ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
خمیردندان از بین برنده حس چشایی انسان!!
pAshMak
بر اساس بررسیهای کارشناسان انجمن شیمی آمریکا این طعم تلخی تند در نتیجه اثر مواد تشکیلدهنده خمیر دندان است که از چهار ترکیب اساسی یعنی آب، مواد رسوبزدا و سفیدکننده، فلوراید و مواد تمیزکننده برای تولید آن استفاده میشود.
مهمترین ماده تمیزکننده موجود در خمیر دندان سدیم لورت سولفات (Sodium laureth sulfate) است که از همین ماده شیمیایی در شامپوها و رنگها نیز استفاده میشود. سدیم لورت سولفات گیرندههای سلولهای حسگر طعم شیرین را به شدت تحت تأثیر قرار میدهد و ترکیبات روغنی به نام فسفولیپید (phospholipid) در غشای سلولهای حسگر زبان را نابود میکند.
وظیفه اصلی این ترکیبات روغنی جلوگیری از احساس طعم تلخی تند است و نتیجه تأثیر مخرب این ماده تمیزکننده احساس طعم تلخی تند در نتیجه نوشیدن آب پرتقال شیرین است.
گفتنی است، زبان انسان دارای بیش از 10 هزار جوانه چشایی است که مسئولیت تشخیص انواع مزههای شیرین، شور، ترش و تلخ را علاوه بر مزه جدید به نام «لذیذ» را بر عهده دارند.
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
Kishe Mehr
من می بینم هرموقع بعد از مسواک زدن دیگه چیزی بهم نمی چسبه، نگو بخاطر این بوده
فقط شبها مسواک میزنم، چون میدونم خیلی از مواد توی خمیردندون هست که واسه دندون و دهان مناسب نیست
pAshMak
اااااااااامگه تاحالا میخوردی؟
ذاتا تنبلم..شیرازی ام....زورم میاد و............
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
میگمااااااا من از یکطرف شیرازی ام زیاااااااااااااااااد مثل توخطری نیستم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
متخصصین واسه معتادها میگن همین که طرف خودش به معتاد بودنش اعتراف کنه راه برای نجاتش بیشتره
pAshMak
متخصصین واسه معتادها میگن همین که طرف خودش به معتاد بودنش اعتراف کنه راه برای نجاتش بیشتره
مجتبی یعنی همون زهر اناری که خودت میگی... من معتادم پسرم؟
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
اولا چرا دانشمندان این حرو گوش نگرفتن که تا حداقل نیم ساعت بعد از مسواک زدن چیزی نخورید هاااااا؟
دوماً من آب پرتقال دوس ندارم...ترجیح میدم آب میوه دیگه ای رو بخورم .......
pAshMak
خب یکی ازدلایل اینکه گفته شده تا نیم ساعت بعداز مسواک زدن چیزی نخورید بخاطرهمینه دیگه
چون ازبین رفتن پرزهای چشایی روبه تاخیر بندازیم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یوووووووووخ بابا..موحتاد نیستی تووووووو بالام جان؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→