ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کم جرمترین استان کشور...................
محسن صائب
وی با بیان اینکه جرائمی از جمله مواد مخدر و سرقتهای خرد در این استان به چشم میخورد، افزود: در بررسی انجام شده نشان داد که بیشترین آمار جرائم در حوزه مواد مخدر، ترانزیت آن و سرقتهای خرد مربوط به افراد غیر بومی است.
رئیس دادگستری استان یزد خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه زمینه اشتغال در یزد مناسب است علاوه بر اتباع بیگانه از استانهای دیگر کشور نیز به این استان مهاجرت صورت میگیرد و همین امر زمینه ایجاد جرائم را فراهم میکند.
وی تصریح کرد: در گذشته پروندهها کمتر ثبت میشده اما در حال حاضر تمامی پروندههای قضایی ثبت میشوند تا کارها با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.
حبیبی در پایان گفت: تعداد قضات زن در استان یزد نسبت به قضات مرد و همچنین قضات سایر استانها بیشتر است و دادگستری این استان برای کاهش جرائم تمام توان خود را بکار گرفته است.
pAshMak
به نظرمن وقتی بدونی یکی هست که ناظرکارهاته ناخودآگاه خوداری میکنی از خیلی ازاشتباهات
▧ تصویر در دسترس نیست
levrone
درسته. مذهبی بودن یکی از دلایلشه ولی دلیل اصلی نیست.
مهمترین دلیل امنیت یزد در وهله اول مهاجر پذیر نبودن(برخلاف اونچه بالا نوشته شده) و در وهله دوم یکدست بودن کل شهره. قیمت یک متر زمین چه تو بالا و چه تو پایین شهر مثلا حول و حوش یک میلون تومنه، واسه همین شهرش بالا و پایین نداره و این باعث یکدست شدن مردم شهر شده.
به قولی اون تضاد فرهنگی و اجتماعی توشون نیست، برعکس شهری مثل مشهد یا تهران.
ماهی
ببین مغلطه می کنید شما مذهبیا..می گم ذاتتون خرابه راس می گم دیگه
چرا اینجوری به قضیه نگاه نمی کنی؟ یزدی ها اکثرا زردشتی هستند و یا مسلمانانی که اخیرا مسلمان شده اند و نسلای قبلیشون زردشتی بوده..هنوز به طور کامل از بیخ و بن خراب نشدن
hadi04
نمایش یا پنهان متن
محسن صائب
حرفهات از نظر معرفتی خیلی درسته
البته جمله بندیت از نطر ادبیات فارسی درست نیست
اینجاشو کاملا موافق هستم
اینجاشو موافق نیستم
چند سالی هست که استان یزد بعلت وجود زیاد صنایع مخصوصا کارخانه جات کاشی به نیروی کار ، نیاز پیدا کرده و مهاجرت های زیادی به این استان صورت گرفته
اینجاشو هم موافقم
ببینم اینهمه اطلاعات رو از کجا اوردی
ای خدا چی میشه که این ماهی خانم ما هم یک کاریش بشه تا از بیخ و بن تبدیل به یک ادم مذهبی دو اتیشه بشه
ای اونجا دیدن داره
اینجوری هم میشه دید
پدر من اصالتا یزدی هست و ما هر سال برای مسافرت به یزد میرویم . 7 نسل قبل ما ، مادر بزرگی زرتشتی داشتیم که عاشق یک جوان مسلمان میشه و اسلام میاره
بنظرم یزدی ها ادمهای قانع و زیاد اهل درگیری نیستند . ولی واقعا ادمهای مذهبی و با اعتقادی هستند .
البته قبول دارم فقط شرط اعتقاد رو نمیشه دخیل دونست در خیلی از شهر های کشور مردمش مذهبی تر هستند ولی اوضاع اجتماعیشون اصلا جالب نیست
خیلی جالب گفتی
ممنون
تنها
خیلی شهر خوبیه...مردمانشم خیلی خوبن . من که خیلی خوشم اومد دوست دارم بازم برم یزد
محسن صائب
شما خودت خوبی که دیگران رو خوب میبینی
pAshMak
البته جمله بندیت از نطر ادبیات فارسی درست نیست
دلیلش اینه که من فارسی روتوی خونه واز پدرومادرم یادگرفتم
مثل بچه های شما درسی به نام فارسی نداشتم
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
نمایش یا پنهان متن
شوخی می کنم..مهم نیست که آدم چه دینی داشته باشه.مهم اینه که به هر اسمی که باشی خدا و بنده خدا ازت راضی باشه..به لطف همین آتشکده هاست که این شهر سالم و پاکیزه مونده
همونه که یه ذره قابل تحمل هستی
نمایش یا پنهان متن
شوخی کردم..به دل نگیری آقا محسنمحسن صائب
پس تو هم جزو بورسیه های غیر قانونی هستی و ما نمیدونستیم
باز خوبه یه ذره قابل تحمل هستیم اگه نبودیم چه بلاهایی سرمون میاوردی
چشم
pAshMak
بورسیه چیییییییی محسن؟
واسه همین فارسی رو نمیتونم مثل شماها سلیس وروان بنویسم طبق قواعدش
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
پس اینطور . خارجی هستی