اين ▧ تصویر در دسترس نیست رو تقديم ميكنم به همه پسرهايي كه با جان و دل در هر شرايطي مواظب خواهرشون هستند، حتي در زير گلوله هاي مرگي كه مستقيماً به طرفشون شليك ميشه
Life Dream, خیلییییییییییییی بد جنسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی . . . نمایش یا پنهان متنمن ناراحت یا دلگیر نشدم...اتفاقا کلی هم با کلیپ هات میخندم....شاید چون شکلکی کنار پستم نزاشتم تو فکر کردی از روی ناراحتی این حرفو زدم
خیلییییییییییییی بد جنسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی . . . نمایش یا پنهان متن من ناراحت یا دلگیر نشدم...اتفاقا کلی هم با کلیپ هات میخندم....شاید چون شکلکی کنار پستم نزاشتم تو فکر کردی از روی ناراحتی این حرفو زدم
فكر كردم راسخ ميگي، نه جان من با اون سيمفوني كه براتون گذاشتم حال كرديد
نقل قول: lion1360
بردار یعنی این ممنون داش مازیار
قابلي نداشت هاشم خان گل
نقل قول: 313-KaMiKaZe
دمش گرم واقعا خواست پروردگار بود که جون سالم بدر بردن و این ویدئو پخش شد تا همه مردم ببینن عشق خواهر برادری کلا عشق چکارا که نمی کنه ممنون اون حرمزاده ها هم با هر تیری که میزنن می گن الله اکبر
اونايي كه الله اكبر ميگفتن از داعشيا نبودن كه! خودي بودن اینایی که میگن الله اکبر نیروهای سوری هستن، ميگه حيوانا چطوري دارن بهشون شليك ميكنن!
Life Dream
اين كليپ رو تقديم ميكنم به همه پسرهايي كه با جان و دل در هر شرايطي مواظب خواهرشون هستند، حتي در زير گلوله هاي مرگي كه مستقيماً به طرفشون شليك ميشه
نسخه موبایل
دانلود
نمایش یا پنهان متن
نسخه موبایل
دانلود
زبل خان
اين ▧ تصویر در دسترس نیست رو تقديم ميكنم به همه پسرهايي كه با جان و دل در هر شرايطي مواظب خواهرشون هستند، حتي در زير گلوله هاي مرگي كه مستقيماً به طرفشون شليك ميشه
زبل حامیِ ناجی
jaj
pAshMak
ممنونم مازیارجان
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
zrnznn
بندری
Life Dream
مرسي زبل خان حامي ناجي
تشكر جات حاج جاج جان خان
ممنونم مازیارجان
انشالله كه خدا خيلي بهترشو براتون جبران كنه
من كه خيلي از پسره خوشم اومد، الگويي از غيرت و از خود گذشتگي، انشالله كه سالم و سلامت هستن
هااااان
نمایش یا پنهان متن
آره واقعاً
zrnznn
خیلییییییییییییی بد جنسییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
من ناراحت یا دلگیر نشدم...اتفاقا کلی هم با کلیپ هات میخندم....شاید چون شکلکی کنار پستم نزاشتم تو فکر کردی از روی ناراحتی این حرفو زدمlion1360
بردار یعنی این
ممنون داش مازیار
Life Dream
.
.
.
نمایش یا پنهان متن
من ناراحت یا دلگیر نشدم...اتفاقا کلی هم با کلیپ هات میخندم....شاید چون شکلکی کنار پستم نزاشتم تو فکر کردی از روی ناراحتی این حرفو زدم
فكر كردم راسخ ميگي، نه جان من با اون سيمفوني كه براتون گذاشتم حال كرديد
ممنون داش مازیار
قابلي نداشت هاشم خان گل
ممنون
اون حرمزاده ها هم با هر تیری که میزنن می گن الله اکبر
اونايي كه الله اكبر ميگفتن از داعشيا نبودن كه! خودي بودن اینایی که میگن الله اکبر نیروهای سوری هستن، ميگه حيوانا چطوري دارن بهشون شليك ميكنن!
zrnznn
اره خیلی استعداد واسش به خرج داده بودی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→