₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » فوتبالیست شدن امیـــرتتلو ؟!؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » فوتبالیست شدن امیـــرتتلو ؟!؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

فوتبالیست شدن امیـــرتتلو ؟!؟

4416 بازدید، 1 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

اميرحسين مقصودلو ملقب به امير تتلو يکي از خواننده هاي پر کار زير زميني است که البته در بين قشر جوان طرفداراني را پيدا کرده است. او که در صفحه ي فيس بوکش بسيار پر کار است در جديدترين يادداشتش عنوان کرده مي خواهد فوتباليست شود و در تيم راه آهن بازي کند. صحبت هاي اين خواننده را در زير بي هيچ کم و کاستي بخوانيد و درباره آن نظر دهيد:

تصویر در دسترس نیست

اگه ميخوام فوتباليست شَم به خدا واسه خودم نيست !! معروفيَت بسّه !! تتليتيا همه جا هستن اونم با عشق !!! واسه پول هم نيست !! به خدا اين سال ها تو عروسى هم ميخوندم الآن کلّى پولدار بودم !!! الکى هم حرف نميزنم ، فوتبالَم در حد هست و آمادگيمَم دارم بدجور ميبرم بالا !! توقعمم الکى بالا نيست و پرسپوليس و استقلال هم شعورم ميرسه که نميتونم برَم چون يک درصد نتيجه نگيرن همه چى ميره تو حاشيه و ميگن خوانندهه اومد تيم خراب شد !!! ميرم راه آهن که هم اسطوره بچگيام (عابدزاده) اونجاست و هم تيم زياد بالاى جدول نيست و سعى ميکنيم با شور و عشق تتليتيا تازه کمک هم بکنيمو بياريمش بالا !!! فقط دعا کنيد اينهمه زحمت دارم ميکشم قبولم کنن و منشور و پنشورى نشم باز !!!! بازم ميگم کور شم اگه قدمى وَر دارم در خلاف جهت موفقيت کشورم !! هى روزنامه هاااااااا !!! اينم بذارين مهم نيست من جلو همه ميگم بى هيچ ترسى که اگه حتى ماه رو تو دست راستم بذارن و خورشيد رو تو دست چپم باز هم به کشورم خيانت نميکنم !!!!!! به خودِ خدا قسم اگه رفتنى بودم همين الآن ميشد بِرَم با بهترين پرواز !!! بهم اعتماد کنيد و اين فوتبالَرم مثل هميشه حمايتم کنيد !!!!

1 سپاس: mojde
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: