ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تأثیر شگفت انگیز حفظ لغات بر مغز
Jeegaram
کارشناسان و متخصصان مغز و اعصاب در یک تحقیق منحصر به فرد دریافتهاند یادگیری کلمات جدید از یک زبان بیگانه توسط افراد میتواند حی لذتی در آنها بوجود آورد که کارهایی مانند خوردن شیرینی یا شکلات میتواند در افراد به وجود آورد.
گفتنی است، کارشناسان با مطالعه و انجام اسکن مغزی از داوطلبان دریافتهاند به هنگام یادگیری لغتی جدید از یک زبان غیر مادری بخشی از مغز که مسئول کنترل عواطف و احساسات است فعال میشود و در فرد باعث ایجاد لذت و حس شادی میشود.
کارشناسان امیدوار هستند از این کشف برای کمک به درمان و رفع مشکل افراد مبتلا به اختلال یادگیری در آینده استفاده کنند.
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
یک ماه زبان نخوندم
کلاسام پیچ خوردن تو هم دیگههههههههههههههههه
pAshMak
خواهش میکنم عزیزم.خب کلاس فشرده بردار درروزهایی که وقتت آزاده
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
این کلاس کامپیوترم بد موقعه اس ... یه روزش روز های زوجه و یکی روز های فرد...برا همین نه میزاره من روز های فرد برم یه کلاس دیگه نه روز های زوج
هیچ کدوم از بچه های کلاس هم حاضر نیستن یکم کوتاه بیان!... درصورتی که من بر خاطر اونها کلی کوتاه اومدم و برا اینکه با هم هماهنگ باشیم از خواسته هام و بعضی برنامه هام کوتاه
متاسفانه هنو روحیه کار جمعی و گروهی برا خیلا جا نیفتاده...
دیگه ادم وقتی تو یه گروه باشه یکم باید به خواسته های دیگران هم احترام بزاره
pAshMak
آخییییییییی خیلییییییییی حیفه اینجوری...بایدهمکاری وجودداشته باشه
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→