ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
بیماریهایی که به سراغ زیبارویان نمیرود!
pAshMak
کارشناسان در یک تحقیق منحصر به فرد دریافتهاند افراد خوش تیپ که دارای چهره زیبا و جذاب هستند کمتر احتمال دارد که به بیماریهای مانند فشار خون بالا، وزوز گوش، آسم، دیابت و فشار خون بالا در طول عمر خود مبتلا شوند.
گفتنی است، این نخستین تحقیق در جهان است که به رابطه بین سلامت و زیبایی میپردازد و نقش زیبایی را در سلامت موثر میداند.
بررسیها نشان میدهند، کارشناسان علت این امر را وجود ژن سالم در افراد زیبا میدانند که سبب میشود بیماریهای مزمن کمتر به سراغ آنها بیاید و همینطور در آینده صاحب فرزندان سالمتری به نسبت افراد زشت و یا با قیافههای معمولی شوند.
کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی 15 هزار زن و مرد در رده سنی 24 الی 35 سال به دست آوردهاند.
کارشناسان دانشگاه سینسیتاتی که این تحقیق حاصل پژوهش آنها است هشدار میدهند، افراد دارای چهره زیبا علاوه بر ژنهای سالم به دلیل اعتماد به نفس بالاتر بیشتر مراقب سلامت خود هستند و به این ترتیب از ابتلا به بسیاری از بیماریها مصون میمانند.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
خب بعضی ها همون دماغ بزرگشون باعث میشه چهره شون زیباتربشه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
من چقدررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر تو رو دوست دارممممممممممم
pAshMak
منم دووووووووووووووستت دارم خووووووووشگل خانمی
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
ای خواهر سیرت زیبـــــــا بیار
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
ای خواهر سیرت زیبـــــــا بیار
من که سیرتم که عین هو کف دستتتتتتت...پاککککککک و عین هو آب زلالللللللللل....ولی اگرطبق گفته های این تاپیک فکر صورت زیبا نباشیم انوقت هی بیماری سراغ ادم میاد هی باید بری دکتر....
هاچو هاچو
همش دروغه
pAshMak
خب شاید خوش تیپ نیستی ▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→