₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » بیماری‌هایی که به سراغ زیبارویان نمی‌رود!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » بیماری‌هایی که به سراغ زیبارویان نمی‌رود!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

بیماری‌هایی که به سراغ زیبارویان نمی‌رود!

1551 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

زیبایی یک نعمت الهی است که علاوه بر افزایش اعتماد به نفس در فرد می‌تواند نشان دهنده وجود ژن‌های سالم در فرد نیز باشد.

کارشناسان در یک تحقیق منحصر به فرد دریافته‌اند افراد خوش تیپ که دارای چهره زیبا و جذاب هستند کمتر احتمال دارد که به بیماری‌های مانند فشار خون بالا، وزوز گوش، آسم، دیابت و فشار خون بالا در طول عمر خود مبتلا شوند.

گفتنی است، این نخستین تحقیق در جهان است که به رابطه بین سلامت و زیبایی می‌پردازد و نقش زیبایی را در سلامت موثر می‌داند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، کارشناسان علت این امر را وجود ژن سالم در افراد زیبا می‌دانند که سبب می‌شود بیماری‌های مزمن کمتر به سراغ آنها بیاید و همینطور در آینده صاحب فرزندان سالمتری به نسبت افراد زشت و یا با قیافه‌های معمولی شوند.

کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی 15 هزار زن و مرد در رده سنی 24 الی 35 سال به دست آورده‌اند.

کارشناسان دانشگاه سین‌سیتاتی که این تحقیق حاصل پژوهش آنها است هشدار می‌دهند، افراد دارای چهره زیبا علاوه بر ژن‌های سالم به دلیل اعتماد به نفس بالاتر بیشتر مراقب سلامت خود هستند و به این ترتیب از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مصون می‌مانند.

7 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، هاچو هاچو، Kishe Mehr، ماهی، بندری، javad1020

• zrnznn

اگر یکی فقط دماغش بزرگ باشه ...چند درصد ممکننه بیمار بشه؟!
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    اگر یکی فقط دماغش بزرگ باشه ...چند درصد ممکننه بیمار بشه؟!

خب بعضی ها همون دماغ بزرگشون باعث میشه چهره شون زیباتربشه

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: pAshMak
    خب بعضی ها همون دماغ بزرگشون باعث میشه چهره شون زیباتربشه

من چقدررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر تو رو دوست دارممممممممممم 979

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    من چقدررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر تو رو دوست دارممممممممممم

منم دووووووووووووووستت دارم خووووووووشگل خانمی :11: :8:

1 سپاس: zrnznn

• بچه مثبت

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست
    ای خواهر سیرت زیبـــــــا بیار :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: zrnznn، pAshMak، Kishe Mehr، ماهی

• zrnznn

نقل قول: بچه مثبت
    صورت زیبای ظاهر هیچ نیست
    ای خواهر سیرت زیبـــــــا بیار :4:

من که سیرتم که عین هو کف دستتتتتتت...پاککککککک و عین هو آب زلالللللللللل....ولی اگرطبق گفته های این تاپیک فکر صورت زیبا نباشیم انوقت هی بیماری سراغ ادم میاد هی باید بری دکتر.... :4:

• هاچو هاچو

نقل قول: pAshMak
    افراد خوش تیپ که دارای چهره زیبا و جذاب هستند کمتر احتمال دارد که به بیماری‌های مانند فشار خون بالا، وزوز گوش، آسم، دیابت و فشار خون بالا در طول عمر خود مبتلا شوند.

همش دروغه :22: پس چرا من فشار خونم بالاست؟؟ 242

2 سپاس: pAshMak، ماهی

• pAshMak

نقل قول: هاچو هاچو
    همش دروغه پس چرا من فشار خونم بالاست؟؟

خب شاید خوش تیپ نیستی تصویر در دسترس نیست

1 سپاس: هاچو هاچو

• ماهی

اتفاقا كاملا درسته .فشار من هميشه حول و حوش ده هست :4: دكتر كه فشارمو ميگيره ميگه ببينم زنده اي؟ :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: