دختر بچه ی 6 ساله اهل چینگدائو، شمال چین به علت کنجکاوری و شیطنت یک فنجان اسباب بازی را در زبان خود فرو برد. مادر این دختر با ابراز ناراحتی زیاد و این که توجهی به بازی او نداشته ناگهان متوجه این خطر می شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
پس از گذشت چند دقیقه این شی از زبان این دختر خارج نشد و زبان او متورم تر شده بود . بعد از رسیدن گروه آتش نشانی و اقدامات اولیه برای خارج کردن این شی حدود یک ساعت زمان برد تا توانستند با مهارت زیاد این فنجان پلاستیکی را از زبان او خارج کنند!!!
یادمه کوچیک بودیم لیوانو میزاشتیم دم دهنمون و هوا رو میکشیدم داخل و لیوان قفل میشد به چونه دهنمون..... یه مدلی میکردیم...الان چون خیلی خیلی وقته انجام ندادم فراموشم شده دقیقا نمیتونم شرح بدم...کارش عملیه
خلاصه یه بار این کارو کردم و لیوان مونده و ایندفعه هر کاری میکردم در نمی اومدددددددد .... فیلمی بود....ولی خدا رو شکر قبل از رسیدن نیرو های امدادی در اومد
یادمه یه بارم دستمو کردم تو یه شیشه مربا بود...یا شیشه دیگه....نمیدونم باز دستم یه راحتی رفت تو...ولی کلی به زحمت و کبود شدن در اومد.... . . . بعضی وقتا بعضی بچه ها خیلی کنجکاون دیگه چه میشه کرد...والدین باید هواسشون باشه
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
پس از گذشت چند دقیقه این شی از زبان این دختر خارج نشد و زبان او متورم تر شده بود . بعد از رسیدن گروه آتش نشانی و اقدامات اولیه برای خارج کردن این شی حدود یک ساعت زمان برد تا توانستند با مهارت زیاد این فنجان پلاستیکی را از زبان او خارج کنند!!!
▧ 6 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
خلاصه یه بار این کارو کردم و لیوان مونده و ایندفعه هر کاری میکردم در نمی اومدددددددد
یادمه یه بارم دستمو کردم تو یه شیشه مربا بود...یا شیشه دیگه....نمیدونم باز دستم یه راحتی رفت تو...ولی کلی به زحمت و کبود شدن در اومد....
.
.
.
بعضی وقتا بعضی بچه ها خیلی کنجکاون دیگه چه میشه کرد...والدین باید هواسشون باشه
pAshMak
توهم خیلییییییییییی شیطوووون بودی هاااااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
دیگه با چند تا پسر بزرگ شی همینه.....نصف بیشتر این کارها رو داداشام یادم میدادننننن
pAshMak
بیچاره مامانت چی میکشیده از دست شماخواهربرادرا
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
بله بله بعدش هم دور لبمون کبود میشد یه فص کتک نوش جان میکردیم
pAshMak
اااااااااااااااا شما هم آررررررررررررره؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
masoud624
zrnznn
pAshMak
خجالت چرااااااااا؟؟خب بچگی هم عالم خودش روداره دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
یادش بخیر بچه که بودم از بس شیطون بودم افتادم توی چاه سه متری و زا هوش رفتم ▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
توهم خیلییییییییییی شیطوووون بودی هاااااااااااا
من بچه ساکتی بودم
Holtek
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
واقعا؟
بچه شیطونش خوبه
pAshMak
وااااااااااااااااااااای ...
شما الان هم ساکت هستی هاشم جان
طفلکی چه بادی کرده زبونش
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
الان که دیگه پیر شدیم پارمیس خانم
فکر مادر بیچاره شم بکن نجمه
pAshMak
اااااااااااااا..خب پس منم باید چندسال دیگه که شدم همسن توبگم پیرشدم؟؟؟
نهههههههههههههه اصلااااااااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
مگه سن خانما از 18سال بالاترمیره پارمیس خانم
pAshMak
هااااشم....میگماااا این خانمها شامل مامان مهربونت هم میشه هاااااااااا
حالا هییییییییییی متلک بنداز به خانمهای محترم وباشخصیت
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→