ابی و سیاوش قمیشی دو خوانندهی پرطرفدار موزیک پاپ ایران به بیش از یک دهه اختلاف خود پایان دادند. این دو بعد از همکاری در آلبوم "شب نیلوفری" ابی در سال ۲۰۰۳ که با آهنگسازی سیاوش قمیشی تهیه شد، دچار اختلافات عمیقی شدند که در سالهای گذشته این اختلافات به رسانهها نیز کشیده شد. حال، ابی با انتشار این تصویر در صفحهی فیسبوکش، از دیدار خانوادگی با "دوست همیشگی" خود "سیا جان" خبر داده است.
من عاشق ابی هستم خیلی کاراشو دوست دارم وبیشترم کارای قدیمی که با قمیشی کرده بودنو دوست داشتم.خدارو شکر که اشتی کردن انشالله از این به بعد باید منتظر اهنگای مشترکشون باشیم
اگه ابی کمتر سر به سر سیاوش قمیشی بذاره و رو اعصابش راه نره میونشون دیگه به هم نمیخوره. من چند سال پیش یه کنسرتشونو رفتم ابی قبل از سیاوش قمیشی بود و اونقدر ادامه داد و نوبت سیاوش قمیشیو عقب انداخت که بنده خدا وقتی اومد رو سن خیلی عصبی بود و دست و پاش میلرزید و چندین بار تپق زد. و مدام وسط آهنگهاش به ابی کنایه میزد و گله میکرد. مردم هم واسه اینکه آرومش کنن میگفتن سیاوش دوست داریم سیاوش دوست داریم ولی این اعصابشو بدتر میکرد و بیشتر تپق میزد.
کلا خواننده ها و دیگر هنرمندها روحیه فوق العاده حساس و ظریفی دارن و خیلی راحت ممکنه دلشون بشکنه. مخصوصا اگه طرف مقابلشون هم از نوع خودشون باشه که دیگه ممکنه سالها رابطه شون خراب باقی بمونه.
زبل خان
این دو بعد از همکاری در آلبوم "شب نیلوفری" ابی در سال ۲۰۰۳ که با آهنگسازی سیاوش قمیشی تهیه شد، دچار اختلافات عمیقی شدند که در سالهای گذشته این اختلافات به رسانهها نیز کشیده شد.
حال، ابی با انتشار این تصویر در صفحهی فیسبوکش، از دیدار خانوادگی با "دوست همیشگی" خود "سیا جان" خبر داده است.
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
آفرین... اینو من هم دیدم میخواستم به نحو مقتضی تاپیکشو بزنم ولی جای بدی بودم نتونستم..خوشحالم که آشتی کردنننننننن
اینها اگه تو موسیقی ما نبودند دنیا چه بیرنگ بود
زبل خان
زبل فرصتطلب
zrnznn
من نمیدونستم باهم قهرن....
خدا رو شکر که آشتی کردن......
lion1360
من نمیدونستم باهم قهرن....
خدا رو شکر که آشتی کردن......
منم نمیدونستم
lion1360
ای فرصت طلب
شایسته
کرده بودنو دوست داشتم.خدارو شکر که اشتی کردن
منتظر اهنگای مشترکشون باشیم
خدایی صفت اقای صدا فقط برازنده ابی هستو بس
علیرضا
من چند سال پیش یه کنسرتشونو رفتم ابی قبل از سیاوش قمیشی بود و اونقدر ادامه داد و نوبت سیاوش قمیشیو عقب انداخت که بنده خدا وقتی اومد رو سن خیلی عصبی بود و دست و پاش میلرزید و چندین بار تپق زد. و مدام وسط آهنگهاش به ابی کنایه میزد و گله میکرد. مردم هم واسه اینکه آرومش کنن میگفتن سیاوش دوست داریم سیاوش دوست داریم
ولی این اعصابشو بدتر میکرد و بیشتر تپق میزد.
کلا خواننده ها و دیگر هنرمندها روحیه فوق العاده حساس و ظریفی دارن و خیلی راحت ممکنه دلشون بشکنه. مخصوصا اگه طرف مقابلشون هم از نوع خودشون باشه که دیگه ممکنه سالها رابطه شون خراب باقی بمونه.
زبل خان
علیرضا
فکر کنم همینجا هم دعواشون شد
علیرضا
این ابی با خلیج فارررررررررررررررررس
(ویدئو ها رو از تلویزیون داخل سالن گرفته بودم) کیفیتشون خیلی بده
علیرضا
آرش - ایران ایران
زبل خان
علیرضا
درستش کردم.. ▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: