₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » خاطره‌انگیزترین گوشی‌های نوکیا (1)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » خاطره‌انگیزترین گوشی‌های نوکیا (1)

بدون عکس

خاطره‌انگیزترین گوشی‌های نوکیا (1)

1829 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

به بهانه حذف نام نوکیا از لیست گوشی‌های هوشمند

همان‌طور که میدانیم مایکروسافت اخیرا خبر جایگزینی برند لومیا را به‌جای نوکیا در تلفن‌های همراه این شرکت تائید کرد. به همین بهانه فرصتی شد تا نگاهی هرچند کوتاه به خاطره‌انگیزترین گوشی‌های نوکیا بیندازیم، با این گزارش به نقل از فارنت همراه باشید.

هرچند دیگر گوشی هوشمندی با برند نوکیا تولید نخواهد شد اما زین پس این شرکت همان‌گونه که در وب‌سایت company.nokia.com اعلام‌شده تمرکز خود را بر روی توسعه و مطالعه‌ی زیرساخت‌های شبکه‌ی مخابراتی و فناوری‌های آن خواهد گذاشت. در3 قسمت نگاهی هرچند کوتاه خواهیم انداخت به چند مدل از خاطره‌انگیزترین گوشی‌های نوکیا که در سال‌های مختلف به بازار عرضه شدند.

تصویر در دسترس نیست

اگرچه تصویر بالا اولین گوشی نوکیا نبود، اما نوکیا ۱۰۱۱ دستگاه بسیار مهمی به شمار می‌آمد و می‌توان آن را به‌عنوان اولین گوشی مدرن این کمپانی در نظر گرفت. ۱۰۱۱ تلفنی که در سال ۱۹۹۲ ساخته شد و اولین گوشی نوکیا بود که بر بستر شبکه‌ی GSM کار می‌کرد.

تصویر در دسترس نیست

نوکیا ۲۱۱۰ اولین تلفنی نبود که صدای زنگ معروف نوکیا در آن استفاده شد، اما اولین گوشی بود که بسیاری از افراد از آن به‌عنوان اولین تلفن همراه خود یاد می‌کنند. در سمت راست تصویر، نوکیا ۶۱۱۰ مشاهده می‌شود که در آن زمان معدود افرادی این تلفن را در اختیار داشتند.

تصویر در دسترس نیست

نوکیا ۸۱۱۰ در سال ۱۹۹۶ به بازار عرضه گردید. ۸۱۱۰ یک گوشی مناسب برای مشاغل گوناگون بود که با یک درب کشویی از دکمه‌ها محافظت می‌کرد. سه سال بعد، در سال ۱۹۹۹ این گوشی نقش مهمی را در فیلم معروف ماتریکس ایفا کرد که باعث فروش بسیار بالای آن در بازار گردید.

تصویر در دسترس نیست

در سال ۱۹۹۶ که حتی اسمی از شرکت‌هایی که امروزه گوشی‌هایی با صفحات نمایش غول‌آسا تولید می‌کنند شنیده نمی‌شد،نوکیا مدل ۹۰۰۰ را معرفی کرد. این گوشی با دارا بودن کیبورد کامل QWERTY، پردازنده‌ی ۲۴ مگاهرتزی و صفحه‌نمایش ۴.۵ اینچی، از تمام رقیبان آن زمان خود یک سر و گردن بالاتر بود. نوکیا ۹۰۰۰ در آن زمان آرزوی هر فردی علاقه‌مند به تکنولوژی بشمار می‌آمد.

تصویر در دسترس نیست

۸۲۱۰ نام تلفن همراهی بود که مهندسان نوکیا در آن زمام به ساخت آن افتخار می‌کردند. این گوشی دارای آنتن داخلی بود، (یک قابلیت که از سال ۱۹۹۹ فراگیر شد) و فقط ۷۹ گرم وزن داشت. این تلفن همراه برای اولین بار از فناوری اینفرارد برای انتقال مخاطبین استفاده کرد و شاید یکی از جذاب‌ترین امکانات آن بازی دونفره‌ی Snake بود.

تصویر در دسترس نیست

یکی از پرفروش‌ترین محصولات نوکیا ۳۳۱۰ نام داشت که در آن زمان چیزی حدود ۱۲۵ میلیون (رقمی که اپل در خواب هم برای آیفون‌های جدید نخواهد دید) فروخته شد. این گوشی ظاهری تکامل‌یافته از ۸۲۱۰ بود که یکی از ویژگی‌های آن قیمت مناسبش محسوب می شد.

تصویر در دسترس نیست

شاید تا قبل از عرض‌اندام کردن اندروید، بسیاری عاشق گوشی‌ها کشویی بودند. ۷۶۵۰ اولین گوشی نوکیا بود که بر روی سیستم‌عامل سیمبین به بازار عرضه گشت و برای اولین بار کاربران توانستند بر روی تلفن همراه خود حس داشتن یک دوربین را تجربه کنند.

تصویر در دسترس نیست

گوشی پروانه ای، لقبی که برای نوکیا ۶۸۰۰ در آن زمان به کار می رفت. همانگونه که مشاهده می شود این گوشی دارای کیبورد کامل QWERTY بود ولی برای استفاده از آن باید درب هایش را به طرفین باز می کردید.۶۸۰۰ یک گوشی متفاوت و بسیار خلاقانه در آن زمان محسوب می شد.

تصویر در دسترس نیست

در سال ۲۰۰۰ نه خبری از کنسول‌های بازی بود و نه گوشی‌های هوشمند. نوکیا با معرفی N-Gage یک حمله‌ی جدی به دستگاه بازی دستی Nintendo به راه انداخت. شاید یکی از ناشیانه‌ترین محصولات نوکیا همین N-Gage باشد زیرا کاربر برای صحبت کردن از طریق آن باید دستگاه را به‌طور نامعقولی در کنار گوش خود می‌گرفت.

تصویر در دسترس نیست

نوکیا ۷۶۰۰، تلفنی که در سال ۲۰۰۳ عرضه گردید و شاید یکی از اولین گوشی‌های بود که از نسل سوم شبکه‌های مخابراتی پشتیبانی می‌کرد.

8 سپاس: javad1020، Holtek، محسن صائب، بچه مثبت، تنها، علیرضا، بندری، levrone

• Holtek

بغير از گوشي تصوير اولي سمت چپ ، با همشون كار كردم ، از بعضياشونم چند تا دارم ، از آخريه ( 7600 ) هم يه خاطره بد دارم :65:
    مرسي پشمك :1:

3 سپاس: محسن صائب، pAshMak، علیرضا

• محسن صائب

الان من یک گوشی ان 95 دارم فکر کنم 7 سالی میشه که دارمش
    .
    جوونها همشون از این جدید ها دارند ولی من خوشم نمیاد

2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• بچه مثبت

من هنوزم نوکیا دارم :50:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: pAshMak، Holtek، علیرضا

• Holtek

نقل قول: بچه مثبت
    من هنوزم نوکیا دارم :50:

منم ، خودشم دوتا :1:

3 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، pAshMak

• بچه مثبت

Holtek,
    اتفاقا منم دوتا :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: علیرضا، pAshMak

• علیرضا

تصویر در دسترس نیست

بهترین تلفن تمام ادوارم نوکیا E90 بوده
    تلفن همراهی که پس از یک عمر خدمت پر افتخار تحت سخت ترین شرایط مثل زمین خوردن خیس شدن و مورد استفاده واقع شدن به عنوان چماق در دعوا و غیره (شوخی)... در شرایطی که در روزهای پایان عمرش میکروفونش از کار افتاده بود و با هندزفری ازش استفاده می کردم روی سکوی یک دستشویی عمومی در آمستردام جا گذاشتمش. و تا برگشتم برش دارم دیدم نیست. تصویر در دسترس نیست
    هیچ تلفنی رو به اندازه نوکیا E90 دوست نداشتم و همیشه دلم براش تنگ میشه.

از شما پنهون نیست چند بار به سایت ebay و ... رفتم برای خریدن یکی دیگه ولی هر بار منصرف شدم. تا اینکه...
    دیشب و بعد از دیدن این تاپیک دوباره فیلَم یاد هندوستان کرد و دلم برای گوشی قدیمیم تنگ شد حسابی
    این بود که این بار به سایت huuto.net که یک سایت دست دوم فروشی فنلاندیه و مردم وسایلشونو اونجا حراج میذارن رفتم و یک گوشی عین گوشی خودم همون رنگ اما کاملا سالم پیدا کردم. قیمت هم 50 یورو بود (بدون حراج) و سفارش دادیم رفت... تصویر در دسترس نیست
    الان هم منتظرم صاحبش شماره حسابشو برام ایمیل کنه و فردا یا پس فردا برسه به دستم.. امیدوارم گوشی خوبی برام باشه این یکی هم.
    مزیتهایی که این گوشی داشت خوش دست بودن، صفحه نمایش بزرگ، صفحه کلید معمولی که بدون نگاه کردن میشد تایپ کرد (مثلا هنگام رانندگی)
    خلاصه ما با چند قدم عقب گرد از آیفون 4s برگشتیم به نوکیای E90 سیمبیان. مطمئنم باز هم تجربه خوبی باهاش خواهم داشت

2 سپاس: pAshMak، بندری

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    دیشب و بعد از دیدن این تاپیک دوباره فیلَم یاد هندوستان کرد و دلم برای گوشی قدیمیم تنگ شد حسابی
    این بود که این بار به سایت huuto.net که یک سایت دست دوم فروشی فنلاندیه و مردم وسایلشونو اونجا حراج میذارن رفتم و یک گوشی عین گوشی خودم همون رنگ اما کاملا سالم پیدا کردم. قیمت هم 50 یورو بود (بدون حراج) و سفارش دادیم رفت...

به بهههههههه مباااااااااااارکه :74: راستش هم ازگوشی های صفحه کلیدداربیشترخوشم میاد

خیلییییییییی راحت تره باهاش کارکردن :65:

1 سپاس: علیرضا

• SaMaN TaJ

اسباب بازی 8110 رو داشتم :4:

ولی هنوز یه 3310 خفن دارم.البته ازش استفاده نمیکنم و برش داشتم.با یه خونه 80 متری یا یه ماشین توپ عوضش میکنم.(هر کی خواست بگه) :16:

1 سپاس: pAshMak

• بندری

منم گوشیم نوکیاست6120 کلاسیک از سال 85 دارمش توی همه مراحل به همراه خط همراه اول همراه بودند . تا حالا نه سیم کارت دیگه ای رفته تو گوشیم و نه دل به گوشی های دیگه ای بستم . ولی خب تازگی یخورده داره اذیت میکنه و به محض افتادن پیغام اینسرت سیم کارت میده نمی دونم چکارش کنم تصویر در دسترس نیست
    1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: