₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » خمیردندان از بین برنده حس چشایی انسان!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » خمیردندان از بین برنده حس چشایی انسان!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خمیردندان از بین برنده حس چشایی انسان!!

3933 بازدید، 11 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

گزارش انجمن شیمی آمریکا نشان داده است که خمیر دندان باعث نابودی سلول‌های گیرنده طعم و مزه موجود در زبان و منجر به احساس مزه تلخی می‌شود. این حالت به ویژه زمانی بارز است که شخص بعد از شستن دهان با خمیر دندان، آب پرتقال می‌نوشد و مزه تلخی تندی را حس می‌کند.
    بر اساس بررسی‌های کارشناسان انجمن شیمی آمریکا این طعم تلخی تند در نتیجه اثر مواد تشکیل‌دهنده خمیر دندان است که از چهار ترکیب اساسی یعنی آب، مواد رسوب‌زدا و سفید‌کننده، فلوراید و مواد تمیز‌کننده برای تولید آن استفاده می‌شود.

مهمترین ماده تمیزکننده موجود در خمیر دندان سدیم لورت سولفات (Sodium laureth sulfate) است که از همین ماده شیمیایی در شامپوها و رنگ‌ها نیز استفاده می‌شود. سدیم لورت سولفات گیرنده‌های سلول‌های حس‌گر طعم شیرین را به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد و ترکیبات روغنی به نام فسفولیپید (phospholipid) در غشای سلول‌های حس‌گر زبان را نابود می‌کند.

وظیفه اصلی این ترکیبات روغنی جلوگیری از احساس طعم تلخی تند است و نتیجه تأثیر مخرب این ماده تمیزکننده احساس طعم تلخی تند در نتیجه نوشیدن آب پرتقال شیرین است.
    گفتنی است، زبان انسان دارای بیش از 10 هزار جوانه چشایی است که مسئولیت تشخیص انواع مزه‌های شیرین، شور، ترش و تلخ را علاوه بر مزه جدید به نام «لذیذ» را بر عهده دارند.

6 سپاس: lion1360، javad1020، Holtek، Kishe Mehr، علیرضا، zrnznn

• Holtek

يعني ديگه خمير دندان نخوريم :10:
    2 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    این حالت به ویژه زمانی بارز است که شخص بعد از شستن دهان با خمیر دندان، آب پرتقال می‌نوشد و مزه تلخی تندی را حس می‌کند.

من می بینم هرموقع بعد از مسواک زدن دیگه چیزی بهم نمی چسبه، نگو بخاطر این بوده :37:
    فقط شبها مسواک میزنم، چون میدونم خیلی از مواد توی خمیردندون هست که واسه دندون و دهان مناسب نیست :10:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    يعني ديگه خمير دندان نخوريم

اااااااااامگه تاحالا میخوردی؟ :13:

نقل قول: Kishe Mehr
    فقط شبها مسواک میزنم، چون

ذاتا تنبلم..شیرازی ام....زورم میاد و............

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

اولا بذار یکی اینو بگه که خودش شیرازی نباشه.دومم اینکه چون میدونم مسواک زیادی زدن ضرر داره کم میزنم ولی نخ دندون رو روز ی چندبار استفاده میکنم

• pAshMak

اولا بذار یکی اینو بگه که خودش شیرازی نباشه.دومم اینکه چون میدونم مسواک زیادی زدن ضرر داره کم میزنم ولی نخ دندون رو روز ی چندبار استفاده میکنم

میگمااااااا من از یکطرف شیرازی ام زیاااااااااااااااااد مثل توخطری نیستم :19:

• Kishe Mehr

همین که قبول داری حتی مقدار اندکی خطری هستی جای شکرش باقیه....
    متخصصین واسه معتادها میگن همین که طرف خودش به معتاد بودنش اعتراف کنه راه برای نجاتش بیشتره

• pAshMak

همین که قبول داری حتی مقدار اندکی خطری هستی جای شکرش باقیه....
    متخصصین واسه معتادها میگن همین که طرف خودش به معتاد بودنش اعتراف کنه راه برای نجاتش بیشتره

مجتبی یعنی همون زهر اناری که خودت میگی... من معتادم پسرم؟ :25:

• zrnznn

زمانی بارز است که شخص بعد از شستن دهان با خمیر دندان، آب پرتقال می‌نوشد و مزه تلخی تندی را حس می‌کند.

اولا چرا دانشمندان این حرو گوش نگرفتن که تا حداقل نیم ساعت بعد از مسواک زدن چیزی نخورید هاااااا؟ :22:

دوماً من آب پرتقال دوس ندارم...ترجیح میدم آب میوه دیگه ای رو بخورم ....... 359

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    اولا چرا دانشمندان این حرو گوش نگرفتن که تا حداقل نیم ساعت بعد از مسواک زدن چیزی نخورید هاااااا؟

خب یکی ازدلایل اینکه گفته شده تا نیم ساعت بعداز مسواک زدن چیزی نخورید بخاطرهمینه دیگه

چون ازبین رفتن پرزهای چشایی روبه تاخیر بندازیم

• Kishe Mehr

مجتبی یعنی همون زهر اناری که خودت میگی... من معتادم پسرم؟ :25:

یوووووووووخ بابا..موحتاد نیستی تووووووو بالام جان؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: