₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » کشف گور دسته‌ جمعی زائران ایرانی در عراق
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » کشف گور دسته‌ جمعی زائران ایرانی در عراق

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

کشف گور دسته‌ جمعی زائران ایرانی در عراق

2277 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

اجساد تعدادی از زائران ایرانی عتبات عالیات در یک گور دسته جمعی کشف شد.

پایگاه اطلاع رسانی مجلس اعلای اسلامی عراق با اعلام این خبر نوشت: نیروهای بسیج مردمی جنگ با داعش در منطقه شاخات در نزدیکی لطیفیه در جنوب بغداد از رسانه ها دعوت کردند که از یک گور دسته جمعی در این منطقه که قربانیان داعش در آن مدفون شده اند بازدید کنند.

یکی از رهبران این نیروهای مردمی گفت که این گروه توانسته گوری دسته جمعی در این منطقه در جنوب بغداد پیدا کند که معلوم شده که در آن زائران عراقی و ایرانی که با پای پیاده عازم حرم مطهر سالار شهیدان (ع) در کربلا بوده اند مدفون شده اند.

به گفته ابوکرار این افراد با لباس های خود دفن شده اند و مدارک شناسایی خود را همراه داشته اند و از این طریق می توان آنان را شناسایی کرد.

پیش از این خبری دال بر کشتار زائران ایرانی توسط داعش در رسانه ها منتشر نشده بود و این اولین بار است که ارگان رسمی مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق، به این مسأله می پردازد.
    هنوز مقامات ایرانی به این موضوع واکنشی نشان نداده اند.

6 سپاس: بندری، jaj، علیرضا، Kishe Mehr، zrnznn، javad1020

• بندری

نمی دونم چرا ولیس دلم برا اینا که کشته میشن توی کشورایی مثل عراق نمیسوزه چون من انسان من عاقل وقتی می بینم توی یه کشوری جنگ و خونریزیه و خودشون به خودشون رحم ندارن بعد ما پامیشیم میرم زیارت . کشوری که امنیت نداره ارزش سفر نداره ولو اینکه سفر زیارتی باشه تصویر در دسترس نیست
    5 سپاس: pAshMak، jaj، علیرضا، Kishe Mehr، zrnznn

• pAshMak

بندری,
    دقیقا همینطوره....آخه این یعنی رفتن به سمت مرگ...اونهم باپای پیاده :28:

2 سپاس: علیرضا، بندری

• jaj

خوب بعضی ها مثال نرود میخ آهنین در سنگ هستند
    2 سپاس: علیرضا، pAshMak

• Kishe Mehr

خدارحمتشون کنه :2:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: jaj
    خوب بعضی ها مثال نرود میخ آهنین در سنگ هستند

وقتی باجونشون بازی میکنن آخه چه ثوابی داره؟مثل اینایی که توی حرم امام رضا(ع)

جماعت روهل میدن وبعضا مشت ولگد تابرن برسن به ضریح...آخه یعنی چیییییییی اینکار؟

نقل قول: Kishe Mehr
    خدارحمتشون کنه

بیچاره خانواده هاشون...فکرمیکردن برای محرم کربلا هستن

1 سپاس: Kishe Mehr

• zrnznn

نقل قول: بندری
    من انسان من عاقل وقتی می بینم توی یه کشوری جنگ و خونریزیه و خودشون به خودشون رحم ندارن بعد ما پامیشیم میرم زیارت .

امروز صبح یه گروه از دزفول رفتن! ولی چند تایشون گفتن از مسوئلین که پرسیدن، بهشون گفتن که تو اون منطقه ای که میخوان برن زیارت این داعشیا نیستن و نگران نباشید و از این حرفا

2 سپاس: pAshMak، بندری

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    امروز صبح یه گروه از دزفول رفتن! ولی چند تایشون گفتن از مسوئلین که پرسیدن، بهشون گفتن که تو اون منطقه ای که میخوان برن زیارت این داعشیا نیستن و نگران نباشید و از این حرفا

آخه مگه میشه؟اونهامخالف باشیعه هستن پس مطمئنا توی محرم اطراف کربلا

حاضرمیشن..رفتن به اونجا یعنی پاگذاشتن روی میدان مین وخودکشی

• Kishe Mehr

چه کاریه اخه. بذارن بعدا برن
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

خب یجورایی قصدخودآزاری دارن دیگه :21:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: