₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ♫♫♫تصنیف بهـــاردلکش استاد شجریان ♫♫♫
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ♫♫♫تصنیف بهـــاردلکش استاد شجریان ♫♫♫

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

♫♫♫تصنیف بهـــاردلکش استاد شجریان ♫♫♫

1866 بازدید، 3 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

محمدرضا شجریان (زاده ۱ مهر ۱۳۱۹ مشهد) خواننده، موسیقی‌دان، آهنگ‌ساز و خوشنویس اهل ایران است. وی یکی از سرشناس‌ترین هنرمندان موسیقی سنتی ایرانی است و آلبوم‌های بسیاری در این زمینه منتشر کرده است. او به دلیل نوع صدا و سبک مخصوص به خود و تصنیف‌های ملی میهنی که اجرا کرده و انتشار آلبوم‌های مردمی شناخته می‌شود و شهرتی در سطح جهانی دارد به طوری که وب‌گاه آسیاسوسایتی وی را پرآوازه‌ترین هنرمند موسیقی اصیل ایرانیو روزنامهٔ ونکوورسان او را یکی از مهم‌ترین هنرمندان موسیقی جهان توصیف کرده‌است و همچنین رادیوی عمومی ملی (NPR) در سال ۲۰۱۰ وی را یکی از ۵۰ صدای برتر جهان معرفی کرده استادمحمدرضا شجریان، رییس کنونی شورای عالی خانه موسیقی ایران،بنیان‌گذار گروه شهنازمی‌باشد و مبدع چند ساز موسیقی می‌باشد. هم چنین از فرزندان محمدرضا شجریان، همایون و مژگان نیز در زمینه موسیقی فعالیت دارند.

تصویر در دسترس نیست

از دیگر دلایل سرشناسی محمدرضا شجریان، می‌توان به فهرست شاگردان او که خوانندگان سرشناسی چون ایرج بسطامی، شهرام ناظری، حسام الدین سراج و پسرش همایون شجریان در این فهرست قرار دارند، اشاره کرد. هم‌چنین شجریان در قرائت قرآن نیز فعالیت داشته و دعای ربنا معروف‌ترین تلاوت قرآن او می‌باشد.

تصویر در دسترس نیست

بهاردلکش

بهار دلکش رسید و دل بجا نباشد، از آن که دلبر دمی به فکر ما نباشد

در این بهار ای صنم بیا و آشتی کن ، که جنگ و کین با من حزین روا نباشد

صبحدم بلبل بر درخت گل به خنده می‌گفت ، نازنینان را، مه جبینان را وفا نباشد

اگر که با این دل حزین تو عهد بستی ، حبیب من با رقیب من چرا نشستی

چرا دلم را عزیز من از کینه خستی

بیا در برم از وفا یک شب ، ای مه نخشب ، تازه کن عهدی که برشکستی

"عارف قزوینی"

تصویر در دسترس نیست

دانلود: shajariyan - Bahare- delkash

2 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا

• Kishe Mehr

بهار، فقط نام ِ یک فصل نیست، دلت که بهاری باشه، خبری خوشحال کننده که در شب سرد پائیزی بشنوی، اندیشه ات رویاننده باشه، دلت سبز باشه، بهــــــــارت، دلکـــــــــــــــــــش میشه...

نمایش یا پنهان متنالبته بستگی داره که از کی بشنوی و خبرش چی باشه :65:

ممنون پارمیس جان. بسیار زیبا و گوش دادنی بود :d-_-b:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    ممنون پارمیس جان. بسیار زیبا و گوش دادنی بود

خواهش میکنم آقا مجتبی :46:

1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: