₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » تأثیر شگفت انگیز حفظ لغات بر مغز
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » تأثیر شگفت انگیز حفظ لغات بر مغز

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تأثیر شگفت انگیز حفظ لغات بر مغز

1436 بازدید، 6 پست، نویسنده: Jeegaram

• Jeegaram

یادگیری لغات به ویژه لغات زبان‌های غیر مادری تأثیری حیرت انگیز بر مغز افراد می‌گذارند.

کارشناسان و متخصصان مغز و اعصاب در یک تحقیق منحصر به فرد دریافته‌اند یادگیری کلمات جدید از یک زبان بیگانه توسط افراد می‌تواند حی لذتی در آنها بوجود آورد که کارهایی مانند خوردن شیرینی یا شکلات می‌تواند در افراد به وجود آورد.

گفتنی است، کارشناسان با مطالعه و انجام اسکن مغزی از داوطلبان دریافته‌اند به هنگام یادگیری لغتی جدید از یک زبان غیر مادری بخشی از مغز که مسئول کنترل عواطف و احساسات است فعال می‌شود و در فرد باعث ایجاد لذت و حس شادی می‌شود.

کارشناسان امیدوار هستند از این کشف برای کمک به درمان و رفع مشکل افراد مبتلا به اختلال یادگیری در آینده استفاده کنند.

6 سپاس: علیرضا، pAshMak، carlos، ژنرال، zrnznn، levrone

• pAshMak

2 سپاس: Jeegaram، zrnznn

• zrnznn

نقل قول: Jeegaram
    حی لذتی در آنها بوجود آورد که کارهایی مانند خوردن شیرینی یا شکلات می‌تواند در افراد به وجود آورد.

نقل قول: Jeegaram
    بخشی از مغز که مسئول کنترل عواطف و احساسات است فعال می‌شود و در فرد باعث ایجاد لذت و حس شادی می‌شود.

یک ماه زبان نخوندم :2:
    کلاسام پیچ خوردن تو هم دیگههههههههههههههههه :20:

نقل قول: pAshMak
    اوه این به دردنجمه میخوره :24:

:83: مرسی واسه توجه ات.....حیف که وقفه افتاد تو این کلاس زبانم :(( خیلی عذاب وجدان دارم...

2 سپاس: pAshMak، Jeegaram

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    مرسی واسه توجه ات.....حیف که وقفه افتاد تو این کلاس زبانم :(( خیلی عذاب وجدان دارم...

خواهش میکنم عزیزم.خب کلاس فشرده بردار درروزهایی که وقتت آزاده

2 سپاس: zrnznn، Jeegaram

• zrnznn

نقل قول: pAshMak
    خواهش میکنم عزیزم.خب کلاس فشرده بردار درروزهایی که وقتت آزاده

این کلاس کامپیوترم بد موقعه اس ... یه روزش روز های زوجه و یکی روز های فرد...برا همین نه میزاره من روز های فرد برم یه کلاس دیگه نه روز های زوج :2:

هیچ کدوم از بچه های کلاس هم حاضر نیستن یکم کوتاه بیان!... درصورتی که من بر خاطر اونها کلی کوتاه اومدم و برا اینکه با هم هماهنگ باشیم از خواسته هام و بعضی برنامه هام کوتاه :2:

متاسفانه هنو روحیه کار جمعی و گروهی برا خیلا جا نیفتاده...
    دیگه ادم وقتی تو یه گروه باشه یکم باید به خواسته های دیگران هم احترام بزاره

2 سپاس: pAshMak، Jeegaram

• pAshMak

zrnznn,
    آخییییییییی خیلییییییییی حیفه اینجوری...بایدهمکاری وجودداشته باشه

2 سپاس: zrnznn، Jeegaram
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: