₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » یک فیلم،یک عکس،یک دیالوگ
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » یک فیلم،یک عکس،یک دیالوگ

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

یک فیلم،یک عکس،یک دیالوگ

7884 بازدید، 15 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

14 تصویر این بخش در دسترس نیست

6 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا، zrnznn، بچه مثبت، Aramesh، jaj

• Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست
    یاد این حرف انیشتن افتادم که گفته بود اگر یک صدم اونقدری که معده ی ادما کار میکنه، عقلشون کار میکرد، دنیای دیگه ای داشتیم....

مرسی مرسی خیلی خیلی زیبا و پرمفهوم بودن :65:

3 سپاس: pAshMak، ماهی، jaj

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    یاد این حرف انیشتن افتادم که گفته بود اگر یک صدم اونقدری که معده ی ادما کار میکنه، عقلشون کار میکرد، دنیای دیگه ای داشتیم....

آخخخخخخخخخ پس ازین به بعدکمتر به فکرشم باش مجتبی :10:

مرسی مرسی خیلی خیلی زیبا و پرمفهوم بودن

خواهش میکنم تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    آخخخخخخخخخ پس ازین به بعدکمتر به فکرشم باش مجتبی :10:

با اون یخچالی که معرفی کردی دیگه جون خودم نمیششششششششه :74:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

با اون یخچالی که معرفی کردی دیگه جون خودم نمیششششششششه

توذاتاااااااااااااااااا شکموووووووهستی ربطی هم به پخچال واین چیزا نداره :22:

• Kishe Mehr

توذاتاااااااااااااااااا شکموووووووهستی ربطی هم به پخچال واین چیزا نداره :22:

امروز کلی دعواش کردم این دخترعمو دختر خاله رو که یه ذره آبرو واسه ما نذاشته :22: من کجام به شکموها میخوره اخه؟ :2:

• pAshMak

امروز کلی دعواش کردم این دخترعمو دختر خاله رو که یه ذره آبرو واسه ما نذاشته

بله شنیدم داشت به همسرش میگفت :19:

من کجام به شکموها میخوره اخه؟

خب اخلاقت دیگه...همش حرف خوراکی که میشه دست وپات شروع میکنه به لرزیدن :22:

• Kishe Mehr

بله شنیدم داشت به همسرش میگفت :19:

ازطرفم به همسرش میگفتی حسابشو برسه :4:
    خب اخلاقت دیگه...همش حرف خوراکی که میشه دست وپات شروع میکنه به لرزیدن :22:

من کی دست و پام شروع میکنه به لرزیدن؟ :17:
    نمایش یا پنهان متناصلنشم امشب قرار نیست گوشت بگیرم که همبرگر درست بکنیم..اصلنشم هوس نکردم :21:

• pAshMak

Kishe Mehr,
    خداییش نمیدونم باید بهت چی بگم...اصلاااااااااا هم توی دعوای شماها دخالت نمیکنم

درشکموبودنت هم هیچچچچچچچچچچچچچ شکی ندارم...

• Kishe Mehr

pAshMak,
    دیگه چه خبر؟ :37:

• zrnznn

مرسی پارمیس عزیز.....جالب بودن:46:

• ماهی

بسیار بسیار تاپیک زیبایی بود.
    فیلم The mistرو دیدم.خیلی خیلی از این جملات زیبا توش بود..
    یکی رو انتخاب کردم که می گذارم اینجا..
    این خانوم یه خانوم یهودی هست که در واقع نماد مذهب در دنیای امروزی هست..
    معتقده که این فاجعه خشم خداونده و به خاطر گناهان مردم نازل شده و این خداست که داره این بلا ها رو سر مردم میاره
    جملات این خانوم کلا خیلی آشنا میزنه :4:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنپس از وقوع یک طوفان که خسارتهایی به شهر ساحلی رسانده است، دیوید به همراه فرزندش برای خرید مایحتاج روزانه به سوپرمارکت بزرگ شهر می روند. در شرایطی که تقریباً همه چیز به جز تعداد زیاد سربازان و ماشین های نظامی طبیعی است، یکی از اهالی شهر هراسان و زخمی وارد سوپرمارکت می شود و خبر از جلو آمدن یک مه غلیظ و وهم ناک می دهد که یکی دیگر از اهالی شهر را خورده است!

