₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » نقاشی با زبـــــان !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » نقاشی با زبـــــان !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نقاشی با زبـــــان !

1144 بازدید، 5 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

به جرات می توان گفت تنها کسی که در دنیا طعم واقعی هنر را چشیده است کسی نیست جز "هان ژیامینگ". این هنرمند برای آنکه سبک کاری خاصی را ابداع کرده باشد از قلمو استفاده نمی کند و به جای آن با زبانش نقاشی می کشد.

تصویر در دسترس نیست

این مرد 35 ساله می گوید:« چند سال پیش در حال تمرین هنر نقاشی چینی با استفاده از شکر مایع بودم که تصمیم گرفتم کمی از نقاشی ها را با زبان بکشم و این روش را بیشتر برای نقاشی کردن پسندیدم. حالا من کمی رنگ را با شکر مایع ترکیب می کنم و نقاشی ها را می کشم»

این مرد در شهرهای مختلف چین نمایش هایی را برپا می کند و هر بار چند نقاشی را در مدت یک یا دوساعت می کشد و همان موقع آن ها را به مزایده می گذارد. از آنجایی که او در تمام چین شناخته شده است نقاشی هایش خیلی سریع به فروش می روند.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

3 سپاس: Holtek، هاچو هاچو، zrnznn

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    نقاشی با زبـــــان !

چه جالب :1:

1 سپاس: pAshMak

• هاچو هاچو

اُُسکل کرده ملتو :83:
    2 سپاس: zrnznn، pAshMak

• zrnznn

نقل قول: هاچو هاچو