₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » دختر کو ندارد نشان از مادر …
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » دختر کو ندارد نشان از مادر …

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

دختر کو ندارد نشان از مادر …

3015 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

در مجموعه عکس بسیار زیبای پیش رو، تصاویری از شباهت ظاهری و رفتاری مادران و دخترانشان شاهد خواهید بود.

18 تصویر این بخش در دسترس نیست

9 سپاس: zrnznn، 313-KaMiKaZe، بندری، jaj، kahkeshan، Kishe Mehr، دلشاد، bita.b، javad1020

• zrnznn

دختر داشتن چقدررررررررر خوبهههههههههههههه :65:
    من باز دلم نی نی دخمل خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :2:

2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

چه دختر و مامان های خوشگلی
    303 786 261

نقل قول: zrnznn
    من باز دلم نی نی دخمل خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :2:

نجمه تو هم سر صبحی چه چیزهایی طلب می کنی ها
    اگه اینجوریه پس

منم باز دلم نی نی دخمل 20 سال پیش خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :2:

2 سپاس: pAshMak، zrnznn

• بندری

تازگیا باید بگی مادر ندارد کو نشان از دختر والله تصویر در دسترس نیست
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    دختر داشتن چقدررررررررر خوبهههههههههههههه
    من باز دلم نی نی دخمل خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

خب عزیزم اینکه غصه نداره ایشالااااااااا نی نی های خودت :74:

نقل قول: jaj
    منم باز دلم نی نی دخمل 20 سال پیش خواستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

جـــــــــــــان :13: :13: میگماااااااااا چیزدیگه لازم ندارین؟ تعارف نکن توروخداااااااااا :25:

نقل قول: بندری
    تازگیا باید بگی مادر ندارد کو نشان از دختر والله

خب خسروجان ازقدیم گفتن دختر هووی مادره حالا چی میشه مادرا کمی هووی دختراشون بشن :10:

4 سپاس: Kishe Mehr، بندری، jaj، zrnznn

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    خب خسروجان ازقدیم گفتن دختر هووی مادره حالا چی میشه مادرا کمی هووی دختراشون بشن :10:

دختر کو ندارد نشان از مادر …

دختر کو ندارد نشان از مادر … ، تو هوو خوانش نه دختر :4:

• بندری

واقعا این آیسان گلی ما با اینکه خودش کفش و دمپایی داره همش پاش تو کفش مادرشه . تا مامانش گردنبندشو گردنش میکنه شروع میکنه به ماما گفتن و دستشو میاره رو گردنش یعنی بده من . با انگشتراش هم فوری انگشتشو میاره جلو و میگه دستم کن تا هم دستش میگنه چه ذوقی می کنه بچه که نگو تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: jaj، zrnznn، pAshMak

• دلشاد

2 سپاس: zrnznn، pAshMak

• zrnznn

pAshMak,
    من قرار نیست نی نی دار بشم:4:
    .
    .
    .
    jaj,الهی....عیبی نداره گله ات که زیاد شد میتونی بفروشی این گاو گوسفنداتو با پولش بری نی نی 20 ساله بخری :4:

بندری,ای جانممم...الان که گفتی یادم اومد که منم چقدر سر انگشتر مامانم خواهش التماس میکردم که بده من دستم کنم..... :65:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: بندری
    واقعا این آیسان گلی ما با اینکه خودش کفش و دمپایی داره همش پاش تو کفش مادرشه . تا مامانش گردنبندشو گردنش میکنه شروع میکنه به ماما گفتن و دستشو میاره رو گردنش یعنی بده من . با انگشتراش هم فوری انگشتشو میاره جلو و میگه دستم کن تا هم دستش میگنه چه ذوقی می کنه بچه که نگو

میدونم دیگه..کلااااااا مادخترا دووست داریم ادای مامانمون رودربیاریم وهمه چیز روهم واسه خودمون میخواهیم 261 261

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: