₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قتل نوه بعد از سواستفاده جنسی !
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قتل نوه بعد از سواستفاده جنسی !

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

قتل نوه بعد از سواستفاده جنسی !

1957 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

تصویر در دسترس نیست

به گفته پلیس سیاتل ایالت متحده امریکا یک پیرمرد ۷۸ ساله دختر ۳۹ساله و نوه ی ۱۱ ساله اش را میکشد و سپس خودش هم خودکشی میکند.پلیس بعد از اینکه نوه ۱۰ ساله که از این حادثه جان سالم به در برده بود به پلیس زنگ میزند به ان جا میروند و جنازه این سه نفر را ساعت ۸.۱۵بعدازظهر پیدا میکند.

اما موضوع از این قرار بوده است که ساعتی قبل از این قتل عام نوه ۱۱ساله که در این حادثه کشته میشود در بلاگ خودش مینویسد که پدربزرگش سال ها از او سواستفاده جنسی کرده است و حالا که فهمیده است من این موضوع را به دیگران گفته ام میخواهد من را بکشد.

تصویر در دسترس نیست

پدر این دختر که در این حادثه همسر و دخترش را از دست داده است بعد از حادثه این بلاگ را پیدا میکند که در ان شواهدی وجود دارد که به گفته خود دختر این پیرمرد از کلاس سوم دبستان از دختر سواستفاده میکرده است.

این دختر در اخرین نوشته خودش در ساین گفته است: من هم اکنون همراه برادرم و سگم در اتاق هستیم.در را محکم قفل کرده ایم.نمیدانم پدربزرگ اکنون کجاست؟مادر هم در راه خانه است.پدر بزرگ تهدید کرده است همه را خواهد کشت.خیلی میترسم.

6 سپاس: levrone، zrnznn، jaj، tiktik، bita.b، lion1360

• zrnznn

1 سپاس: pAshMak

• 1 سپاس: pAshMak

• ماهی

یه جایی خوندم آمار خیلی زیادی توی چندین کشور که یکیشم ایران بود از این نمونه تجاوز به نوه یا خواهر زاده درج شده بود :2: تاسف باره
    2 سپاس: pAshMak، jaj

• lion1360

نقل قول: ماهی
    یه جایی خوندم آمار خیلی زیادی توی چندین کشور که یکیشم ایران بود از این نمونه تجاوز به نوه یا خواهر زاده درج شده بود تاسف باره

ایران :7:
    منبع موثقی دارین خواهرم :37:

2 سپاس: pAshMak، ماهی

• pAshMak

نقل قول: lion1360
    منبع موثقی دارین خواهرم

ازمن که هرروزه توی بیمارستان موارد زیادیش رومیبینم موثق ترمیخواهی هاشم؟؟؟

1 سپاس: lion1360

• ماهی

نقل قول: lion1360
    منبع موثقی دارین خواهرم :37:

یادم نمیاد اون مطلب رو کجا خوندم..
    ببخشید..ما کشوری داریم امن و امان..هیچ گونه بزهکاری در مملکت ما وجود نداره ما خدای علم و تکنولوژی و اخلاق و ... هستیم...دممون گرم :4:

نمایش یا پنهان متندوست دانشگاهی داشتم اهل قم و از خانواده بسیار مذهبی...روزی گریه کرد و برام راجع به اتفاقاتی که با داییش براش افتاده بود گفت.. و همینطور کارهایی که با دخترخاله هاش می کرده :89: متاسفم که مجبورم کردی صحبتهای دوستی رو که گریه م یکرد و عذاب وجدان داشت و از جهنم می ترسید اینجا بازگو کنم..دوستی که منو تشویق به خوندن نماز کرد و یک بار از قم برام یه سجاده کامل با چادرهای مخصوص خودشون آورد. :1:

نمایش یا پنهان متندر ضمن خواهرم هم ماما هست و برام ازوقایع عجیب و غریب اینچنینی مراجعینش تعریف می کنه :3:

نمایش یا پنهان متنضمن اینکه در مملکت ما اتفاقات بد تر از اینا می افته ولی مردم از آبروشونن می ترسن و حرف نمی زنند برادر من. فیلم " هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند" رو اگر ببینی متوجه منظورم میشی.فکر نمی کنم خانوم پوران درخشنده یک فیلم اجتماعی ر و بر اساس دروغ و بی مطالعه درست کرده باشه :3:

2 سپاس: pAshMak، lion1360

• lion1360

نقل قول: pAshMak
    ازمن که هرروزه توی بیمارستان موارد زیادیش رومیبینم موثق ترمیخواهی هاشم؟؟؟

تو کشوری که اگر با متجاوز برخورد کنی،حکمش مرگه انتظار بیشتری دارین خواهرانم :14:

1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: