«دراگان ترنچیوسکی» یک طراح صنعتی است که به تازگی لپتاپی به منظور پخت و پز و وبگردی برای شرکت الکترولوکس طراحی کرده است.
کاربر در حالی که در وب به گشت و گذار مشغول است، غذایش نیز آماد میشود؛ این لپتاپ دارای یک صفحه نمایش است که کاربر میتواند به سایتهای مورد علاقه و مشاوره آشپزی نگاه کند و مجهز به صفحهای است که ظرف برای پخت غذا بر روی آن قرار میگیرد.
دیشب خیلی خسته بودم....کلی برنامه نوشته بودم...منم بعد از گردشی که بعد 6 ساعت و نیم نشستنپشت کامی، تو خونه داشتم..یه انار دستم گرفتم اومدم جلو کامی (رو میز جلو مانیتورشو که خالی کرده بودم) بخورم و به ادامه کارهام برسم....ولی وسوسه انار نزاشت و تا تهش نخورم دست به موس نزدم و تو این حین اصلا هواسم به جی دیگه ای نبود...........
بعد که انار خوردم و رفتم دستامو شستم و اومد دوباره نشستم و صفحه اصلی بوفی و اوردم جلوم یه نیگاه به چت باکس کردم....دیدم وایییییییی چه خوشگل شده بودددددددددددد کلی ذوق مرگ شدم...گفتم چه ایده جالبییییییییییییی...باز آقا علیرضا هنر به خرج داده و یه چیز جدید به سایت اضافه کردههههههههههههه
اون چیز جدید هم چیزی نبود جز گل های قرمز خوشرنگی که به جعبه چت باکس سایت اضافه شده بودنننننن.....بد عین هو خنگا صفحه رو بالا پایین کردم...دیدم گل ها ثابت میمونننن و ....
بعد کلی تازه کشف کردم که بله این ها دست گل های خودمن و قطراتی از آب خوشرنگ انار عزیز بودن که روی صفحه نمایش ریخته شده بود و چون زمینه چت باکس سفید بود به خوبی هویدا بودن و من فکر کرده بودم اقا علیرضا گل گلی کرده چت باکسووووووووو
حالا این تاپیک شما رو خوندم گفتم اگر من بخوام غذا رو درست کنم چه شوددددددددددددد؟! چه کشفیاتی خواهممممممممممم کردددددددددددد
بعد کلی تازه کشف کردم که بله این ها دست گل های خودمن و قطراتی از آب خوشرنگ انار عزیز بودن که روی صفحه نمایش ریخته شده بود و چون زمینه چت باکس سفید بود به خوبی هویدا بودن و من فکر کرده بودم اقا علیرضا گل گلی کرده چت باکسووووووووو
واااااااااااااااااااااااای....چه حالی شدی اون موقع
نقل قول: zrnznn
اگر من بخوام غذا رو درست کنم چه شوددددددددددددد؟! چه کشفیاتی خواهممممممممممم کردددددددددددد
اون چیز جدید هم چیزی نبود جز گل های قرمز خوشرنگی که به جعبه چت باکس سایت اضافه شده بودنننننن.....بد عین هو خنگا صفحه رو بالا پایین کردم...دیدم گل ها ثابت میمونننن و ....
اگه بخواهین می تونم گل گلیش هم کنم ها.... برای ثابت موندنش هم کاری نداره فقط باید position:fixed بذارم مثل این کلاهه که سمت چپ پایین صفحه می بیند.
pAshMak
کاربر در حالی که در وب به گشت و گذار مشغول است، غذایش نیز آماد میشود؛ این لپتاپ دارای یک صفحه نمایش است که کاربر میتواند به سایتهای مورد علاقه و مشاوره آشپزی نگاه کند و مجهز به صفحهای است که ظرف برای پخت غذا بر روی آن قرار میگیرد.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
pAshMak
حالا که اشاره کردی بگوووووووووووو
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
حالا که اصرار داری میگم
دیشب خیلی خسته بودم....کلی برنامه نوشته بودم...منم بعد از گردشی که بعد 6 ساعت و نیم نشستنپشت کامی، تو خونه داشتم..یه انار دستم گرفتم اومدم جلو کامی (رو میز جلو مانیتورشو که خالی کرده بودم) بخورم و به ادامه کارهام برسم....ولی وسوسه انار نزاشت و تا تهش نخورم دست به موس نزدم و تو این حین اصلا هواسم به جی دیگه ای نبود...........
بعد که انار خوردم و رفتم دستامو شستم و اومد دوباره نشستم و صفحه اصلی بوفی و اوردم جلوم یه نیگاه به چت باکس کردم....دیدم وایییییییی چه خوشگل شده بودددددددددددد
حالا این تاپیک شما رو خوندم گفتم اگر من بخوام غذا رو درست کنم چه شوددددددددددددد؟! چه کشفیاتی خواهممممممممممم کردددددددددددد
pAshMak
واااااااااااااااااااااااای....چه حالی شدی اون موقع
بزرگترین کشفیات قرن 21
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
Holtek
يه چيزي اختراع ميكردن كه عكس غذا رو ميداديم خودش ميپخت
شما زحمت نكشيد رئيس ، طرح نجمه راحت تر و متنوع تره
zrnznn
من سیب میخورم زیاد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→