ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
احساس آنجلینا جولی از ازدواجش با براد پیت
Jeegaram
آنجلینا جولی در مصاحبه با مجله ونیتی فیر، که روی جلد ماه نوامبرش را هم به جولی اختصاص داده است، باخوشحالی از ازدواج و زندگی خانوداگی اش صحبت کرده است
جولی ضمن ابراز شادمانی و آرامش، گفته است که از اینکه با براد پیت، زن و شوهر هستند، احساس خوبی دارد. جولی با بیان این نکته که حالا حس متفاوتی دارد، گفته است با اینکه این کار را برای بچه هایشان انجام داده اند، اما از ازدواجش با شریک زندگی اش خوشحال است.
در بخش دیگری از این گفت و گو، جولی درباره فعالیت های بشردوستانه اش صحبت کرده است و گفته اگر واقعا بخواهی تغییری ایجاد کنی، باید مسئولیت پذیر هم باشی. آنجی در پاسخ به سوال ونیتی فیر که از احتمال ورود آنجلینا جولی به دنیای سیاست پرسیده بود، می گوید من آدم بازی هستم و هرچیزی امکان دارد.
jaj
zrnznn
دلم میخواست تو خونه و زندگیشون میبودم و میدیدم الان دقیقا زنگی قبل از ازدواجشون با بعد از ازدواجشون چه فرقی کرده؟!