₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنجالی شدن عروس 12 ساله نروژی !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » جنجالی شدن عروس 12 ساله نروژی !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

جنجالی شدن عروس 12 ساله نروژی !

4487 بازدید، 9 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

یک دختر 12 ساله در نروژ با انتشار تصاویر خود در شبکه های اجتماعی اعلام کرد که قصد دارد در 11 اکتبر (شنبه 19 مهر) با یک مرد 37 ساله ازدواج کند.

به نقل از سی ان ان " ته ئا" دختر 12 ساله نروژی در قالب یک کمپین مخالف با ازدواج کودکان زیر سن قانونی ، با انتشار تصاویر خود با یک مرد 37 ساله اعلام کرد می خواهد با او ازدواج کند، او حتی تصاویر کیک عروسی و عکس های خود با لباس عروس با مرد 37 ساله را نیز منتشر کرد.

2 تصویر این بخش در دسترس نیستپس از انتشار خبر ، این موضوع بازتاب گسترده ای در شبکه های اجتماعی و مردم نروژ یافت و بسیاری از مردم در تماس با پلیس اطلاعات او را به پلیس دادند تا پلیس نروژ مانع از این عروسی شود.

تصویر در دسترس نیست

اما پس از اینکه افکار عمومی چند روزی در این باره تحریک شد ، کمپین "نه به ازدواج اجباری کودکان" اعلام کرد که این اقدام را عامدانه و به جهت جلب توجه افکار عمومی به موضوع ازدواج میلیون ها کودک زیر سن قانونی در جهان مطرح کرده است. این کمپین اعلام کرد با این کار به هدف خود در جلب توجه افکار عمومی به این موضوع رسیده است.

تصویر در دسترس نیست

طبق آمار سازمان ملل روزانه 39 هزار کودک در سراسر جهان زیر سن قانونی (18 سال) ازدواج می کنند. بیشتر این کودکان، دخترانی هستند که در کشورهای در حال توسعه و یا در کشور های خاورمیانه و آفریقا و آسیا غالبا وادار می شوند بر خلاف میل خود با مردانی که جای پدرشان هستند، ازدواج کنند.

7 سپاس: Kishe Mehr، lion1360، بندری، jaj، علیرضا، ماهی، bita.b

• Kishe Mehr

فکرکرده قراره خاله بازی کنه!!!!
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

Kishe Mehr,
    چنین فکری نکرده...اگر دقت میکردید متوجه میشدید که اینکارش اعتراضیست علیه ظلمی

که به کودکان کم سن وسال واردمیشه

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• Kishe Mehr

اون در قالب کمپین رو خوندم ولی چون حالم خوب نبود گفتم شاید من درست متوجه نشدم...
    باید استراحت کنم انگار خیلی حالم بده

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    باید استراحت کنم انگار خیلی حالم بده

پس بهتره برید به استراحت بپردازید :46:

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• lion1360

1 سپاس: pAshMak

• jaj

من حاضرم باهاش ازدباج کنم :9:
    2 سپاس: pAshMak، ماهی