₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » داستانک

بدون عکس

داستانک

1209 بازدید، 7 پست، نویسنده: Jeegaram

• Jeegaram

دختر کوچولو و پدرش از رو پلي ميگذشتن. پدره يه جورايي مي ترسيد، واسه همين به دخترش گفت: «عزيزم، لطفا دست منو بگير تا نيوفتي تو رودخونه.»

دختر کوچيک گفت:«نه بابا، تو دستِ منو بگير..»

پدر که گيج شده بود با تعجب پرسيد:چه فرقی میکنه؟!!!!!؟؟؟؟

دخترک جواب داد: «اگه من دستت را بگيرم و اتفاقي واسه م بيوفته، امکانش هست که من دستت را ول کنم. اما اگه تو دست منو بگيري، من، با اطمينان، ميدونم هر اتفاقي هم که بيفوته، هيچ وقت دست منو ول نمي کني.»

در هر رابطه ی دوستی ای، ماهیت اعتماد به قید و بندهاش نیست، به عهد و پیمان هاش هست. پس دست کسی روُ که دوست داری رُو بگیر، به جای این که توقع داشته باشی اون دست تو رُو بگیره..

@@@@@@@@@@@@

خاخامی در میان مردم محبوبیت زیادی داشت، همه مسحور گفته هایش می شدند. همه به جز اسحاق که همیشه با تفسیرهای خاخام مخالفت می کرد و اشتباهات او را به یادش می آورد. بقیه از اسحاق به خشم می آمدند، اما کاری از دستشان بر نمی آمد.

روزی اسحاق در گذشت. در مراسم خاکسپاری، مردم متوجه شدند که خاخام به شدت اندوهگین است.

یکی گفت : چرا اینقدر ناراحتید؟ او که همیشه از شما انتقاد می کرد!

خاخام پاسخ داد: من برای دوستی که اکنون در بهشت است ناراحت نیستم. برای خودم ناراحتم. وقتی همه به من احترام می گذاشتند، او با من مبارزه می کرد و مجبور بودم پیشرفت کنم. حالا رفته، شاید از رشد باز بمانم.

5 سپاس: zrnznn، pAshMak، Holtek، jaj، javad1020

• zrnznn

:1: مرسی دوست جان:46:
    1 سپاس: Jeegaram

• pAshMak

Jeegaram,
    ممنووونم از مطالب خوبتون ... :46:

نمایش یا پنهان متن
    فقط لطف کن برای عنوان تاپیک هات تصویربذار :24:

2 سپاس: zrnznn، Jeegaram

• Holtek

مرسي جيگرم !!! داستانك هاي جالبي بود :1:

• jaj

گرفتن دست دوستان اهمیت داره ولی گاهی وقت ها بعضی ها هستند که دستشونو می گیری از پشت خنجر می زنند

• محسن صائب

ممنون جالب بود
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: