شکلکهای آیفون را آیا دوست دارید که به سایت اضافه شود یا خیر. در صورتیکه حداقل 40 نفر در نظرسنجی شرکت کنند و حداقل 75% موافق باشند، مجموعه شکلکهای جدید که چیزی در حدود 500 عدد می باشد در لینکی مجزا نسبت به شکلکهای فعلی به سایت اضافه خواهد شد.
سلام به همه دوستان و علیرضای عزیز بنده کلا موافق اضافه کردن هر نوع امکاناتی به سایت هستم اینم فکر بدی نیست بیافزایید فقط یه سوال داشتم ممکنه بتونید چندتایی شکلک ملی و میهنی هم طراحی کنید و به سایت بیافزایید ؟ مانند فروهر و سر ستونهای تخت جمشید و شیر و خورشید و ... اینا فکر کنم استقبال زیادی بشه و کاربردهای فراوانی هم داشته باشه البته نمیدونم میشه یا نه
hadi04, خیلی هم خوب میشه. من در اینجا باید از دوستان طراح و گرافیستم درخواست کنم تا چند تا از این آیکونها که شما فرمودین آماده کنن تا بذارمشون تو سایت. مرسی به خاطر پیشنهاد خوبت.
نقل قول: zrnznn
من شکلک های خودمو رو دوست دارم...خیلی بامزه و خنده دارن.... و خیلیشاون رو کشف نکردیم و هنو حتی شاید یه بار هم استفاده نکردیم...
درسته. راستش سازماندهی به شکلکهای کنونی که تعدادششون بسیار زیاده و شاید خیلی هاشون هم زیاد جالب نیستن خیلی وفته مد نظرم هست ولی خیلی وقت گیره اگه از دوستان کسی کمک کنه و از میان این شکلکها دو صفحه شو گلچین کنه و به صورت فایل برام بفرسته می تونم به جای قبلی ها بذارم تا هم تعدادشون کمتر بشه و هم دسترسی به اونها و استفاده ازشون راحتتر بشه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
در صورتیکه حداقل 40 نفر در نظرسنجی شرکت کنند و حداقل 75% موافق باشند، مجموعه شکلکهای جدید که چیزی در حدود 500 عدد می باشد در لینکی مجزا نسبت به شکلکهای فعلی به سایت اضافه خواهد شد.
gilas
jaj
pAshMak
عااااااااااااالی میشه ..ممنوووووووونم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اگر eMOJTABA یا eKISHE MEHR بود بهتر میشد
مرسی مدیرکبیرجان، خیلی هم عااااااالی.یک
جلال خان برو فکر نان باش که خربزه آب است
jaj
من الان به فکر استفاده صحیح از انرژی هسته ای در این زمینه ام کارم از آب و نان و گل گذشته دیگه
دلشاد
شکلکهای خاک بر سری 5تایی اضافه بشه
و شکلکهای جام جهانی و لیگ و مناسبتهای سایت و ایامهای مخصوص
Kishe Mehr
lion1360
داش علیرضا بابت زحماتون ممنون
hadi04
بنده کلا موافق اضافه کردن هر نوع امکاناتی به سایت هستم اینم فکر بدی نیست بیافزایید
فقط یه سوال داشتم ممکنه بتونید چندتایی شکلک ملی و میهنی هم طراحی کنید و به سایت بیافزایید ؟ مانند فروهر و سر ستونهای تخت جمشید و شیر و خورشید و ... اینا فکر کنم استقبال زیادی بشه و کاربردهای فراوانی هم داشته باشه البته نمیدونم میشه یا نه
zrnznn
از شکلک های ایفون اطلاعی ندارم
من فقط یهشکلک طنز مهندسی میخوام
علیرضا
خیلی هم خوب میشه. من در اینجا باید از دوستان طراح و گرافیستم درخواست کنم تا چند تا از این آیکونها که شما فرمودین آماده کنن تا بذارمشون تو سایت. مرسی به خاطر پیشنهاد خوبت.
اگه از دوستان کسی کمک کنه و از میان این شکلکها دو صفحه شو گلچین کنه و به صورت فایل برام بفرسته می تونم به جای قبلی ها بذارم تا هم تعدادشون کمتر بشه و هم دسترسی به اونها و استفاده ازشون راحتتر بشه
Aramesh
Age mishe biyaridesh site merci dg baba
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
علیرضا
کدوم لبه؟
Aramesh
mesle hamine vali un bala tu sheklakast dg
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
آهان الان فهمیدم.. بله حتما اضافه میکنم.
بچه مثبت
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
zrnznn
یه شکلک طنز میخوام .... به اسم مهندس
شما که تخصص دارید تو پیدا کردن عکس های جالب....یه چیزی مثل اون اوتار های دختر شیطون و خنده دار بود برام پیدا کردید؟! یادتونه؟! حالا مهندسشو میخوام
یا مهندس همین شکلک زرد های خودمون مثل شکلک
چجوری بگم!؟ طنز باشه و نشون دهنده مهندسی
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→