₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » دختری که خون گریه میکند :0
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » دختری که خون گریه میکند :0

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دختری که خون گریه میکند :0

3040 بازدید، 2 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

یک دختر 14 ساله هندی به طرز عجیبی از سه سال قبل 50 بار در روز به جای اشک خون گریه می کند.

از بدن توینکل دویودی یک دختر 14 ساله هندی بدون اینکه دچار هیچ جراحت و زخمی شده باشد خون خارج می شود. از سه سال قبل این خون از چشمها، بینی، سر حد مو و پیشانی، گردن و کف پاهای این دختر 50 بار در روز خارج می شود.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

دکتر باچانان پزشک آمریکایی که در انگلیس کار می کند برای معاینه این پزشکی نخوانده بودم که خون به صورت خود به خود از پوست سر و یا کف دستها خارج شود. من بسیار خرسند خواهم شد اگر بتوانم به این نوجوان کمک کنم."

تصویر در دسترس نیست

براساس گزارش دسی هات ماسالا، این دختر عجیب از دو سال قبل پس از اینکه به دلیل خونریزی از دو مدرسه اخراج شد ترک تحصیل کرد.

تصویر در دسترس نیست

وی در این باره گفت: "من نمی خواهم خون از بدنم خارج شود. می خواهم به مدرسه بروم و یک زندگی عادی داشته باشم."

میدونم خبر قدیمیه :9:
    ولی جدید یاهو در موردش یه کلیپ گذاشته من اونو دیدم و برام خیلی عجیب بود...از کف سرش و دستش چجوری خون میزنه بیرون..... خلاصه برا من جدید بود:9:

لینک کلیپ یاهو

4 سپاس: pAshMak، javad1020، علیرضا، بندری

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    این دختر عجیب از دو سال قبل پس از اینکه به دلیل خونریزی از دو مدرسه اخراج شد ترک تحصیل کرد.

خیلی بی انصافیه اخراج کردنش...تقصیرخودش که نیست..

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: