₪ انجمن بوف بوفی ₪ » علم و تکنولوژی » خانه پرنده
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خانه پرنده

1327 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

خانه پرنده، لقبی است که می‌توان به جت Lineage 1000 ساخت شرکت برزیلی Embraer داد. در حالی که جت‌های منطقه ای این خط هوایی مورد رضایت مسافران قرار ندارد و دشنام آن‌ها را بر سر خود می‌بیند، در مورد این هواپیمای جت خصوصی، قضیه فرق می‌کند و به گفته این شرکت مانند آن است که خانه ای در ارتفاع 41 هزار پایی پرواز می‌کند.

اصل و اساس این جت، همان مدل E190 است که دارای 100 صندلی می‌باشند اما در اینجا پیکره‌بندی داخلی تغییر کرده و پنج اتاق اختصاصی و کاملاً سفارشی همراه با دوش و حمام، مبل‌های تخت خواب شونده و کاناپه لوکس و تجهیزات رفاهی را شامل می‌شوند.

گزینه‌های سرگرمی نظیر رادیوی ماهواره ای، سیستم صوتی با صدای فراگیر، وای فای، ویدئو و بازی‌های کنسولی و اتصالات گوشی‌های هوشمند در هر کدام از این اتاق‌ها گنجانده شده‌اند.

با چنین سطحی از رفاه، بعید است کوچک‌ترین اثری از خستگی در مسافران این پروازها برجای بماند.

7 تصویر این بخش در دسترس نیست

6 سپاس: jaj، علیرضا، زبل خان، zrnznn، carlos، javad1020

• jaj

همیشه افراد نوکیسه طالب این نوع وسایل هستند

خیلی از افراد پولدار و سرشناس هیچ وقت اینجوری برخورد نمی کنن

3 سپاس: علیرضا، زبل خان، pAshMak

• زبل خان

نقل قول: pAshMak
    خانه پرنده
    ممنون
    منظور از خانه پرنده خانه ای است که پرواز میکنه (Flying House) نه خانه ای که پرنده توش زندگی میکنه (Bird's nest)!

زبل جیمبو جیمبو جیمبـــــــــــــو

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: زبل خان
    منظور از خانه پرنده خانه ای است که پرواز میکنه (Flying House) نه خانه ای که پرنده توش زندگی میکنه (Bird's nest)!

ببخشید ولی این ترجمه نسخه اصلیش بود نه چیزی که من انتخاب کرده باشم :72:

1 سپاس: زبل خان

• زبل خان

نقل قول: pAshMak
    ترجمه نسخه اصلیش
    میشه لینک بدین؟

لینک زیر رو ببین:
    Embraer's Lineage 1000 Executive Jet Is A Flying House

• pAshMak

زبل خان,
    اصلا این اسمی که گفتید چه ربطی داشت؟

منبع من باشما فرق داره درضمن اسم انگلیسی که من انتخاب کردم متفاوته :72: