₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » ترسناک ترین خانه دنیا +عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » ترسناک ترین خانه دنیا +عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ترسناک ترین خانه دنیا +عکس

3518 بازدید، 8 پست، نویسنده: baron jon

• baron jon

تصویر در دسترس نیست

اگر همه کابوس ها، ترس های بچگی، ترس از مکان های مختلف که تا به حال تجربه کرده اید را کنار هم بگذارید بازهم ذره ای از ترسی که در ترسناک ترین خانه دنیا تجربه خواهید کرد نمی شود.

"خانه اربابی مک کامی" در کالیفرنیا محلی است که بسیاری با اعتماد به نفس وارد می شوند و از سمت دیگر با داد و فریاد و در حالی که گریه می کنند و مادرشان را صدا می زنند خارج خواهند شد. این خانه همه را در هر شرایطی به بدترین شکل ممکن می ترساند.

تصویر در دسترس نیست

داستان این خانه اینگونه تعریف می شود که در گذشته این مکان یک تیمارستان روانی بوده است و صاحبش تیمارستان بیماران را تکه تکه می کرده و اندام های آن ها را به فروش می رسانده است حالا هرکه وارد این مکان شود شاید دچار نفرین بیماران آن گردد.

تصویر در دسترس نیست

در کل فردی که می خواهد ترس واقعی را تجربه کند 4 تا 7 ساعت در این خانه می گردد و در این میان همه چیز مملو از خون بوده و ممکن است هر اتفاقی رخ دهد. ممکن است گروهی با لباس های خونی و چهره های وحشتناک ظاهر شده و او را دستگیر کنند. با دستگیر کردنش به سمت محلی می روند که اعضای بدنش را در بیاورند و این مسیر مملو از حس های ترسناک است.

نکته جالب در مورد این خانه دوربین هایی است که در هر نقطه ای نصب شده است. این دوربین ها کل فیلم فرار و ترس را ضبط می کند و در انتهای مسیر شما یک فیلم ترسناک در اختیار دارید که نقش اول آن را نیز خودتان بازی کرده اید.

8 سپاس: بچه مثبت، تنها، علیرضا، pAshMak، 313-KaMiKaZe، ماهی، tiktik، javad1020

• بچه مثبت

:19:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    1 سپاس: baron jon

• 1 سپاس: baron jon

• pAshMak

نقل قول: baron jon
    . این دوربین ها کل فیلم فرار و ترس را ضبط می کند و در انتهای مسیر شما یک فیلم ترسناک در اختیار دارید که نقش اول آن را نیز خودتان بازی کرده اید.

خب مگه آزاردارن که میرن داخلش که اینهمه بترسن

• baron jon

نقل قول: 313-KaMiKaZe
    اخه این چ عکسیه گذاشتی بچه از اینورا رد میشه می ترسه

:17: گفتم برای تنوع تاپیک ترسناک بذارم

:46::46: مرسی

• masoud624

من فیلمش را دیدم خیلی وحشتناک بود

• ماهی

پریشب خواستیم فیلم annabelle رو نگاه کنیم..5 دقیقه ش که گذشت نتونستم بقیه شو نگاه کنم...بعدشم صد با تا صبح بیدار شدم . :4: ضمن اینکه پیش پسرم خوابیدم ..ولی فایده نداشت ترس وجودمو تسخیر کرده بود :17:

• baron jon

نقل قول: ماهی
    پریشب خواستیم فیلم annabelle رو نگاه کنیم..5 دقیقه ش که گذشت نتونستم بقیه شو نگاه کنم...بعدشم صد با تا صبح بیدار شدم . :4: ضمن اینکه پیش پسرم خوابیدم ..ولی فایده نداشت ترس وجودمو تسخیر کرده بود

من که اصلا فیلم ترسناک نمی تونم نگاه کنم تا چند وقت فکرم درگیرش میشه :17:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: