کیمیا یادگاری نژاد بازیگر نمایش های هیچی، میوه های نارس و نمایش شهادت حضرت رقیه(س) بامداد پنجشنبه ۱۵ آبان ماه مصادف با سوم سالار شهیدان و یک روز پس از اجرای نمایش شهادت حضرت رقیه(س) بر اثر گاز گرفتگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
او متولد ۱۳۷۴ و دانشجوی سال آخر رشته بازیگری واحد رسانه و از اعضاء فعال کانون نمایش فرهنگسرای تهران بود. وی در سومین جشنواره تئاتر شهر بخاطر بازی روان و تاثیر گذارش در نمایش میوه های نارس کار گروهی اعضاء کانون نمایش فرهنگسرای تهران به سرپرستی شاهد پیوند کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر شد.
Jeegaram
کیمیا یادگاری نژاد بازیگر نمایش های هیچی، میوه های نارس و نمایش شهادت حضرت رقیه(س) بامداد پنجشنبه ۱۵ آبان ماه مصادف با سوم سالار شهیدان و یک روز پس از اجرای نمایش شهادت حضرت رقیه(س) بر اثر گاز گرفتگی جان به جان آفرین تسلیم کرد.
او متولد ۱۳۷۴ و دانشجوی سال آخر رشته بازیگری واحد رسانه و از اعضاء فعال کانون نمایش فرهنگسرای تهران بود. وی در سومین جشنواره تئاتر شهر بخاطر بازی روان و تاثیر گذارش در نمایش میوه های نارس کار گروهی اعضاء کانون نمایش فرهنگسرای تهران به سرپرستی شاهد پیوند کاندیدای دریافت جایزه بهترین بازیگر شد.
jaj
توی زمستون این نوع مرگ های خاموش زیاد میشه
دلشاد
pAshMak
واااااااااااااای این که خیلی کوچولو بودش
▧ تصویر در دسترس نیست
زبل خان
زبل New Topics at BOOFBOOFI دوست
gilas
علیرضا
pAshMak
آفرین به شماآقای زبل آقا
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
pAshMak
برای منهم همین سوال شده
▧ تصویر در دسترس نیست
زبل خان
هرکی درست کرده دستش درد نکنه. من زبانم زیاد خوب نیست اما بعضی از عنوان هارو که میبینم واضحه که ترجمه درستی ندارن
راستی من نتونستم تو چند صفحه اول گوگل از جزئیات این مطلب خبری پیدا کنم. شما خبر تکمیلی ندارید؟
زبل متالم
jaj
نه
من فقط خبرهای مرتبط با جی لو رو فقط پیگیری می کنم
lion1360
خدایش بیامرزد
masod
masod
baron jon
Holtek
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→