ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
اقدام وحشیانه جوان 18 ساله
pAshMak
او در ابتدا تصمیم می گیرد مادرش را با جریان برق از بین ببرد که در این کار موفق نمی شود و سپس با 20 ضربه چکش مادر 50 ساله خود را به نام کیمبرلی هیل از پای در می اورد.
سپس قاضی پرونده هنگامی که از وی می پرسدبعدا چه اتفاقی افتاد
جوان وحشی می گوید به جنازه مادرش تجاوز نموده است.سپس وی در خانه می ماند و هنگامی که خواهرش سر می رسد تصمیم به قتل وی هم می گیرد اما از کارش منصرف می شود و سپس سوار دوچرخه شده و متواری می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
کوین در سخنانی به مامورین پلیس می گوید در ان لحظه وجودم پر شده بود از کشتار.وی در ادامه سخنان بهت اور خود می گوید او قتل مادر و خواهرش را قبلا خیالپردازی می نموده است و اگر انها مجددا زنده باشند این کار را خواهد نمود.
وی در خصوص اینکه انگیزه او از این جنایت چه بوده است به دادگاه می گوید از زندگی خسته شده بود و افراد برایش دیگر مهم نبوده اند.وی می افزاید من مشکل ذهنی نداشته و در سلامتی کامل دست به این اقدام زده ام.من می فهمیدیم که چکار دارم انجام می دهم.
داویس در حین بازجویی در دادگاه خنده بر لب داشته است.دادگاه داویس کمتر از یک ساعت بطول انجامید.وی از سوی دادگاه به 99 سال زندان محکوم شد
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
دیوانه زنجیری محکوم به زندان کردن
باید تکه تکه میکردنش
علیرضا
Holtek
بندری
Kishe Mehr
jaj
pAshMak
زحماتی که یک مادردرطول 9 ماه بارداری میکشه روفقط بخواهیم درنظر بگیریم
اونوقت باید چنین فرزندانی رو باید زنده زنده گذاشتش توی گور