₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » زن هنـــــــرمند یعنی همین خانم...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » زن هنـــــــرمند یعنی همین خانم...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

زن هنـــــــرمند یعنی همین خانم...

2120 بازدید، 5 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

برخی از خانم ها با خرجهای هنگفت سعی در پیدا نمودن بهترین لباس برای جشن عروسی خود می نمایند اما گاهی خانم های اقتصادی هم پیدا می شوند که با صرف کمترین هزینه به تدارک لباس خود می پردازند.

در میان کلی روش برای تهیه لباس عروس خانمی شش هفته مانده به جشن عروسی خود تصمیم گرفت به صرفه ترین و اقتصادی ترین راه را برای تهیه لباس عروسی خود برگزیند

تصویر در دسترس نیست

یک خانم 30 ساله شش ماه مانده به جشن عروسی خود تصمیم گرفت در حین مراجعه به محل کار خود در اوقات بیکاری داخل اتوبوس واحد به قلاب دوزی و تهیه لباس عروسی خود بپردازد. وی که هنر قلابدوزی خود را مدیون مادربزرگ خود می داند می گوید”این جا در سیاتل مردم در اتوبوس توجه زیادی به یکدیگر ندارند و این بهترین زمان برای انجام کار بود. وی با هنر قلابدوزی خود در اتوبوس در مدت 5 هفته توانست لباس عروسی خود را آماده نماید.

تصویر در دسترس نیست

وی هر روز در مسیر کارش یک ساعت از وقتش را در داخل اتوبوس به قلابدوزی می گذراند و عاقبت توانست کم خرج ترین لباس عروسی را تهیه نماید. او در لباس خود از نخ های کتانی سفید رنگ بهره می برد. او تمامی هزینه ای که بابت لباس خود نموده است 30 دلار است.  وی می افزاید خیلی از دوستانم باورشان نمی شود که من لباس عروسی را خودم قلابدوزیکردم. آقای میلان کرنتا 34 ساله نیز از لباس عروسی نامزد خود متحیر شده است. از موقعی که خانم فیلمی از لباس عروس خود را در فضای مجازی منتشر نموده بسیاری از خانم های دوزنده درخواست نمونه هایی از او کرده اند.

6 سپاس: tiktik، ژنرال، jaj، carlos، soheyla، zrnznn

• ژنرال

2 سپاس: jaj، pAshMak

• jaj

واقعا بعضی ها باید بیان یاد بگیرند
    به نظر من لباس عروس رو نباید اجاره کرد
    چون یک لباس عاشقانه است
    باید یه چیزی خرید که تک باشه ولی موندگار برای آدم بمونه

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: jaj
    به نظر من لباس عروس رو نباید اجاره کرد
    چون یک لباس عاشقانه است

دقیقاااااااااا همینطوره...خب شماتصورکنید که لباس روچندین نفرپوشیده باشند

وچندین داماد بااحساس تمام نوعروسشون رودرآغوش گرفتن درحالیکه این لباس تنشون بوده

خب آخه یعنی چییییییییییییییی؟؟؟

1 سپاس: jaj

• zrnznn

لباس عروس باید پفی باشه :4:
    2 سپاس: pAshMak، jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: