₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » طلاق بخاطر خداحافظی گرم شوهر با پیرزن 75ساله !!!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » طلاق بخاطر خداحافظی گرم شوهر با پیرزن 75ساله !!!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

طلاق بخاطر خداحافظی گرم شوهر با پیرزن 75ساله !!!

1572 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

زنی با حضور در دادگاه خانواده اعلام کرد چون شوهرش در یک مهمانی با زنی 75 ساله خداحافظی گرم کرده و با او دست داده است دیگر حاضر به زندگی با او نیست.

این زن 28 ساله که پریسا نام دارد و چهار سال از ازدواج با شوهرش صدرا می‌گذرد روز گذشته به اتفاق همسرش در دادگاه خانواده حاضر شد تا از او جدا شود. وی هنگامی که در برابر پرسش قاضی حسن عموزادی در مورد این درخواستش قرار گرفت، گفت چون صدرا چند شب قبل در یک مهمانی با زنی 75 ساله دست داده و خداحافظی گرمی کرده است دیگر نمی‌تواند با او زندگی کند.

وی در تشریح این ماجرا گفت؛ «هفته گذشته برادر صدرا ما را به خانه شان دعوت کرد.اما در آخر هنگام خداحافظی من صحنه‌یی را دیدم که از آن شب به بعد فکر کردن به آن آزارم می‌دهد. وقتی ما با همه خداحافظی کردیم صدرا با یکی از فامیل های دورشان که زنی 75 ساله است دست داد. این کار او باعث خجالت من شد و با عصبانیت آنجا را ترک کردم و به خانه پدرم رفتم. صدرا با این کارش به من خیانت کرده و دیگر هیچ علاقه یی به او ندارم.»

سپس نوبت به صدرا رسید تا در برابر ادعای همسرش از خود دفاع کند. او گفت؛ «زنی که با او دست دادم سالخورده و از اقوام دورم بود. سال ها بود همدیگر را ندیده بودیم و وقت خداحافظی او دستش را به طرف من گرفت. من هم برای اینکه به او بی احترامی نکنم دستش را گرفتم.»

در پی این اظهارات قاضی عموزادی به گفت وگو با زوج جوان پرداخت.این صحبت ها دقایقی ادامه یافت تا اینکه عاقبت پریسا از خواسته اش صرف نظر کرد و همراه شوهرش از دادگاه خارج شد.

6 سپاس: zrnznn، soheyla، Holtek، محسن صائب، jaj، علیرضا

• 1 سپاس: pAshMak

• Holtek

شد قضيه خانمي كه شوهرش خروس خريده بود و اورده بود خونه و خانمه مي گفت خروس نامحرمه و من نمي تونم باهاش تو خونه تنها بمونم ................... كه در آخر داستان معلوم ميشه خانمه اون كاره بئده :1:
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    من بجای اون آقابودم خودم تقاضای طلاق میکردم. چقدر بی جنبه بوده .
    اون خانم اگه جای من بود چیکارمیکرد?
    همسرم عاشق خانمهای سالخورده است .
    صاحب باغی که سیزده فروردین اونجا بودیم یه پیرزن بود . باهمسرم خیلی گرم گرفته بود . وقتی به همسرم گفتم خوش میگذره ! گفت : سهیلا اجازه بده باهاش ازدواج کنم. چون پیره زود میمیره .اونوقت این باغ به ما میرسه ها . بهش گفتم نه خدا خیرت بده . اون با ازدواج با تو جوون میشه و من و میکشه .
    والا

:bahone:

4 سپاس: Holtek، pAshMak، محسن صائب، jaj

• pAshMak

Holtek,
    خب دیگه حکایت از خروس نرپرده کردن یعنی همین دیگه :83:

نقل قول: soheyla
    گفت : سهیلا اجازه بده باهاش ازدواج کنم

جـــــــــــــــــان :13:

2 سپاس: Holtek، jaj

• محسن صائب

نقل قول: soheyla
    ونوقت این باغ به ما میرسه ها . بهش گفتم نه خدا خیرت بده . اون با ازدواج با تو جوون میشه و من و میکشه .

دیونگی کردی اجازه ندادی
    تا پیرزنه زنده هست تو به شوهرت تقویتی بده که پیر نشه
    جمال باغ رو عشقه :4:

2 سپاس: pAshMak، jaj

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب
    دیونگی کردی اجازه ندادی
    تا پیرزنه زنده هست تو به شوهرت تقویتی بده که پیر نشه
    جمال باغ رو عشقه

محسن :13: :13: یعنی آرمش زندگیش رو فدای مال دنیا کنه؟ :13:

2 سپاس: محسن صائب، jaj

• محسن صائب

نقل قول: pAshMak
    محسن یعنی آرمش زندگیش رو فدای مال دنیا کنه؟

سیب و گلابی خوردن داره مخصوصا اینکه مال باغ خودت باشه :4:

2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

میخواسته ناز کنه
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب
    سیب و گلابی خوردن داره مخصوصا اینکه مال باغ خودت باشه

آخه به چه قیمتی؟ :37:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: