ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عاقبت شیرینکاری پسر 15 ساله با نامزدش در رختخواب!!
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش دیلی خبر پسر جوان 15 ساله به نام دیلان کوسگرو هنگامی که تصمیم گرفت با ترقه نامزدش را لحظه ای شاد نماید به شدت از ناحیه انگشتان دست اسیب دید.وی هنگامی که ترقه را زیر لحاف روشن نمود نتوانست انرا خاموش نموده و دچار سوختگی شدید از ناحیه انگشتان دست شد به طوری که هفت تا از استخوانهای انگشتان دستانش دچار شکستگی شد.وی هنگامی که دید قادر به کنترل ترفه نیست فورا به گوشه اتاق رفت تا انرا خاموش نماید.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدیلان و مادرش
دیلان می گوید:تنها به نامزدم ارین گفتم مقداری ترقه خریده ام.یکی از انها را از بسته بیرون اوردم تا به او نشان دهم.ابدا قصد اسیب رساندن نداشتم تنها می خواستم لحظه ای شوخی و خنده نماییم.متوجه شدم که فیوز ترقه کار نمی کند و در حال سوختن بود.در حالی که انرا محکم گرفته بودم به گوشه ای از اتاق رفتم.ان منفجر شد و 7 تا از استخوانهای انگشت دستانم شکست.
وی سریعا به بیمارستان کویین الیزابت منتقل شد.عمل جراحی او 4.5 ساعت طول کشید
▧ تصویر در دسترس نیست
محسن صائب
از دست جوونهای امروزی
Life Dream
zrnznn
jaj
علیرضا
pAshMak
حق باشماست مازیارجان
ای آقااااااااااا چکاربچه مردم داریم...بذارراحت باشن
ممنووووووووووونم از متن