₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » اراده قوی یک زن

بدون عکس

اراده قوی یک زن

2928 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

این خانم 26 ساله به نام کریستینا استگز مادر سه فرزند است.

چیزی که باعث شهرت او در شبکه های اجتماعی شده است کاهش وزن باورنکردنی او است.

او پس ازتولد کودک دومش اضافه وزن 70 کیلویی داشت.

مادر 26 ساله ای به نام کریستینا استگز توانست بر وزن 139 کیلویی که بعد از تولد دومین پسرش به خاطر علاقه زیاد به شکلات و کاکائو و بستنی عارضش شده بود را کم کند.ب

ولی تصمیم او به کم کردن وزن از آنجا شروع شد که غریبه ای به او گفت به خاطر لب هایش شباهتی بین او و بازیگر زیبای هالیوودی، آنجلینا جولی وجود دارد و از آن زمان او آنقدر به این موضوع علاقه پیدا کرد تا جایی که سعی کرد هرچه بیشتر خودش را شبیه وی کند.

پس از چندی با عزم جدی تصمیم به کاهش وزن گرفت کریستینا توانست 69 کیلوگرم را در مدت 16 ماه کم کند و سایز خود را از 24 به سایز 8 رساند.او سه پسر به نام های دیمیتریس 8 ساله ، اندراس 6 ساله و تئو دو ساله دارد

اراده قوی یک زن

6 تصویر این بخش در دسترس نیست

6 سپاس: Holtek، بندری، محسن صائب، دلشاد، garfild، javad1020

• Holtek

ما كه شباهتي در لبهاش نديديم ولي توپولش باحال تر بود :1:
    2 سپاس: pAshMak، محسن صائب

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    توپولش باحال تر بود

اگه تومیگی حتما درسته دیگه...هرچی باشی کلییییییییییییی تجربه داری توی این راه :19:

1 سپاس: Holtek

• بندری

یاد خودم افتیدم :1:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: بندری
    یاد خودم افتیدم

مگه شماهم اینقدررررررررراضافه وزن داشتید؟؟؟

• محسن صائب

ما كه شباهتي در لبهاش نديديم ولي توپولش باحال تر بود

:83:
    گوشت زیاد چرب با اینکه خوشمزه تر هست ولی برای قلب خوب نیست ، شما که اینو باید بهتر بدونی :83:

2 سپاس: pAshMak، Holtek

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب
    گوشت زیاد چرب با اینکه خوشمزه تر هست ولی برای قلب خوب نیست ، شما که اینو باید بهتر بدونی

معلووومه حساااااااابی کارکشته هستی محسن :83:

• Holtek

نقل قول: محسن صائب
    گوشت زیاد چرب با اینکه خوشمزه تر هست ولی برای قلب خوب نیست ، شما که اینو باید بهتر بدونی :83:

حاجی جون چربی برا اونایی که تحرک ندارن مضرره ، من که تحرکم زیاده برام خوبم هست :34:

• pAshMak

حاجی جون چربی برا اونایی که تحرک ندارن مضرره ، من که تحرکم زیاده برام خوبم هست

اوهههههههههه بحث تخصصی شد :83:

1 سپاس: Holtek

• masoud624

کم بخور همیش بخور
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: