ز دست "لاین" و "وایبر" هر دو فریاد! که ما را بد رقم کردند معتاد! امان از "واتساپ" و "بی تالک" و "تانگو" "اینستاگرام" که دیگر کرده بیداد.. چنان درگیر دنیای مجازیم که دنیای حقیقی رفت از یاد چه شد آن گوشیای ساده ی قبل؟ "اریکسون" ، "موتورلا" روحتان شاد! ز "نوکیا" و آن "یازده دو صفرش" گرفته تا به "شصت و شیش، هشتاد"! چو آمد "اندرویید" و "سیم بی ان" رفت برفت از دست دیگر، وقته آزاد.. چنان درگیر "استاتوس" و "پستیم" که در "پیس" و "کپی" گشتیم استاد! مدیر خانه و شغلم کمم بود! مدیر این گروهم گشت مازاد!!!! از آن روزی که گوشی گشت تعویض! شدم بنده پنیر و همسرم کارد!! اگر چه صد فرند " اد کرده" مارا "بلاک" زندگی گشتیم: ای داد .. خودم دانم نصیحت کار من نیست "که خرما خورده را منع است ایراد" تلف کردم همه وقتم به این شعر "گروپی" تازه آن سو گشت ایجاد هزاران "پی ام" ناخوانده را من کنون باید بخوانم: اوه.. مای گاد...!!!
منم گوشيم از اينا نداره ولي چند روز پيش بد جوري تو بد جايي لازمم شده بود. عكس شكستگي دست پسرمو بايد با وايبر ميفرستادم برا يه دكتري كه مسافرت بود ، هيچي ديگه مجبور شدم نصف شبي برم خونه يكي و براش بفرستم ، خلاصه مثل اينكه بايد يكي بخرم چند وقت پيش همه اشنايان جمع بودن خونه ما و ديدم همه يه گوشي دستشون گرفتن و دارن وايبر و .... بازي مي كنن ، منم لب تابمو باز كردم و از راه دور زدم وايرلسو ريست كردم بعد چند دقيقه ديدم همه گوشياشونو غلاف كردن
توي ماي كامپيوتر اي پي 192.168.1.1 رو بزن بعد دوتا admin بزن ، وارد كانفيق مودم ميشي ، از اونجا ريست مودم رو بزن يا برو تنظيمان قبلي رو ديلت كن ، البته بايد بلد باشي بعدش دوباره كانفيقش كني
garfild
ز دست "لاین" و "وایبر" هر دو فریاد!
که ما را بد رقم کردند معتاد!
امان از "واتساپ" و "بی تالک" و "تانگو"
"اینستاگرام" که دیگر کرده بیداد..
چنان درگیر دنیای مجازیم
که دنیای حقیقی رفت از یاد
چه شد آن گوشیای ساده ی قبل؟
"اریکسون" ، "موتورلا" روحتان شاد!
ز "نوکیا" و آن "یازده دو صفرش"
گرفته تا به "شصت و شیش، هشتاد"!
چو آمد "اندرویید" و "سیم بی ان" رفت
برفت از دست دیگر، وقته آزاد..
چنان درگیر "استاتوس" و "پستیم"
که در "پیس" و "کپی" گشتیم استاد!
مدیر خانه و شغلم کمم بود!
مدیر این گروهم گشت مازاد!!!!
از آن روزی که گوشی گشت تعویض!
شدم بنده پنیر و همسرم کارد!!
اگر چه صد فرند " اد کرده" مارا
"بلاک" زندگی گشتیم: ای داد ..
خودم دانم نصیحت کار من نیست
"که خرما خورده را منع است ایراد"
تلف کردم همه وقتم به این شعر
"گروپی" تازه آن سو گشت ایجاد
هزاران "پی ام" ناخوانده را من
کنون باید بخوانم: اوه.. مای گاد...!!!
jaj
ولی از این تایپک گذار فریاددددددد
Ahora Quien
دلشاد
zrnznn
baron jon
مرسی
Holtek
چند وقت پيش همه اشنايان جمع بودن خونه ما و ديدم همه يه گوشي دستشون گرفتن و دارن وايبر و .... بازي مي كنن ، منم لب تابمو باز كردم و از راه دور زدم وايرلسو ريست كردم
zrnznn
خوب کردییییییییییی
garfild
ولی از این تایپک گذار فریاددددددد
مرسی آقا جلال
بهترین کار و شما میکنید
دلشاد,
آفرین به آبجی نجمه
Holtek,
ایول آقا رضا... بهترین کار همینه
خدایش الان هرجا بری همه کلهاشون تو گوشی دیگه....کسی با کسی نمیشینه 2 کلام حرف بزنه
زبل خان
زبل طلبه
Holtek
توي ماي كامپيوتر اي پي 192.168.1.1 رو بزن بعد دوتا admin بزن ، وارد كانفيق مودم ميشي ، از اونجا ريست مودم رو بزن يا برو تنظيمان قبلي رو ديلت كن ، البته بايد بلد باشي بعدش دوباره كانفيقش كني
زبل خان
زبل حرفهای
Holtek
اينجور كه شما سوال كردي ، فكر كردم آماتوري برا همين نخواستم سردرگم بشي
تنها
garfild
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→