زن امریکایی برای خلاص شدن از شر مردان خود را سه پستانه نمود.زن امریکایی ساکن ایالت فلوریدا به شبکه رادیویی Real Radio 104.1 می گوید پیدا کردن دکتری که بتواند چنین عمل جراحی را انجامم دهد برایم خیلی سخت بود.چنین عمل جراحی بر خلاف موازین اخلاقی است.وی می افزاید با 50 تا 60 دکتر تماس گرفته تا برایش سینه سومی جراحی نمایند.
جاسمین تریدویل پس از هزینه نمودن 20 هزار دلار عاقبت به ارزوی خودش رسید.وی ماه گذشته ویدئویی از خود را در یوتیوپ منتشر نمود.وی در سخنانی می گوید پستان سوم او با دو تای دیگر فرقی ندارد.تنها تفاوت خالکوبی است که در نوک پستان جدیدش وجود دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
جاسمین به مدت دو سال پول پس انداز می نموده تا برای رسیدن به شهرت پستان سومی برای خود بسازد.وی تنها دلیل کارش را شهرت عنوان ننموده و یکی از دلایل دیگرش رهایی از شر مردان می داند که دوسنت ندارد با انها رابطه داشته باشد
▧ تصویر در دسترس نیست
خانم 21 ساله ضمن فیلمبرداری از تمام مراحل جراحی می گوید ارزوی من این است که فیلم من در تلویزیون ام تی وی پخش شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
وی هنگامی که خبر جراحی خود را به خانواده اش داده مورد نفرت انها واقع شده است.خانم تریدویل می گوید مادرم با من حرف نمی زند و پدر از کارم شرمنده است.
به جای یک سینه اضافه این 20 هزار دلارو میداد 20 تا سلول به مغزش اضافه میکرد خیلی بهتر نتیجه میگرفت... نمایش یا پنهان متنجمله سنگین بود احتمالا تاپیک خود به خود بسته شه ▧ تصویر در دسترس نیست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
جاسمین تریدویل پس از هزینه نمودن 20 هزار دلار عاقبت به ارزوی خودش رسید.وی ماه گذشته ویدئویی از خود را در یوتیوپ منتشر نمود.وی در سخنانی می گوید پستان سوم او با دو تای دیگر فرقی ندارد.تنها تفاوت خالکوبی است که در نوک پستان جدیدش وجود دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
جاسمین به مدت دو سال پول پس انداز می نموده تا برای رسیدن به شهرت پستان سومی برای خود بسازد.وی تنها دلیل کارش را شهرت عنوان ننموده و یکی از دلایل دیگرش رهایی از شر مردان می داند که دوسنت ندارد با انها رابطه داشته باشد
▧ تصویر در دسترس نیست
خانم 21 ساله ضمن فیلمبرداری از تمام مراحل جراحی می گوید ارزوی من این است که فیلم من در تلویزیون ام تی وی پخش شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
وی هنگامی که خبر جراحی خود را به خانواده اش داده مورد نفرت انها واقع شده است.خانم تریدویل می گوید مادرم با من حرف نمی زند و پدر از کارم شرمنده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
دیوانه
مگس
jaj
یاد یک جوکی از دوران ماقبل تاریخ افتادم خیلی زشت بیددددددد
نمایش یا پنهان متن
اصرار نکن نمیگمنمایش یا پنهان متن
بندری
Aramesh
.........Jun be
?
Jaye khali ra por konid dg baba
;)
jaj
اتفاقا خیلی هم جذاب تر شده
pAshMak
اتفاقا این فکربه ذهن منهم رسید چون دقیقا 3 نفرواستادن کنارش
کجا بدترکیبه؟ چهره اش زیباست کمال
واقعاااااااااااااا؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
البته در ناجنس بودن شما مردها که اصلا شکی نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
جمله سنگین بود احتمالا تاپیک خود به خود بسته شه ▧ تصویر در دسترس نیستpAshMak
راهکار خیلی خوبیه ولی فکرنکنم درموردجاسمین جواب بده...اوضاعش وخیم ترازین حرفهاست ▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
ان شاالله که بسته نمیشه ▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب دیگه چه خبر؟
pAshMak
خبردرارتباط با شماآقایون که زیاده ولیکن دراین جا نمیتونم بیان کنم ▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
zrnznn
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
kahkeshan
دقیقا ازوناس که خدا هر کاری دستشه باید بذاره بیاد اینو اورژانسی شفا بده
والااااااااااا
#(pAshMak)
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→