ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
گردشگران خارجی قطار پولدارها درحرم امام رضا(ع)
pAshMak
▧ 9 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
فکر کن مشهدی سامانتا، مشهدی جورج
pAshMak
خوووبه دیگه...اونها لقب دوک،کنت واین چیزا دارن..ماهم مشهدی روبهشون هدیه میدیم
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
محسن صائب
30 سال جونتر شدند
jaj
اونها یاد گرفتند که درست به مشتری احترام بگذارند نه مثل قطارهای رجا که واقعا برخورد بدی می کنند
قبلا سوار قطار مسیر تهران جنوب میشدم ولی از وقتی که هم گرون کردند و هم خدماتشون رو کاهش دادند دیگه استفاده نمی کنم
قدیم ها وقتی در مواقعی که مناسبت خاصی نبود سوار میشدیم اگر کوپه دو یا سه نفر داخلش بودند کس دیگری را اضافه نمی کردند و ما تا صبح راحت می خوابیدیم ولی جدیدا همه کوپه ها رو شش تایی پر می کنند و در عوضش تعداد زیادی از کوپه ها که خالی می مونه رو درش زنجیر می زنند که کسی ازش استفاده نکنه
واقعا حرکت زشتیه
شما که دارید خالی خالی میرید خوب بزار ملت در فراخی بنشینند
الان که متن بالا رو نوشتم یاد سال 86 افتادم که دو شب قبل از بازی دربی مجبور شدم با قطار بیام تهران
جمعیت هوادار فوتبال ریخته بودند توی قطار کف راهرو هم کامل پر بود اصلا نمیشد از کوپه ات خارج بشی توی بعضی از کوپه ها هم هواداران بسیار مشتاق رفته بودند روی جای بار خوابیده بودند یه وضع فجیعی بود ها
pAshMak
30 سال جونتر شدند
محسن میزان اختلاف سن رو چه دقیق هم تشخیص دادی
jaj,
کاملا درست میگید...البته من تابحال قطارهای ایران روسوارنشدم ونمیدونم درچه حدی هست سرویس دهیشون
اما باتعاریفی که از دیگران شنیدم فهمیدم فوق العاده اسفناک هست ودرکمترین حد رفاه مسافران
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→