₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » کسب درآمد با تحویل مدفوع!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » کسب درآمد با تحویل مدفوع!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

کسب درآمد با تحویل مدفوع!

1626 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

مردمی که در منطقه ماساچوست آمریکا زندگی می کنند از این پس می توانند بدون مشکل به زندگی خود ادامه دهند و هر وقت که نیاز به پول داشتند کافی است سری به دستشویی خانه بزنند و با دستشویی کردن کسب درآمد کنند!

به تازگی یک بانک تحقیقات انگلی پیشنهادی را ارائه کرده است که فکر نکردن به آن بسیار سخت است. این بانک اعلام کرده است که افراد می توانند با ارائه مدفوع خود، هر روز 40 دلار جایزه بگیرند. این یعنی هر ماه 1200 دلار تنها از راه دستشویی کردن بدست آورده اید.

تصویر در دسترس نیست

این مرکز تحقیق اعلام کرده است آن ها به میزان زیادی از مدفوع نیاز دارند تا بتوانند با یک انگل خاص که سالانه 14 هزار نفر را می کشد کشف و راه مقابله با آن را بدست آورند.

افرادی که سن 18 تا 50 سال دارند می توانند در این طرح شرکت کنند و پس از ثبت نام باید هفته ای 4 بار حداقل مسیر 30 دقیقه ای را تا آزمایشگاه طی کرده و مدفوع خود را تحویل دهند البته اگر این تعداد به 5 بار برسد شما برنده 50 دلار اضافه هم می شوید.

7 سپاس: zrnznn، محسن صائب، jaj، بندری، levrone، بچه مثبت، bita.b

• 1 سپاس: pAshMak

• محسن صائب

خدایی شانس رو ببین .
    میگن طرف از...................... :83:

2 سپاس: zrnznn، pAshMak

• jaj

هیچ وقت فکر نمی کردم این آیکون یه روز کارآیی داشته باشه

نمایش یا پنهان متن 5 تصویر این بخش در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن 3 تصویر این بخش در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن :bahone: :9:

3 سپاس: بندری، zrnznn، pAshMak

• بندری

فکرشو بکن اگه این کمپانی تو ایران بود صد در صد شرکتشون رو گ......ه فرا می گرفت که نمی دونستن کجا بزرانشون تصویر در دسترس نیست
    3 سپاس: zrnznn، pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: jaj
    هیچ وقت فکر نمی کردم این آیکون یه روز کارآیی داشته باشه

اتفاقا چندوقت پیش من استفادش کردم :19:

نقل قول: بندری
    فکرشو بکن اگه این کمپانی تو ایران بود صد در صد شرکتشون رو گ......ه فرا می گرفت که نمی دونستن کجا بزرانشون

اوهههههههههههه توی ایران بودکه هیچیییییییییییییییی :83:

2 سپاس: jaj، بندری

• levrone

این که خیلی خوبه! من اگه اونجا بودم تا حالا بارمو بسته بودم!
    1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: