₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » برای سلامتيش دعا كنيد ...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » برای سلامتيش دعا كنيد ...

بدون عکس

برای سلامتيش دعا كنيد ...

3135 بازدید، 11 پست، نویسنده: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

مهدی کرد مدیر برنامه و تهیه کننده آلبوم های مرتضی پاشایی خبر فوت این خواننده محبوب را که در برخی رسانه ها منتشر شده است را تکذیب کرد.

مهدی کرد همچنین لحظاتی پیش در واکنش به انتشار خبر فوت مرتضی پاشایی در برخی رسانه های غیر معتبر و گسترش این شایعه میان مردم گفت: خبر فوت مرتضی حقیقت ندارد. من نمی دانم این خبرها از کجا منتشر می شود. مملکت خبرگزاری های رسمی دارد و من یقین دارم این خبر از رسانه های رسمی منتشر نشده. مرتضی نسبت به دیروز حال بهتری دارد و انشاالله با دعای خیر مردم بهتر هم خواهد شد.

تمام اخبار و شایعات مربوط به مرتضی پاشایی در مورد کما رفتن ، فلج شدن و... نه تنها کذب محض هستش بلکه وضعیت جسمانی وی تا شامگاه دوشنبه 19 آبان حدود 30 درصد بهتر شده است.

وی در ادامه در خصوص تجمع مردم مقابل بیمارستان عنوان کرد: من خواهش می کنم هواداران نه برای تجمع و نه برای ملاقات به بیمارستان نیایند چون کار بیمارستان و دکتر و ما را مختل می کنند.

پدر مرتضی پاشایی در کنار سید جواد هاشمی و مهدی علیاری (عصر دوشنبه)

تصویر در دسترس نیست

مدیر وبسایت مرتضی پاشایی نوشت: من نمیدونم این شایعه ها رو کی؟؟؟ درست میکنه کی؟! حمایت میکنه
    که زبونم لال شایعه شده که آقای پاشایی فوت کردن و... که همچین چیزی نسیت، جای نگرانی نیست
    لطفا حرفِ هر آدمی هر کسی رو باور نکیند فعلا ما از حال ایشون اطلاعی نداریم به محضِ اینکه خبری شد! اطلاع رسانی میکنیم
    لطفا شکیبا باشید فقط دعا کنید برای ایشون تا سلامتیشو بدست بیاره
    با تشکر ( سمیر )
    -------------------------------------------------------------------

مرتضی پاشایی:سلام
    برای ادامه درمانم یه چند روزی بیمارستانم
    هر سال تو این شبها جایی بودم که دلم می خواست. امسال قسمت نشد
    شما که می رین به یاد منم باشین .
    دوستتون دارم تا ابد

تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

مرتضى پاشایی خواننده جوان و خوش صدای موسیقی پاپ که به دلیل بیماری اش در بیمارستان بستری است، بعد از ظهر جمعه (۱۶ آبان) به بخش ای سی یو انتقال یافت.
    به گزارش خبرنگار موسیقی ایرانیان، پاشایی که تا روز قبلش حال نسبتاً مساعدی داشت اما بعد از ظهر امروز و به یکباره با تشخیص پزشکان از اتاقش به «ای سی یو» انتقال یافت و تحت مراقبتهای شدید پزشکی قرار گرفت.

تصویر در دسترس نیست

همچنین عصر جمعه ۱۶ آبان تعدادی از هنرمندان به دیدار مرتضی پاشایی رفتند و با وجود آنکه پزشکان ملاقات با وی را ممنوع کرده بودند اما با درخواست خود پاشایی دوستان هنرمندش، دیداری کوتاه با ایشان داشتند. در این روز بهنام صفوی، سیروان ، زانیار، خسروی، امیر یگانه، محسن چاوشی، شهاب رمضان، حمید سوریان، فرهاد جواهر کلام، محمد علیزاده، اعضای گروه سون (آرش قنادی، امیر قنادی ، کیارش پوزشی)، شهرام شکوهی، رسول ترابی (شرکت آوای دوران و تهیه کننده گروه سون)، میلاد ترابی، معین راهبر (آهنگساز)، حسین توتونچیان (مدیر موسسه ققنوس و سایت ایران کنسرت) و پیمان عیسی زاده (رهبر ارکستر مرتضی پاشایی) حضور داشتند.

شایان ذکر است که تمامی خوانندگان حاضر در بیمارستان اظهار امیدواری کردند با بهبود مرتضی پاشایی کنسرت گروهی به افتخارش برگزار خواهند کرد.

وضعیت جسمی مرتضی پاشایی نسبت به دو روز قبل تفاوت محسوسی نداشته است اما روحیه خوب وی مخصوصاً با دیدن هنرمندان و دوستانش بسیار خوب بود.

از جمله هنرمندان حاضر در این روز مهناز افشار، بهنوش بختیاری، محمد رضا گلزار، علی کاظمی، علی لهراسبی، روزبه نعمت اللهی، فرزاد فرزین، محمد علیزاده، شهرام شکوهی، هادی کاظمی، مازیار فلاحی، میلاد ترابی، مهرداد نصرتی و همچنین سه تن از بازیکنان فوتبال بهروز رهبری فر و محمد نوازی و شیث رضائی و ... بودند.

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متنمیخواستم ترانه جاده یک طرفه شو بذارم ولی آپلود نشد و ارور داد

6 سپاس: محسن صائب، baron jon، zrnznn، زبل خان، بندری، دلشاد

• محسن صائب

میخواستم بگم کاش یکی از کارهاش رو میگذاشتی که دیدم توضیح دادی
    1 سپاس: ♥Rose♥

• baron jon

خیلی صداش رو دوست دارم بیشتر وقت ها آهنگ هاش رو گوش میدم امیدوارم حالش خوب بشه :48:
    آهنگ آخری هم که منتشر کرده بود هم قشنگ بود . روزهای سخت
    مرسی فاطمه جان :46:

• zrnznn

من دوسش دارم....اهنگ هاش شنیدنین

نمایش یا پنهان متنخدا منو ببخشه:9: تقلب کردم351

• نخبه

سلام به همگی

لطفا برا بچه دوست منم که دو سالشه و سرطان خون گرفته دعا کنید
    ان شالله خدا شفای اونم بده :48:

خدا همه مریضا رو شفا بده ان شالله :48:

6 سپاس: zrnznn، بندری، baron jon، ♥Rose♥، نغمه، میهمانc85

• zrnznn

نقل قول: نخبه

:2:

2 سپاس: ♥Rose♥، میهمانc85

• زبل خان

برای سلامتیش دعا کردم

زبل خ مثل خان

• 1 سپاس: ♥Rose♥

• نخبه

نمیدونم عنوان کردنش اینجا درسته یا نه
    ولی برای درمان این بچه داریم پول جمع میکنیم با دوستانمون شکر خدا خیلیا دارن کمک میکنن و انشالله بتونیم هزینه درمان رو تا حدودی براش جور کنیم

از همین سایت بوفی اونایی که شماره داشتم ازشون خیلی کمک کردن دست تک تکشون رو میبوسم :8:

اگه کسی خاست تو این امر خیر کمکی بکنه بهم پیام بده
    هر چقدر کم ولی گره از یه کار بزرگ باز میشه

به همه دوست و اشنا و اقواممون گفتیم .. احیانا کسی رو میشناسید که میتونه کمک کنه دریغ نکنید :8: :46:

3 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥، نغمه

• ♥Rose♥

نقل قول: baron jon
    خیلی صداش رو دوست دارم بیشتر وقت ها آهنگ هاش رو گوش میدم امیدوارم حالش خوب بشه :48:
    آهنگ آخری هم که منتشر کرده بود هم قشنگ بود . روزهای سخت
    مرسی فاطمه جان :46:

بله صدای دلنشینی داره، منم همینطور
    خواهش میکنم عزیزم :46:

zrnznn,
    مرسی نجمه جان، زحمت کشیدی :46:
    من که نتونستم چیزی آپلود کنم، از هر روشی استفاده کردم ولی نشد!
    وقتی از آپلود تصاویر هم استفاده میکنم از سایت، اوت میشم و تا نیم ساعت نمیتونم وارد سایت بشم!!

نقل قول: نخبه
    سلام به همگی

ان شالله خدا شفای اونم بده :48:

خدا همه مریضا رو شفا بده ان شالله :48:

سلام شیرین جون
    وای خدایا
    ان شاءالله بحق امام حسین(ع) و حضرت علی اصغر(ع) شفای عاجل بگیره و بهبودی کاملشو بدست بیاره
    :48:
    نقل قول: زبل خان
    برای سلامتیش دعا کردم

زبل خ مثل خان

ممنون از شما :46:

دلشاد, :46:
    محسن صائب,:46:

2 سپاس: نخبه، zrnznn

• نغمه

انشاالله به حق این ماه عزیز همه مریضها خصوصا مرتضی پاشایی و بچه دوست شیرین جون شفای عاجل و سلامتی کامل بدست بیارند به لطف حق.
    2 سپاس: نخبه، ♥Rose♥
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: