ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وقتي مهريه به پيرمردها رحم نمي کند
pAshMak
روحاني منش'گفت: مهريه اين زنداني ساکن نهاوند 150 سکه بهار آزادي بود که به دنبال مطالبه زوجه و ناتواني اين پيرمرد در تامين اين مقدار مهريه، وي راهي زندان شد.
وي بيان کرد: به دنبال رايزني هاي صورت گرفته از سوي عوامل ستاد ديه، شاکي اين پرونده که 38 سال سن دارد با دريافت 350 ميليون ريال وجه نقد رضايت داد، که اين مبلغ نيز از طريق بانک هاي عامل در قالب تسهيلات کم بهره تامين شد.
وي با ذکر اينکه اين زنداني 74 ساله بعد از تحمل شش ماه حبس از زندان نهاوند آزاد شد اظهار کرد: هم اينک 67 نفر به علت ناتواني در پرداخت مهريه در زندان هاي همدان محبوس هستند.
مديرعامل ستاد ديه استان همدان گفت: اين نخستين پرونده اي است که فردي با اين سن به علت شکايت براي دريافت مهريه در زندان گرفتار شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
دم عروس گرممممممم
ماهی
بندری
soheyla
بحث مهریه خیلی خطرناکه . متأسفانه آقایون اول کار جو گیر میشن و کار دست خودشون میدن . زندگی مشترک واقعا غیر قابل پیشبینیه .علاقه نمیتونه پایه ی محکمی برای زندگی باشه . پس وقتی تو لذت روزهای باعلاقه گرم میشیم , باید حساب روزهای بی علاقگی و هم داشته باشیم .
همسرم هرچی میخرید به اسم من میزد . یه روز بهش گفتم فکر آینده رو هم بکن . گفت من بهت اعتماد دارم . گفتم شاید سالها بعد محبتم نسبت بهت سرد بشه و عاشق یه مرد دیگه بشم . فکر میکنی اون موقع یه تومن از این پولا پست میدم !!!!!
و اینطور شد که دیگه همسرم هیچی برام نخرید ....
Holtek
pAshMak
خب حقشهههههه...آخه 14 تا سکه هم شد مهریه؟دست بچه بدی قهرمیکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
دم عروس گرممممممم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→