دختر 19 ساله اهل شانگهای چین به روش جدیدی شروع به کشور گردی کرده است.او به افرادی که حاضر شوند کرایه و سایر مخلفات هزینه سفر را بپردازند با انها شب خوابی می نماید.خانم جو پنگ تا کنون به شهرهای مختلف کشور خود سفر نموده و با افراد زیادی ملاقات نموده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
خانم 19 ساله 1.75 سانتی متر قد دارد.آرزو دارد روزی بتواند نامزد مورد علاقه خود را پیدا نماید.دوست دارد نامزد اینده اش ویژگیهای خاصی داشته باشد.
از جمله اینکه سنش زیر 30 سال ،خوش تیپ و البته پولدار هم باشد.وی برای شناساندن بیشتر خود به افراد در سایت ویبو تبلیغ خود را گذاشته است.خانم پنگ می گوید من توقع زیادی از افراد ندارم.انها تنها هزینه سفر مرا به شهرشان می پردازند و در عوض با زیباترین دختر ملاقات می نمایند.وی همچنین می گوید کار من نوعی مسافرت مفتی است و از انجام ان شرمی ندارم.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
خانم 19 ساله 1.75 سانتی متر قد دارد.آرزو دارد روزی بتواند نامزد مورد علاقه خود را پیدا نماید.دوست دارد نامزد اینده اش ویژگیهای خاصی داشته باشد.
از جمله اینکه سنش زیر 30 سال ،خوش تیپ و البته پولدار هم باشد.وی برای شناساندن بیشتر خود به افراد در سایت ویبو تبلیغ خود را گذاشته است.خانم پنگ می گوید من توقع زیادی از افراد ندارم.انها تنها هزینه سفر مرا به شهرشان می پردازند و در عوض با زیباترین دختر ملاقات می نمایند.وی همچنین می گوید کار من نوعی مسافرت مفتی است و از انجام ان شرمی ندارم.
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
والا من که زیبایی همچینی ندیدم
jaj
pAshMak
خب سلیقه ها متفاوته شاید توی چین این خوشگل محسوب بشه
باید از بهروز ورضا کمک بگیری
▧ تصویر در دسترس نیست
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
pAshMak
تعارف نکن بیشترم خواستی بگووووووو باهات راه میاد
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
یعنی برات یه شب لب وان وایسته
باید بگی بد نایت اویکنینگ
pAshMak
بسوزه پدرتجربه...یادبگیرآقای امین آقا
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
من از اين كاراي گروهي دوست ندارم همون تكي بهتره
pAshMak
آهااااااااااان یعنی خودت به تنهایی هزینه اش روبپردازی؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
pAshMak
ترجیح میده تنها کارکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
خب چراعصبی میشی...حتماپولش زیادی کرده
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
اون حالت که عصبی نیست داره لبخند میزنه