₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بیــــــــا از خودمــــــــان شروع کنیم...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بیــــــــا از خودمــــــــان شروع کنیم...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بیــــــــا از خودمــــــــان شروع کنیم...

4926 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

بدون شک هیچ کدام از ما انسان ها از لحاظ رفتاری و فرهنگی کامل نیستیم و هر کدام عیب هایی داریم، بعضی کمتر بعضی بیشتر. عیب هایی که شاید به نظر خودمان معمولی باشد و اهمیتی نداشته باشد یا همگانی باشد و فکر کنیم در جامعه به چشم نمی آید. ولی می توانیم با تفکر به آنها و سعی در تجدید رفتارهای بعضا زشت مان! فرهنگ خود را بهتر و غنی تر از گذشته کنیم که این تغییرات مطمئنا تاثیری مثبت، ولو اندک، در خود، خانواده و جامعه مان خواهد داشت. پس بیایید از خودمان شروع کنیم.

22 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: lion1360، Kishe Mehr، javad1020، 313-KaMiKaZe، بندری، jaj، bita.b

• lion1360

pAshMak,
    عالی بود :39:

1 سپاس: pAshMak

• Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست
    من که در چنین مواقعی از اون فرد عذرخواهی میکنم، حتی اگر اون شخص خودم باشم! چون در اغلب موارد باعث ضرر و زیان ( چه مادی و چه معنوی و چه روحی و... ) به اون شخص شدم.
    تصویر در دسترس نیست
    شاید به تعداد انگشت شماری شده که تا حالا موردی پیش اومده باشه که تا از اون اطمینان نیافتم از اون حرف زدم.
    تصویر در دسترس نیست
    معمولا سعی کردم حرف طرف مقابلمو بشنوم و بعدش قضاوت بکنم. از قضاوت بی جا خوشم نمیاد
    تصویر در دسترس نیست
    اینو به جرات میتونم بگم که همیشه در برخورد بادیگران حداقل، مقداری بهتر از اون شخص برخورد کردم.
    تصویر در دسترس نیست
    احترام به دیگران، علاوه بر اینکه احترام به خودمونه، نشانه ای از شخصیت و فرهنگ و تربیت خانوادگی اون شخص هم هستش.
    تصویر در دسترس نیست
    آره نیست ولی همه ی زندگی رو تحت الشعاع خودش قرار میده.

ممنون و ممنون 1189

3 سپاس: بندری، pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: lion1360
    عالی بود

:46:

نقل قول: Kishe Mehr
    من که در چنین مواقعی از اون فرد عذرخواهی میکنم، حتی اگر اون شخص خودم باشم! چون در اغلب موارد باعث ضرر و زیان ( چه مادی و چه معنوی و چه روحی و... ) به اون شخص شدم.

شاید به تعداد انگشت شماری شده که تا حالا موردی پیش اومده باشه که تا از اون اطمینان نیافتم از اون حرف زدم.

معمولا سعی کردم حرف طرف مقابلمو بشنوم و بعدش قضاوت بکنم. از قضاوت بی جا خوشم نمیاد

اینو به جرات میتونم بگم که همیشه در برخورد بادیگران حداقل، مقداری بهتر از اون شخص برخورد کردم.

احترام به دیگران، علاوه بر اینکه احترام به خودمونه، نشانه ای از شخصیت و فرهنگ و تربیت خانوادگی اون شخص هم هستش.

آره نیست ولی همه ی زندگی رو تحت الشعاع خودش قرار میده.

آخخخخخخخخخخخخ مجتبیییییییی تونمونه ای ...بی نظیری...حیف که یه دونه شدی کاش بیشتربودی :19:

3 سپاس: jaj، Kishe Mehr، lion1360

• jaj

وقتی میام بوفیلند تایپک می خونیم هم مثبت بدیم هم تشکر کنیم
    2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: jaj
    وقتی میام بوفیلند تایپک می خونیم هم مثبت بدیم هم تشکر کنیم

عاااااااااااااالی بود :72:

2 سپاس: jaj، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    آخخخخخخخخخخخخ مجتبیییییییی تونمونه ای ...بی نظیری...حیف که یه دونه شدی کاش بیشتربودی :19:

مجتبی یه دونه اس، اونم واسه نمونه اس :10:

• pAshMak

مجتبی یه دونه اس، اونم واسه نمونه اس

میگمااااااااااااا نسوزی مجتبی؟؟؟ :10:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    میگمااااااااااااا نسوزی مجتبی؟؟؟ :10:

نه نترس لباس نسوز می پوشم :10: