₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » کم جرم‌ترین استان کشور...................
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » کم جرم‌ترین استان کشور...................

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

کم جرم‌ترین استان کشور...................

1628 بازدید، 14 پست، نویسنده: محسن صائب

• محسن صائب

رئیس دادگستری استان یزد گفت: با توجه به اینکه استان یزد یک استان مذهبی به شمار می‌رود کم جرم‌ترین استان کشوراست.

وی با بیان اینکه جرائمی از جمله مواد مخدر و سرقت‌های خرد در این استان به چشم می‌خورد، افزود: در بررسی انجام شده نشان داد که بیشترین آمار جرائم در حوزه مواد مخدر، ترانزیت آن و سرقت‌های خرد مربوط به افراد غیر بومی است.

رئیس دادگستری استان یزد خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه زمینه اشتغال در یزد مناسب است علاوه بر اتباع بیگانه از استان‌های دیگر کشور نیز به این استان مهاجرت صورت می‌گیرد و همین امر زمینه ایجاد جرائم را فراهم می‌کند.

وی تصریح کرد: در گذشته پرونده‌ها کمتر ثبت می‌شده اما در حال حاضر تمامی پرونده‌های قضایی ثبت می‌شوند تا کار‌ها با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.

حبیبی در پایان گفت: تعداد قضات زن در استان یزد نسبت به قضات مرد و همچنین قضات سایر استان‌ها بیشتر است و دادگستری این استان برای کاهش جرائم تمام توان خود را بکار گرفته است.

10 سپاس: علیرضا، zrnznn، بچه مثبت، pAshMak، levrone، ماهی، hadi04، javad1020، تنها، بندری

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب
    استان یزد یک استان مذهبی به شمار می‌رود کم جرم‌ترین استان کشوراست.

به نظرمن وقتی بدونی یکی هست که ناظرکارهاته ناخودآگاه خوداری میکنی از خیلی ازاشتباهات

1 سپاس: محسن صائب

• levrone

محسن صائب,
    درسته. مذهبی بودن یکی از دلایلشه ولی دلیل اصلی نیست.
    مهمترین دلیل امنیت یزد در وهله اول مهاجر پذیر نبودن(برخلاف اونچه بالا نوشته شده) و در وهله دوم یکدست بودن کل شهره. قیمت یک متر زمین چه تو بالا و چه تو پایین شهر مثلا حول و حوش یک میلون تومنه، واسه همین شهرش بالا و پایین نداره و این باعث یکدست شدن مردم شهر شده.
    به قولی اون تضاد فرهنگی و اجتماعی توشون نیست، برعکس شهری مثل مشهد یا تهران.

• ماهی

استان یزد یک استان مذهبی به شمار می‌رود کم جرم‌ترین استان کشوراست.

ببین مغلطه می کنید شما مذهبیا..می گم ذاتتون خرابه راس می گم دیگه :4:
    چرا اینجوری به قضیه نگاه نمی کنی؟ یزدی ها اکثرا زردشتی هستند و یا مسلمانانی که اخیرا مسلمان شده اند و نسلای قبلیشون زردشتی بوده..هنوز به طور کامل از بیخ و بن خراب نشدن :4:

2 سپاس: hadi04، محسن صائب

• hadi04

نقل قول: ماهی
    چرا اینجوری به قضیه نگاه نمی کنی؟ یزدی ها اکثرا زردشتی هستند و یا مسلمانانی که اخیرا مسلمان شده اند و نسلای قبلیشون زردشتی بوده..هنوز به طور کامل از بیخ و بن خراب نشدن

:37: عامو دستت درد نکنه قناری یعنی من .....؟؟؟؟؟.... 804
    نمایش یا پنهان متن :23: البته یزد زرتشتی زیاد داره همچنین آتشکده های زیادی هم داره ولی در کل ژنتیکشون اینطوریه که هر دین و آیینی داشته باشن به صورت کامل و بی نقصی بهش پایبند هستن حالا چه مسلمان باشن و چه زرتشتی و و چه ... راستی بالایی شوخی بودا ماهی جون :10:

2 سپاس: ماهی، بندری

• محسن صائب

محسن صائب,
    نقل قول: pAshMak
    به نظرمن وقتی بدونی یکی هست که ناظرکارهاته ناخودآگاه خوداری میکنی از خیلی ازاشتباهات

حرفهات از نظر معرفتی خیلی درسته
    البته جمله بندیت از نطر ادبیات فارسی درست نیست :4: levrone,
    نقل قول: levrone
    درسته. مذهبی بودن یکی از دلایلشه ولی دلیل اصلی نیست.

اینجاشو کاملا موافق هستم
    همترین دلیل امنیت یزد در وهله اول مهاجر پذیر نبودن(برخلاف اونچه بالا نوشته شده)

اینجاشو موافق نیستم :4:
    چند سالی هست که استان یزد بعلت وجود زیاد صنایع مخصوصا کارخانه جات کاشی به نیروی کار ، نیاز پیدا کرده و مهاجرت های زیادی به این استان صورت گرفته
    قیمت یک متر زمین چه تو بالا و چه تو پایین شهر مثلا حول و حوش یک میلون تومنه، واسه همین شهرش بالا و پایین نداره و این باعث یکدست شدن مردم شهر شده.

اینجاشو هم موافقم
    ببینم اینهمه اطلاعات رو از کجا اوردی :7:
    ببین مغلطه می کنید شما مذهبیا..می گم ذاتتون خرابه راس می گم دیگه

ای خدا چی میشه که این ماهی خانم ما هم یک کاریش بشه تا از بیخ و بن تبدیل به یک ادم مذهبی دو اتیشه بشه
    ای اونجا دیدن داره :4: :83:
    چرا اینجوری به قضیه نگاه نمی کنی؟ یزدی ها اکثرا زردشتی هستند و یا مسلمانانی که اخیرا مسلمان شده اند و نسلای قبلیشون زردشتی بوده..هنوز به طور کامل از بیخ و بن خراب نشدن

اینجوری هم میشه دید
    پدر من اصالتا یزدی هست و ما هر سال برای مسافرت به یزد میرویم . 7 نسل قبل ما ، مادر بزرگی زرتشتی داشتیم که عاشق یک جوان مسلمان میشه و اسلام میاره :4:
    بنظرم یزدی ها ادمهای قانع و زیاد اهل درگیری نیستند . ولی واقعا ادمهای مذهبی و با اعتقادی هستند .
    البته قبول دارم فقط شرط اعتقاد رو نمیشه دخیل دونست در خیلی از شهر های کشور مردمش مذهبی تر هستند ولی اوضاع اجتماعیشون اصلا جالب نیست
    نقل قول: hadi04
    البته یزد زرتشتی زیاد داره همچنین آتشکده های زیادی هم داره ولی در کل ژنتیکشون اینطوریه که هر دین و آیینی داشته باشن به صورت کامل و بی نقصی بهش پایبند هستن حالا چه مسلمان باشن و چه زرتشتی و و چه ... راستی بالایی شوخی بودا ماهی جون

خیلی جالب گفتی
    ممنون

3 سپاس: pAshMak، ماهی، بندری

• تنها

استان یزد یک استان مذهبی به شمار می‌رود کم جرم‌ترین استان کشوراست

خیلی شهر خوبیه...مردمانشم خیلی خوبن . من که خیلی خوشم اومد دوست دارم بازم برم یزد

• محسن صائب

نقل قول: تنها
    خیلی شهر خوبیه...مردمانشم خیلی خوبن . من که خیلی خوشم اومد دوست دارم بازم برم یزد

شما خودت خوبی که دیگران رو خوب میبینی

• pAshMak

حرفهات از نظر معرفتی خیلی درسته
    البته جمله بندیت از نطر ادبیات فارسی درست نیست

دلیلش اینه که من فارسی روتوی خونه واز پدرومادرم یادگرفتم

مثل بچه های شما درسی به نام فارسی نداشتم :10:

• ماهی

عامو دستت درد نکنه قناری یعنی من .....؟؟؟؟؟....

:4: واقعیتو قبول کن داداش گلم...حیف کردی خودتو :83:
    نمایش یا پنهان متنشوخی می کنم..مهم نیست که آدم چه دینی داشته باشه.مهم اینه که به هر اسمی که باشی خدا و بنده خدا ازت راضی باشه.. :8:

البته یزد زرتشتی زیاد داره همچنین آتشکده های زیادی هم داره ولی در کل ژنتیکشون اینطوریه که هر دین و آیینی داشته باشن به صورت کامل و بی نقصی بهش پایبند هستن حالا چه مسلمان باشن و چه زرتشتی و و چه ... راستی بالایی شوخی بودا ماهی جون

به لطف همین آتشکده هاست که این شهر سالم و پاکیزه مونده :4: باور کن من اعتقاد دارم به این حرفم.توی محل کارم یه اقای زردشتی بود واقعا آدم سالم و درستی بود ..یزدی هم بود :3:
    در من اصالتا یزدی هست و ما هر سال برای مسافرت به یزد میرویم . 7 نسل قبل ما ، مادر بزرگی زرتشتی داشتیم که عاشق یک جوان مسلمان میشه و اسلام میاره

همونه که یه ذره قابل تحمل هستی :4:
    نمایش یا پنهان متنشوخی کردم..به دل نگیری آقا محسن :46:

• محسن صائب

مثل بچه های شما درسی به نام فارسی نداشتم

پس تو هم جزو بورسیه های غیر قانونی هستی و ما نمیدونستیم :4: درس که نخوندی الکی دکتر شدی :83:
    همونه که یه ذره قابل تحمل هستی

باز خوبه یه ذره قابل تحمل هستیم اگه نبودیم چه بلاهایی سرمون میاوردی :83:
    شوخی کردم..به دل نگیری آقا محسن

چشم :83:

2 سپاس: pAshMak، ماهی

• pAshMak

پس تو هم جزو بورسیه های غیر قانونی هستی و ما نمیدونستیم درس که نخوندی الکی دکتر شدی

بورسیه چیییییییی محسن؟ :13: من متولد ایران نیستم تا 18 سالگی هم ایران نبودم

واسه همین فارسی رو نمیتونم مثل شماها سلیس وروان بنویسم طبق قواعدش

• محسن صائب

من متولد ایران نیستم تا 18 سالگی هم ایران نبودم

پس اینطور . خارجی هستی :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

پس اینطور . خارجی هستی

ای آقااااااااا ...فعلا که درخدمت شماهستیم :10:

پاسخ سریع   پاسخ