₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج های بدون فکر طلاق های بدون منطق
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » ازدواج های بدون فکر طلاق های بدون منطق

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ازدواج های بدون فکر طلاق های بدون منطق

1335 بازدید، 4 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

امان الله قرایی مقدم، جامعه شناس و استاد دانشگاه در گفتگویی درباره ی طلاق و پشیمانی از طلاق گفت:افرادی که بدون فکر ازدواج می کنند بدون فکر هم طلاق می گیرند.

وی افزود: امروز ه برخی از ازدواج ها بر مبنای شناخت ادراکی، عقل و منطق  صورت نمیگیرد و بر اساس هوا و هوس است .

قرایی مقدم اظهار کرد: بسیاری از افرادی که تصمیم به طلاق می گیرند براساس حرف دیگران هم است و برای رهایی از مشکلات زندگی در آن برهه  اقدام به طلاق می کنند.

این جامعه شناس با بیان اینکه بیشترین طلاق در 5 سال اول زندگی صورت می گیرد تصریح کرد: ازدواج هایی که بر اساس هوا و هوس، آشنایی ازطریق  اینترنت و چت و یا در مهمانی ها شکل می گیرد آمار طلاق را هم بالا می برد.

وی ادامه داد: ازدواج باید بر اساس عقل، منطق، آگاهی و مشاوره با خانواده ها صورت گیرد و افراد باید پیش از ازدواج مطالعه داشته باشند در غیر اینصورت منجر به طلاق های بدون فکر و منطق می شود.

این استاد دانشگاه بیان کرد: مدیریت زندگی بر عهده زن است و طبق تحقیقات 72 درصد درخواست طلاق ها از سوی خانم ها است.

وی تاکید کرد: باید افراد در زندگی در برابر مشکلات صبر و تحمل وشکیبایی داشته باشند در به مرور زمان مشکلات حل شود.

قرایی مقدم با بیان اینکه طلاق آغاز بدبختی است عنوان کرد: ازدواج مجدد برای زنان بعد از طلاق صفر است.

وی تصریح کرد: هیچ زنی برای مرد زن اول نمی شود و هیچ مردی برای زن مرد اول نخواهد شد و هنگامی که از یکدیگر جدا می شوند به این ضرب المثل قدمی می رسند.

3 سپاس: garfild، levrone، علیرضا

• garfild

کاملا حرفش درسته :105:
    1 سپاس: pAshMak

• levrone

خاک به سسسسر من بشه که همه هم سن و سالام الان زن و بچه دارن من هنوز راهمو پیدا نکردم.
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: levrone
    خاک به سسسسر من بشه که همه هم سن و سالام الان زن و بچه دارن من هنوز راهمو پیدا نکردم.

دورازجووونتون...چرااینجوری میگین..ان شاالله شماهم همراه زندگیتون روپیدامیکنید :46:

1 سپاس: levrone
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: