ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زنی که ۹ ماه نمیدانست باردارست و....
pAshMak
یک مادر امریکایی که در ایووا زندگی میکند هفته پیش برای شکم درد پیش دکتر میرود ولی دکتر متوجه میشود که شکم دردش به دلیل باردار بودن او است.
▧ تصویر در دسترس نیست
او مجبور میشود که سریعا اماده شود تا چند ساعت بعد در همان روز در بیمارستان عمل سزارین شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
شلبی و همسرش حتی نمیدانستند که او حامله است چه برسد به اینکه او چند ساعت دیگر پدر و مادر میشود.
▧ تصویر در دسترس نیست
شلبی توسط عمل سزارین در روز جمعه دو دختر به دنیا اورد که هر کدام ۳ و ۴ پوند وزن داشتند.
▧ تصویر در دسترس نیست
این زوج جوان نام این دو دختر تازه متولد را اوا و انا گذاشتند.
▧ تصویر در دسترس نیست
از شانس این زوج این دوقلوها مشکل monoamniotic داشتند که امکان داشت عضوی از انها به یکدیگر وابسته باشد ولی فعلا مشکلی پیش نیامده است و به زودی این زوج همراه دوقلویشان از بیمارستان خواهند رفت.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
ماهی
soheyla
برای مشهور شدن چه حرفها که نمیزنن . به چه دروغهایی که رو نمیارن . من کاملا با ماهی جان موافقم .
همچین چیزی اصلا امکان نداره . اصلا .
اونم دوقلو ....!!!!!
واقعا مسخره است .
Holtek
pAshMak
soheyla,
والله من خودم مریضی داشتم که اومده بودومیگفت کیست تخمدان داره
ولی بعداز معاینه متوجه شدم 6 ماهه بارداربود .خودش وخانواده اش هم اصلا متوجه نشده بودن
بنابراین امکان چنین استثنائاتی هست
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
بنابراین امکان چنین استثنائاتی هست
6ماه فرق میکنه با 9 ماه
مگه میشه 9 ماه باردار باشی و شکمت بزرگ نشه
حالا اگه چاق باشی شاید کمتر دیده بشه ولی اینکه اصلا دیده نشه قبول نمیکنم
pAshMak
محسن جان مامان خدابیامرز خودم تا وقتی 9 ماهه بارداربود جز بابام کسی نمیدونست
برخی ازخانمها بچه در پهلوها جایگزین میشه بخاطر شکل خاص رحمشون..
مطمئنا اگر خاص نبوداین خانم که اینطور رسانه ای نمیشد...درضمن دقت کن بچه ها خیلی ریزهستند
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→