رسیدن مه به سوپرمارکت شروع تنش ها، اضطراب ها و جدال برای مرگ و زندگی است. در واقع موجودات عجیب و غریب و نیمه دریایی / نیمه زمینی که خیلی هم نمایش داده نمی شوند (و معلوم می شود به خاطر یک آزمایش علمی و شکست مکان، از سیاره های دیگر پا به دنیای ما گذاشته اند) بهانه ای می شوند برای درگیری های بین آدمهای حاضر در سوپرمارکت. حالا هر کسی برای زنده ماندن تلاش می کند. مادری برای نجات فرزندانش در خانه، تنها بیرون می رود. گروهی به رهبری دیوید قصد شکست دادن و غلبه بر این موجودات را دارند، عده زیادی به سرکردگی زنی یهودی به نام کارمودی برای نجات یافتن از این فاجعه، قربانی می کنند و گروهی هم به همراه همسایه سیاه پوست دیوید که همه این اتفاقها را طبیعی و وحشت بی پایه می خواند به میان مه می روند... اما سرانجام همه این آدمها آن طوری نیست که بشود پیش بینی کرد...

▪ در بسیاری از صحنه های مه خبری از موجودات فرازمینی نیست و دارابونت زیرکانه با دستمایه قرار دادن آنها، به موقعیت شناسی آدمها و تعریف کاراکترها و برخوردها و تنشها و درگیری های شخصیتها با پس زمینه پررنگ مذهبی پرداخته است. در این جا خانم کارمودی و رفتارها و عقایدش نقش اساسی و هشداردهنده ای دارد. یک یهودی متعصب و خرافه پرست که در یک لحظه مثل فاوست با شیطان (و به تصور او خدا) قرارداد می بندد و با بیان اینکه از سوی خدا برای نجات مردمان آنجا مأموریت دارد رهبری فکری شان را برعهده می گیرد و جالب که با وعده وعیدها و حرفهای تحریک برانگیز و موقعیت شناسانه، اکثر کسانی که ابتدا با او مشکل دارند را وارد تیم خود می کند. خرافه ها و عقاید شیطانی او باعث می شود یارانش!دست به قربانی کردن آدمها برای رضای خدا! بزنند و حتی برای نجات خود، قصد جان دیوید بی ایمان!را بکنند.

(البته این قسمت قضیه کارکرد بیرونی هم دارد و آن اشاره به مردمان آمریکاست که بسیار زود و بی منطق، تحت تأثیر سخنرانی ها و بیانیه های به اصطلاح مذهبی قرار می گیرند و به نام ایمان و دین، احمقانه ترین خرافات و عقب ماندگی های اخلاقی انسانی به خوردشان داده می شود... در همین شبکه های ماهواره ای، چند ده شبکه با موضوع خدا و مذهب و نجات وجود دارد که تماماً کلاهبرداری های دینی، اجتماعی و سیاسی و سوء استفاده از احساسات احمقانه مردمان آمریکاست!) در کل، صحنه های متعلق به سخنرانی های کارمودی و فعال کردن زنان و مردان محبوس در سوپرمارکت فوق العاده اند. باید ببینید تا متوجه شوید دارابونت ماهرانه وحشت حاضر در فیلمش را از موجودات فرازمینی بیرونی به خود آدمهای داخل سوپرمارکت سوق داده و حالا دیگر مه ترسناک و مرگ آور نیست، بلکه این خود آدمها هستند که به خاطر رهایی از مرگ، به موجوداتی پست و پیغام آوران مرگ تبدیل شده اند.

3 سپاس: بچه مثبت، jaj، pAshMak

• Aramesh

تصویر در دسترس نیست
    jaleb bod merci azizam
    تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

جملات جالبی بودند

زمان گذشت ومن زنهای بسیاری رو دوست داشتم.همگی آنان مرا در آغوش می گرفتند ومی پرسیدندکه آیا آنها را فراموش نخواهم کرد.می گفتم آری فراموش نخواهم کرد.اما تنها کسی که هیچ وقت او را فراموش نخواهم کرد کسی بود که هرگز از من نپرسید. تصویر در دسترس نیست

MALENA 2000

• pAshMak

دیگه چه خبر؟

سلامتی تصویر در دسترس نیست

نقل قول: zrnznn
    مرسی پارمیس عزیز.....جالب بودن

فدای تو نازنینم :11:

نقل قول: ماهی
    بسیار بسیار تاپیک زیبایی بود.

قربونت برم خانم گل :11:

نقل قول: ماهی
    فیلم The mistرو دیدم.خیلی خیلی از این جملات زیبا توش بود..
    یکی رو انتخاب کردم که می گذارم اینجا..

دستت دردنکنه خیلیییییییییی قشنگ بود :8:

نقل قول: Aramesh
    jaleb bod merci azizam

خواهش میکنم خوشگل خانمی :11: ...از جمله قشنگت هم ممنووووووووونم :8:

نقل قول: jaj
    جملات جالبی بودند

خواهش میکنم :46:

نقل قول: jaj
    MALENA 2000

بی نهااااایت ممنووونم :46:

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj