₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

غذا بیار ! بوفی ببر!

2700 بازدید، 36 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

سلام دوستان خوبم
    از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد و برای دوره بعد مجدداً تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمناً به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملاً اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواهد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
    تصویر در دسترس نیست

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!

دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!

دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!

دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هجدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور نوزدهم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیستم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و یکم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و دوم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و سوم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و چهارم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و پنجم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و ششم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و هفتم غذ ابیار ! بوفی ببر!

دور بیست و هشتم غذ ابیار ! بوفی ببر!

آشپزخانه بوف بوفی

آرشیو غذا بیار! بوفی ببر!

7 سپاس: jaj، علیرضا، garfild، زبل خان، تنها، lion1360، gilas

• jaj

منم گشتم یه آهنگ با موضوع آشپزخونه پیدا کردم خیلی قدیمیه البته
    تقدیم به همه کدبانوهای فداکار ایرانی

6 سپاس: zrnznn، علیرضا، ماهی، زبل خان، تنها، gilas

• zrnznn

آقا جلال کلی سپاسسسسسسسسس....ولی447

من ناراحتممممممممممممم :20:
    دستور یه کیک رو اماده کرده بودم و تصاویرشم کم حجم کرده بودم و گذاشته بودم تو یه پوشه اماده که بزنم تو تاپیککککک...بعد چند وقت پیش گرفتم یکی دوتا از درایو هامو مرتب کردم و فکر کردم اونو تو تاپیک غذا بیار بوفی ببر زدم و دیگه نیازش ندارم و پاکش کردممممممممم :20:
    چراااااااااااا اخههههههههههه :101: کلی عکس گرفته بودمممممممم :79: نیم ساعته به حالت شک زده دارم درایو هامو زیر و رو میکنم...کلی سرچ کردم ....منم دوسه دقیقه اس اهنگ غمناک گذاشتم تا بهاههش گریه کنم و اروم بشمممممممممممم :101:
    خیلی ناراحتمممممممممممممممممممممممممم....نمیدونم چرا اون لحظه که پالکش کردم فکر کرده بودم زدمش؟!

شایدم زدمش؟!@ کیک اسفناج بوده! زدم؟ تو ارشیو غذا بیار که نبود :2:

4 سپاس: jaj، علیرضا، تنها، gilas

• jaj

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: jaj
    عیب نداره

حالم گرفت...این تاپیکو زدم برا اون...عکس اخرشو که قبلا نشون یکی داده بودم دارم و دستورشم میتونم بنویسم....ولی دلم میخواست عکس مراحلشم میبود :21:

1 سپاس: jaj

• zrnznn

کیک اسفناج

مواد لازم:
    شکر 250 گرم
    روغن جامد 100 گرم
    روغن مایع یک دوم پیمانه
    تخم مرغ 4 عدد
    وانیل یک چهارم ق چ
    شیر یک پیمانه
    اسفناج پاک کرده و شسته شده (فقط برگ، بدون ساقه) 300 گرم
    آرد 450 گرم
    بکینگ پودر 1 ق چ (سر پُر)
    پوست لیمو (لیمو سنگی) یا اسانس مقداری

طرز تهیه:
    اسفناج را بخار پز میکنیم و یا خیلی کم تفت می دهیم و به صورت پوره در می آوریم، ابتدا کرده، روغن مایع و شکر را با همزن هم میزنیم تا مخلوط به رنگ سفید در آید.
    سپس تخم مرغ ها و وانیل را اضافه میکنیم و 8 دقیقه هم می زنیم، رنده پوست لیمو را اضافه کرده، آرد و بکینگ پودر را با هم قاطی میکنیم و با شیر به صورت یکی در میان به مواد اضافه کرده و در آخر اسفناج پور شده را به مواد اضافه می کنیم.
    حال مواد را در قالب گذاشته و در فری که با دمای 180 درجه از ده دقیقه قبل گرم کرده ایم قرار میدهیم به مدت 45 دقیقه.

کرم وانیلی
    (برای روی کیک اسفناج یا هر کیک دیگری)

مواد لازم:
    شیر یک دوم پیمانه
    شکر یک دوم پیمانه
    نشاسته ذرت 2 ق س
    کره 20 گرم
    وانیل یک چهارم ق چ

شیر و شکر و نشاسته را در قابلمه گذاشته تتا باز شود آنگاه روی حرارت میگذاریم تا به حالت فرنی در بیاید آنگاه کره را به آن اضافه میکنیم و به اندازه ای روی حرارت میگذاریم تا آب شود.. حالا مواد را کنار میگذاریم تا خنک شود و سپس وانیل را به ان اضافه میکنیم.

نکته:
    وانیل را همیشه وقتی مواد سرد می شوند باید اضافه کرد وگرنه سمی و تلخ می شود.

من دفعه اول که درست کردم چون ترسیدم زیاد نخوریم و باهاش اشنا نبودم از همه چی به میزان کم درست کردم که این عکساشه (متاسفانه عکس مراحل رو اشتباها پاک کردم :|) روشو با مقدار کمی از این کرم و کاکائو تزیین کردم که کاکائوشم برا خاطر گرمی کیک اب شد:4:

لازمه بگم که این کیک بی نهایت خوشمزه اس و عطر بسیار دل انگیزی داره 555

حتما برای یک بار هم که شده امتحانش کنید....ما دیگه مشتریش شدیم:4:

این بار دوم که دیگه دستم اومد که چی باید بکنم و به چه مقدار باید درست کنم:

این بار کمی از دور کیک رو بریدم و کیک رو مرتب تر کردم و بعد کرم وانیلی رو روی اون ریختم و قسمت های بریده شده رو خورد کردم اونها رو برای تزیینش استفاده کردم

7 سپاس: jaj، garfild، ماهی، زبل خان، تنها، gilas، علیرضا

• jaj

نجمه این کیک اسفناجت بیشتر شبیه خاگینه شده :1:
    1 سپاس: zrnznn

• ماهی

zrnznn,
    طعم اسفناجو توی پیتزا که خیلی دست دارم ولی کیکشو امتحان نکردم تا حالا

مرسی نجمه گلی

براتون نون خامه ای دارم فعلا عکسا رو داشته باشید تا بعد بیام شرحشو بنویسم
    مواد لازم :
    آب 1/2 کپ
    روغن مایع 1/2 کپ
    شیر 1/2 کپ
    آرد یک کپ
    بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
    تخم مرغ 4 عدد
    شکر یک قاشق

طرز تهیه :
    ابتدا آب روغن و شیر رو به جوش می آریم
    از روی اجاق ظرف رو بر می داریم و آرد و بکینک پ.در رو یکجا اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا از ظرف حدا شه
    وقتی خنک شد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کرده و هم می زنیم
    خمیر رو به مدت 15 دقیقه در یخچال می گذاریم
    بهد با قاشق روی سینی به شکل توپ های نا منظم می گداریم
    سیی رو در فر از قبل گرم شده تا دمای 400 درجه فارنهایت قرار داده و به مدت نیم ساعت اجازه می دیم تا رنگش کمی قهوه ای بشه
    خامه زده شده رو یا با قاشق یا با قیف وارد نون ها م یکنیم
    من اینجا وسایل و تجهیزاتم ناقصه.با حد اقل امکانات این کارو کردم چون داشتم از بی خامه ای می مردم :4:

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

7 سپاس: زبل خان، zrnznn، jaj، garfild، تنها، gilas، علیرضا

• zrnznn

نقل قول: jaj
    نجمه این کیک اسفناجت بیشتر شبیه خاگینه شده :1:

نقل قول: ماهی
    ولی کیکشو امتحان نکردم

خیلی خیلی خوشمزه اس...امتحان کن ماهی جون....آقا جلال شما هم دستورشو بردار بعد به نامزدت بگو بدرست کنه برات:4:

ماهی,
    به به...نون خامه ای بر عکس تصور مردم خیلی آسونه درست کردنش ...من که دوست دارم

دستت درد نکنه ماهی جون...راستی جون نجمه دیگه هر وقت میخوای عکس بندازی دوربینتو 90 درجه بچرخون351...خسته ام...فردا میام عکساتو خوردم میچرخونم

2 سپاس: jaj، ماهی

• zrnznn

سلام امروز با خمیر مارسی پان کیک تزیین کردم....

خوبه این اهنگ آشپز خونه رو بزاریم مختص این تاپیک و همیشه باشههههههههه :d-_-b:

این خمیر از بادام و پودر قند درست شده....من اماده گرفتم ولی میشه خودمون هم درست کنیم...من اماده گرفتم و مقداری رنگ خوراکی بهش اضافه کردم...

کیک زبرا کیک بود (که تو دوره های قبلی آموزششو گفتم) و روشو خامه زدم و بعد شکلات آب شده ریختم وقتی که گرفت خنک شد با خامه و گل هایی که درست کردم روشو تزیین کردم

7 سپاس: زبل خان، jaj، garfild، تنها، gilas، علیرضا، ماهی

• jaj

چه تزئین کیک جالبی

نجمه از هر انگشتت 10-15 نوع مختلف غذا میریزه ها

2 سپاس: zrnznn، ماهی

• تنها

zrnznn,
    ماهی,
    کارتون حرف نداره :78:

3 سپاس: zrnznn، jaj، ماهی

• zrnznn

3 سپاس: jaj، ماهی، تنها

• lion1360

طرز تهیه شیرینی مشهدی

تصویر در دسترس نیست

آماده سازی : 90 دقیقه
    پخت : 20 دقیقه

مواد لازم :

روغن جامد صاف 80 گرم
    کره نرم 80 گرم
    پودر قند 50 گرم
    تخم مرغ ( مخلوط زرده و سفیده ) 30 گرم
    وانیل 1/2
    قاشق چایخوری
    عسل

30 گرم
    شیر 3
    قاشق غذا خوری
    آرد گندم 300
    گرم

* آرد گندم ( از آرد نان سنگک هم میشه استفاده کرد که در اون صورت شیرینی تیره تر و خوش طعم میشه در غیر اینصورت استفاده از آرد سفید بلامانع می باشد ) .

مواد لازم برای تزیین شیرینی مشهدی:

عسل یا ژله مغزی بی رنگ یک چهارم پیمانه
    پودر پسته خلال پسته و بادام پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
    مارمالاد یا ژله مغزی یک دوم پیمانه
    شکلات شیری و سفید ذوب شده برای تزیین

* ( استفاده از مارمالاد ، شیرینی را نرمتر میکند ولی ماندگاری شیرینی با ژله مغزی بیشتر خواهد شد ) .

طرز تهیه :
    روغن و کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سبک شود. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده دوباره قدری هم بزنید . عسل و شیر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را افزوده و با کمک قاشق چوبی مواد را با هم ترکیب کنید ( فقط و فقط درحدی که آرد جذب مواد شود ) خمیر نیاز به ورز دادن ندارد و مخلوط کردن زیاد باعث میشود خمیر به روغن بیفتد.

خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این زمان ،خمیر را از یخچال خارج کرده و مابین دو قطعه نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر پهن وصاف کنید و با قالب دلخواه برش بزنید. تعداد شیرینی ها حتما زوج در نظر بگیرید. میتوانید نیمی از شیرینی ها رو حفره دار درست کنید.

توجه کنید که حتما شیرینی های حفره دار را جداگانه در سینی فر قرار داده و شیرینی های بدون حفره را در سینی دیگری بپزید زیرا زمان پخت شیرینی های حفره دار سریع تر میباشد.

سینی ها را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (اگر از فر برقی استفاده میکنید و همزمان 2 یا 3 سینی در فر قرار میدهید. از حرارت 150 درجه سانتی گراد و فقط از فن استفاده کنید) به مدت 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که شیرینی ها کمی طلایی شوند قرار دهید.

بعد از خنک شدن شیرینی ها ، با کمک قلم مو مقداری عسل یا ژله مغزی بی رنگ را که گرم کرده اید تا روان شود، روی شیرینی های حفره دار مالیده و با پودر پسته و ... تزیین کنید.

شیرینی های ساده را در سینی کنار هم بچینید بطوری که قسمت روی شیرینی در زیر قرار بگیرد باکمک قیف مقداری مارمالاد یا ژله مغزی رنگی روی هر کدام از شیرینی ها ریخته و شیرینی حفره دار تزیین شده را روی قسمت زیری قرار دهید تا شیرینی ها جفت شوند. میتوان مقداری از شیرینی های مشهدی را بجای تزیین با مغزها با شکلات ذوب شده تزیین کرد.

مواد لازم برای مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی:

سیب 3 کیلو
    شکر 1/5 کیلو
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    ژلاتین 3 ورق
    آبلیمو نصف استکان

طرز تهیه مارمالاد سیب برای وسط شیرینی مشهدی:
    سیب رو پوست میکنیم هسته ها رو هم در میاریم. با 3/4 لیوان آب میزاریم بپزه بعد از صافی ردش میکنیم و شکر رو میریزیم بعد تو ظرف لعابی میزاریم رو حرارت گاهی هم میزنیم تا بجوش بیاد و کاملا سفت بشه بعد ژلاتین و آبلیمو رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم.

بعد از سرد شدن باید کاملا غلیظ و بدون آب باشه.

7 سپاس: jaj، zrnznn، gilas، علیرضا، garfild، ماهی، تنها

• zrnznn

lion1360,
    مرسی آقا هاشم:46:

ولی قرار بود خود خودتون درست کنید هاااااااااااااااااااااااا :5: من منتظرم

1 سپاس: jaj

• 1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

jaj,
    خیر باشه؟! :5: میخوای به قولت عمل کنی؟؟؟ :65:

2 سپاس: jaj، ماهی

• jaj