ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بادمجان با طعم قرمه سبزی !!!
pAshMak
محققان برای از بین بردن این مشکل دستگاهی جدید را طراحی کرده اند که می تواند به انسان قدرت تخیلی یک مزه را بدهد. با این تراشه که روی سر متصل می شود شما می توانید غذاهای سالم و پرفایده را با طعم های دلخواه خود میل کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
«Set To Mimic» تراشه کوچکی است که به مغز شما فرمان می دهد تا طعم غذا را آنگونه که شما دوست دارید متوجه شود. برای مثال ممکن است شما در حال خوردن بادمجان باشید اما می توانید به آن طعم قرمه سبزی خوشمزه را بدهید.
«سورینا راشتنو» طراح این وسیله است که در حال خوردن یک شربت تلخ این ایده به ذهنش رسیده است. او می گوید با این دستگاه همه می توانند غذاهای مقوی اما بدمزه را با خیال راحت و بی مشکل بخورند.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گفته سازنده این دستگاه، یکی از بهترین موارد استفاده از آن زمانی است که شما در رژیم سخت غذایی باشید و امکان خوردن غذاهای خوشمزه و چرب را نداشته باشید. در این زمان می توانید سبزیجات را به طعم پیتزا تبدیل کنید.
این دستگاه از سه بخش تراشه، که روی سر قرار میگیرد، یک بشقاب و یک لیوان مخصوص که به صورت وایرلس با تراشه در ارتباط هستند. شما طعم مورد نظر را روی بشقاب یا لیوان تنظیم می کنید و تراشه آن را به مغز شما می فرستد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
من اینجا لازم میدونم البته یادآوری کنم بادمجون هم خودش کم خاطرخواه نداره ها... والاهههه
دانشمند ها یک کم کار کنند می تونن این دستگاهو برای حسهای دیگه هم تعمیم بدن. مثلا یه چیزی درست کنن که طعم جنیفر لوپز بده یا کیم کارداشیان.. تو همین سایت دوستان زیادی هستن که مشتریشن
pAshMak
دانشمند ها یک کم کار کنند می تونن این دستگاهو برای حسهای دیگه هم تعمیم بدن. مثلا یه چیزی درست کنن که طعم جنیفر لوپز بده یا کیم کارداشیان.. تو همین سایت دوستان زیادی هستن که مشتریشن
اوه اوه اوهههههههه...الان آقایون صف میکشن...رضا،جلال،بهروز،دیااکو
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
توکه ازبسسسسسسسسسس شکمو هستی برات فرقی نمیکنه طعمش
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یعنی از اون زهرماراااااااااااااااااااااا
pAshMak
ااااااااااا اونوقت چرااااااااااااا؟خب راست میگم دیگههههههه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
منم دقیقا خواستم همینو بگم.....
من بین بادمجون و قرمه سبزب ، بادمجون رو انتخاب میکنم و اصلان نمیخوام طعم دیگه ای رو بده
ولی برا من خوبه که حالا بجر مواد که دوست دارم، بقیه همه به شکل شیرینی و کیک در بیان....مثلا هر چی که بدم میاد رو بخورم طعمو حس کیک خوردن بهم دست بده...عالی میشههههههههههههههههههههههه
Kishe Mehr
pAshMak
ممنوووووووونم فرزندم...خب آدمای شکمو معمولا خوش سلیقه هم هستن توی انتخاب غذا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
علیرضا
سیر، گوجه فرنگی، بادمجون، به علاوه یه پنیر مخصوص که مزه کشک میده و یک سبزی به نام Rucola که بعد از فر روی پیتزا میریزم.
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
بادمجون های محلی ما یا محلی شما ▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→