ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دختر کو ندارد نشان از مادر …
pAshMak
در مجموعه عکس بسیار زیبای پیش رو، تصاویری از شباهت ظاهری و رفتاری مادران و دخترانشان شاهد خواهید بود.
▧ 18 تصویر این بخش در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
من باز دلم نی نی دخمل خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
jaj
نجمه تو هم سر صبحی چه چیزهایی طلب می کنی ها
اگه اینجوریه پس
بندری
pAshMak
من باز دلم نی نی دخمل خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
خب عزیزم اینکه غصه نداره ایشالااااااااا نی نی های خودت
جـــــــــــــان
خب خسروجان ازقدیم گفتن دختر هووی مادره حالا چی میشه مادرا کمی هووی دختراشون بشن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
دختر کو ندارد نشان از مادر … ، تو هوو خوانش نه دختر
بندری
واقعا این آیسان گلی ما با اینکه خودش کفش و دمپایی داره همش پاش تو کفش مادرشه . تا مامانش گردنبندشو گردنش میکنه شروع میکنه به ماما گفتن و دستشو میاره رو گردنش یعنی بده من . با انگشتراش هم فوری انگشتشو میاره جلو و میگه دستم کن تا هم دستش میگنه چه ذوقی می کنه بچه که نگو ▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
zrnznn
من قرار نیست نی نی دار بشم
.
.
.
jaj,الهی....عیبی نداره گله ات که زیاد شد میتونی بفروشی این گاو گوسفنداتو با پولش بری نی نی 20 ساله بخری
بندری,ای جانممم...الان که گفتی یادم اومد که منم چقدر سر انگشتر مامانم خواهش التماس میکردم که بده من دستم کنم.....
pAshMak
میدونم دیگه..کلااااااا مادخترا دووست داریم ادای مامانمون رودربیاریم وهمه چیز روهم واسه خودمون میخواهیم
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→