ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
الیسا کارسون اولین مســافر مریخ
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
سفر به سیاره سرخ برای این دختر نوجوان چیزی بیش از یک رویای دور و دراز است؛ وی قصد دارد بعنوان نخستین انسان قدم بر سطح سیاره سرخ بگذارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
«آلیسا کارسون» تنها فردی است که موفق به حضور در تمامی سه اردوی فضایی ناسا شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
ناسا نیز توجه ویژهای به آلیسای 13 ساله داشته و دورههای آموزشی خاصی برای وی ترتیب داده است که طی 9 سال، این دختر نوجوان را برای فضانورد شدن آماده میکند.
▧ تصویر در دسترس نیست
«پل فورمان»، سخنگوی ناسا تأکید کرد: «آلیسا» دورههای آموزشی و تمرینات را به خوبی طی میکند و انتظار میرود که در آینده نزدیک به یک فضانورد واقعی تبدیل شود.
یادگیری علوم فضایی در کنار دورههای زبان اسپانیایی، فرانسوی و چینی بخش دیگری از آموزشهایی است که برای نخستین مسافر احتمالی مریخ در نظر گرفته شده است.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست«آلیسا» از فضانورد شدن بعنوان نخستین اولویت شغلی خود از ابتدا سخن گفته و خاطرنشان میکند: دوست دارم به مریخ سفر کنم؛ این سیاره جایی است که تاکنون پای هیچ انسانی به آن نرسیده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
منم دوس دارم برم
pAshMak
چندسال قبل ثبت نام بصورت جهانی صورت گرفت برای سفر بی بازگشت به مریخ
که 7 نفرایرانی هم دربین ثبت نام شده ها بودند.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
که 7 نفرایرانی هم دربین ثبت نام شده ها بودند.
بی بازگشت؟
pAshMak
متاسفانه دیگه دیرشده برای ثبت نام...چون الان این آلیسا داره آموزش میبینه که سال 2033 بره
یعنی آموزشهاش طولانی مدته ▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یعنی آموزشهاش طولانی مدته persons088
مرسی مرسی. تو حاضر بودی بری؟
pAshMak
شاید کمی خودخواهانه باشه گفتن این مطلب اما احساس کردم روی زمین
بیشتر میتونم مفید باشم.پس اصلا دوست نداشتم برم.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بیشتر میتونم مفید باشم.پس اصلا دوست نداشتم برم.
اصصصصصصصصصلا خودخواهانه نیست و کاملا درسته.. با این تجربیات و تخصصهایی که تو داری اینجا بیشتر به تو نیاز هست.منظورم روی تجربه کردن این سفر بود که ایا دوس داری تجربه اش کنی یا نه؟
وگرنه من متعقدم کارهایی که دیگران "هم" می توانند انجام بدهند رو باید بذاریم اونها انجام بدهند
pAshMak
مرسی از لطفتون. ازنظر تجربه هم نه ...امنیتی که درزمین هست توی آسمونها نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→