ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مــاجرای امیــــرغفور و دختــــرکره ای
pAshMak
در عکس مذکور کيومرث هاشمي رييس کميته ملي المپيک نيز حضور داشت و چنين به نظر مي رسيد که او و برخي از ديگر ملي پوشان نيز با تعجب به صحنه مذکور نگاه مي کنند.
▧ تصویر در دسترس نیست
اکنون با گذشت چند روز از آن عکس، سعيد معروف کاپيتان تيم ملي واليبال کشورمان، در صفحه شخصي خود توضيحاتي از قول امير غفور ارائه داده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
سعيد معروف در صفحه شخصي خود به نقل از امير غفور نوشته است:
"اين عکس دقيقا ثانيه هايي بعد از بالا و پايين پريدن بازيکنان تيم ملي روي سکوي قهرماني گرفته شده است. زماني که همگي در حالي شادي کردن و بالا و پايين پريدن بوديم آرنج من با سر اين دختر کره اي بد جور برخورد کرد و معلوم بود که شديدا دردش گرفته است. من ناخوداگاه دستم را روي سرش گذاشتم تا از او بابت اين اتفاق از بانوي کره اي معذرت خواهي کنم. اما دقيقا عکاس همان لحظه اين صحنه را شکار کرده واين سوتفاهمات به وجود آمده است و هر کسي براي خود يک تحليلي مي کند بدون اينکه بدانند داستان از چه قرار است."
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
کارشناسی بودیم و کارگاه ریخته گری داشتیم یه آقای خیلی مهربون و خوش قلب
برای قالبگیری باید افراد ماسه رو الک می کردن و بعد قالبشونو درست می کردند.
یه روز وقتی دانشجوها داشتند ماسه الک می کردند این استاد هم در سمت دیگه چاله ماسه شروع می کنه به بیل زدن و در آوردن ماسه اما یکی از دختر ها بدون توجه از پشت نزدیک استاد میشه و یهویی بیل میخوره توی سر دانشجوی دختر
خلاصه این استاد هم میاد همین جوری نوازشش می کنه و از روی روسری سر این خانم رو بوس می کنه
خلاصه شایعات بالا می گیره که استاد فلانی سر کلاس فلان دانشجو رو بوسیده و کار بالا می کشه
یادش بخیر چه دورانی داشتم توی کارشناسی
pAshMak
بیچاره استاده...متاسفانه عادت کردیم خیلی سریع قضاوت کنیم فارغ ازینکه آیا واقعا
صحت داره افکارمون ..اصلاااااااا هم به عواقب تفکرات غلطمون فکرنمیکنیم.
▧ تصویر در دسترس نیست