₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » لپ‌تاپی مخصوص پخت غذا
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » لپ‌تاپی مخصوص پخت غذا

بدون عکس

لپ‌تاپی مخصوص پخت غذا

1551 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

«دراگان ترنچیوسکی» یک طراح صنعتی است که به تازگی لپ‌تاپی به منظور پخت و پز و وبگردی برای شرکت الکترولوکس طراحی کرده است.

کاربر در حالی که در وب به گشت و گذار مشغول است، غذایش نیز آماد می‌شود؛ این لپ‌تاپ دارای یک صفحه نمایش است که کاربر می‌تواند به سایت‌های مورد علاقه و مشاوره آشپزی نگاه کند و مجهز به صفحه‌ای است که ظرف برای پخت غذا بر روی آن قرار می‌گیرد.

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

4 سپاس: zrnznn، دلشاد، علیرضا، Holtek

• zrnznn

یه چی میخوام بگم....ولی نمیگم..اگر گفتم ابرو خودم میره :9:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

zrnznn,
    حالا که اشاره کردی بگوووووووووووو :10:

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

pAshMak,
    حالا که اصرار داری میگم:9:

دیشب خیلی خسته بودم....کلی برنامه نوشته بودم...منم بعد از گردشی که بعد 6 ساعت و نیم نشستنپشت کامی، تو خونه داشتم..یه انار دستم گرفتم اومدم جلو کامی (رو میز جلو مانیتورشو که خالی کرده بودم) بخورم و به ادامه کارهام برسم....ولی وسوسه انار نزاشت و تا تهش نخورم دست به موس نزدم و تو این حین اصلا هواسم به جی دیگه ای نبود...........

بعد که انار خوردم و رفتم دستامو شستم و اومد دوباره نشستم و صفحه اصلی بوفی و اوردم جلوم یه نیگاه به چت باکس کردم....دیدم وایییییییی چه خوشگل شده بودددددددددددد :93: کلی ذوق مرگ شدم...گفتم چه ایده جالبییییییییییییی...باز آقا علیرضا هنر به خرج داده و یه چیز جدید به سایت اضافه کردههههههههههههه :93:

اون چیز جدید هم چیزی نبود جز گل های قرمز خوشرنگی که به جعبه چت باکس سایت اضافه شده بودنننننن.....بد عین هو خنگا صفحه رو بالا پایین کردم...دیدم گل ها ثابت میمونننن و .... :9: 351

بعد کلی تازه کشف کردم که بله این ها دست گل های خودمن و قطراتی از آب خوشرنگ انار عزیز بودن که روی صفحه نمایش ریخته شده بود و چون زمینه چت باکس سفید بود به خوبی هویدا بودن و من فکر کرده بودم اقا علیرضا گل گلی کرده چت باکسووووووووو:9:

حالا این تاپیک شما رو خوندم گفتم اگر من بخوام غذا رو درست کنم چه شوددددددددددددد؟! چه کشفیاتی خواهممممممممممم کردددددددددددد:9:

2 سپاس: pAshMak، Holtek

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    بعد کلی تازه کشف کردم که بله این ها دست گل های خودمن و قطراتی از آب خوشرنگ انار عزیز بودن که روی صفحه نمایش ریخته شده بود و چون زمینه چت باکس سفید بود به خوبی هویدا بودن و من فکر کرده بودم اقا علیرضا گل گلی کرده چت باکسووووووووو

واااااااااااااااااااااااای....چه حالی شدی اون موقع :83:

اگر من بخوام غذا رو درست کنم چه شوددددددددددددد؟! چه کشفیاتی خواهممممممممممم کردددددددددددد

بزرگترین کشفیات قرن 21 :72:

• علیرضا

اون چیز جدید هم چیزی نبود جز گل های قرمز خوشرنگی که به جعبه چت باکس سایت اضافه شده بودنننننن.....بد عین هو خنگا صفحه رو بالا پایین کردم...دیدم گل ها ثابت میمونننن و ....

:23: اگه بخواهین می تونم گل گلیش هم کنم ها.... برای ثابت موندنش هم کاری نداره فقط باید position:fixed بذارم مثل این کلاهه که سمت چپ پایین صفحه می بیند. :83:

3 سپاس: pAshMak، zrnznn، Holtek

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    لپ‌تاپی مخصوص پخت غذا

يه چيزي اختراع ميكردن كه عكس غذا رو ميداديم خودش ميپخت :4:
    نقل قول: علیرضا
    اگه بخواهین می تونم گل گلیش هم کنم ها.

شما زحمت نكشيد رئيس ، طرح نجمه راحت تر و متنوع تره :4:

• zrnznn

نقل قول: Holtek
    طرح نجمه راحت تر و متنوع تره

:83:
    من سیب میخورم زیاد:9: حالا که حرفش شد باید بگم...خیلی وقتا که مانیتورو تمیز میکنم ..قطرات آب سیب رو هم تمیز میکنم که موقع برش به سمت مانیتور پرتاب شدن351

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: