ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چرا دختران زودتر از پسران حرف می زنند؟!
pAshMak
مطالعات محققان امریکایی بر کودکان نوپا نشان می دهد که ارتباط بین والدین و کودکان در سال های اولیه تولد کودک نقش مثال زدنی در حرف زدن هر چه سریعتر کودک دارد. اما مطالعات اولیه نتیجه تازه ای برای محققان در برنداشت زیرا محققان می دانستند که شنیدن صدای مادر به نسبت صدای پدر تاثیر بیشتری بر کودکان دارد.
مادران به طور معمول و در هر ساعت حدود 1263 کلمه با نوزادان تازه متولد شده خود صحبت می کنند در حالی که پدران در هر ساعت در حدود 462 کلمه با نوزادان تازه متولد شده صحبت می کنند. نتایج این تحقیقات نشان داد که کودکان به صدای مادر خود بیشتر عادت دارند تا صدای پدر و ارتباط کلامی مادر با کودک تاثیر بیشتری به نسبت ارتباط کلامی کودک با پدر دارد.
اما چرا کودکان دختر به نسبت کودکان پسر سریعتر به حرف می افتند؟ محققان برای پاسخ به این سوال مطالعات خود را آغاز کردند. در این مطالعه در حدود 33 کودک دختر و پسر مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج تحقیقات نشان داد :
” مادران با کودکان دختر خود بیشتر از کودکان پسر سخن می گویند؛ در نتیجه، دختران زودتر از پسران سخن گفتن را آغاز می کنند. با وجود اینکه پدران به نسبت مادران کمتر با کودک خود صحبت می کنند اما این سخن گفتن بازهم در کودکان دختر به نسبت کودکان پسر بیشتر است.”
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
اونم بعد از دو سال و یک ماه عمه رو گفت....تا به حال کلمات کم میگفت.. ولی الان دیگه شروع کرده...
عوضش زندگیم خیلی وراجه
دقیقا این برا برادر زاده های من صادقه کوچیکه که مامانش سر کار میره خیلی دیرتر و سخت تر صحبت کرد چون وقتی از سر کار میان دیگه نای حرفیدن با بچه رو ندارن.....
pAshMak
آخیییییییییی خوش به حاااااااااالت ..ان شاالله که زنده باشن وبرقرار
من هیچوقت عمه نمیشمممممم...خاله هم همینطور
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
من هیچوقت عمه نمیشمممممم...خاله هم همینطور
الهی...ایشال بچه های خودتتتتتتتتتتتت
یادمه کوچیک بودیم با دوستام مینشستیم میگفتم من خاله میشم عمه میشم وو اینا....یکی از دوستام همیشه میگفت من زن دایی و زن عموم میشم
pAshMak
ممنووونم خانم گلم...خب آخه وقتی اینجوری بااشتیاق از برادرزاده های نازنینت تعریف میکنی دلم میخوواااااااااااااد
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
بندری
pAshMak
چرا بیکار؟خب بالاخره باید دلیل هرچیزی رواصولی متوجه شد
ای جــــــــــــــــــانم
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
نمي دونم دست خودم نيست از اين جور تحقيقا خوشم نمياد ، تحقيق بايد خروجيش فني باشه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→