₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » گردشگران‎ خارجی قطار پولدارها ‎درحرم ‌امام‌ رضا(ع)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » گردشگران‎ خارجی قطار پولدارها ‎درحرم ‌امام‌ رضا(ع)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

گردشگران‎ خارجی قطار پولدارها ‎درحرم ‌امام‌ رضا(ع)

2112 بازدید، 7 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

صبح دیروز قطار اختصاصی گردشگران اروپایی به مشهد مقدس وارد شد و آن‌ها قصدبازدیداز حرم امام رضا(ع) و جاذبه‌های گردشگری و اماکن فرهنگی و تاریخی پایتخت معنوی ایران را دارند.

9 تصویر این بخش در دسترس نیست

11 سپاس: علیرضا، levrone، jaj، zrnznn، محسن صائب، بندری، بچه مثبت، bita.b، carlos، javad1020، میهمانc3e

• jaj

:83:
    فکر کن مشهدی سامانتا، مشهدی جورج
    :83:

2 سپاس: pAshMak، zrnznn

• pAshMak

نقل قول: jaj
    مشهدی سامانتا، مشهدی جورج

خوووبه دیگه...اونها لقب دوک،کنت واین چیزا دارن..ماهم مشهدی روبهشون هدیه میدیم :10:

1 سپاس: jaj

• 1 سپاس: pAshMak

• محسن صائب

چقدر هم با چادر خوشکل تر شدند
    30 سال جونتر شدند :4:

1 سپاس: pAshMak

• jaj

البته یادم رفت بگم که من خیلی با عنوان قطار پولدارها موافق نیستم
    اونها یاد گرفتند که درست به مشتری احترام بگذارند نه مثل قطارهای رجا که واقعا برخورد بدی می کنند

قبلا سوار قطار مسیر تهران جنوب میشدم ولی از وقتی که هم گرون کردند و هم خدماتشون رو کاهش دادند دیگه استفاده نمی کنم
    قدیم ها وقتی در مواقعی که مناسبت خاصی نبود سوار میشدیم اگر کوپه دو یا سه نفر داخلش بودند کس دیگری را اضافه نمی کردند و ما تا صبح راحت می خوابیدیم ولی جدیدا همه کوپه ها رو شش تایی پر می کنند و در عوضش تعداد زیادی از کوپه ها که خالی می مونه رو درش زنجیر می زنند که کسی ازش استفاده نکنه
    واقعا حرکت زشتیه
    شما که دارید خالی خالی میرید خوب بزار ملت در فراخی بنشینند

الان که متن بالا رو نوشتم یاد سال 86 افتادم که دو شب قبل از بازی دربی مجبور شدم با قطار بیام تهران
    جمعیت هوادار فوتبال ریخته بودند توی قطار کف راهرو هم کامل پر بود اصلا نمیشد از کوپه ات خارج بشی توی بعضی از کوپه ها هم هواداران بسیار مشتاق رفته بودند روی جای بار خوابیده بودند یه وضع فجیعی بود ها

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: محسن صائب
    چقدر هم با چادر خوشکل تر شدند
    30 سال جونتر شدند

محسن میزان اختلاف سن رو چه دقیق هم تشخیص دادی :25:

jaj,
    کاملا درست میگید...البته من تابحال قطارهای ایران روسوارنشدم ونمیدونم درچه حدی هست سرویس دهیشون

اما باتعاریفی که از دیگران شنیدم فهمیدم فوق العاده اسفناک هست ودرکمترین حد رفاه مسافران

1 سپاس: jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: