در یکی از بازیهای هفته یازدهم لیگ برتر انگلیس میان کویینز پارک رنجرز و منچسترسیتی که با نتیجه 2-2 خاتمه یافت، اتفاق ناخوشایندی افتاد.
در یکی از صحنه ها شوت محکم یحیی توره ستاره ساحل عاجی منچسترسیتی به صورت دختربچه 5 ساله اصابت کرد و مجبور شدند او را به خارج از ورزشگاه ببرند.
▧ تصویر در دسترس نیست
یحیی توره که بسیار از این اتفاق ناراحت شده بود پس از بازی سریعا جویای احوال این دختر بچه شد و با وی تماس تلفنی گرفت و اوضاع دختر بچه را در توییترش به هواداران اعلام کرد. توره همچنین در پیراهنی که به او داد نوشت: “متأسفم”.
▧ تصویر در دسترس نیست
باشگاه QPR نیز بلیط دو فصل تیمشان را به این دختر هدیه دادند. بازیکنان تیم کویینز پارک رنجرز نیز یک پیراهن امضاء شده توسط تمام بازیکنان به این دختربچه بدشانس هدیه دادند.
خوب چون این تو همین تماشای زنده بازی ها این بلا سرش اومده...حالا اومدن برا تمام بازی ها دعوتش هم کردن...من بودم که با این بلا که سرم اومده دیگه عمران نمیرفتم
البته اگر اینقده تحویلم میگرفتم ممکنه نظرم عوض بشه
pAshMak
در یکی از صحنه ها شوت محکم یحیی توره ستاره ساحل عاجی منچسترسیتی به صورت دختربچه 5 ساله اصابت کرد و مجبور شدند او را به خارج از ورزشگاه ببرند.
▧ تصویر در دسترس نیست
یحیی توره که بسیار از این اتفاق ناراحت شده بود پس از بازی سریعا جویای احوال این دختر بچه شد و با وی تماس تلفنی گرفت و اوضاع دختر بچه را در توییترش به هواداران اعلام کرد. توره همچنین در پیراهنی که به او داد نوشت: “متأسفم”.
▧ تصویر در دسترس نیست
باشگاه QPR نیز بلیط دو فصل تیمشان را به این دختر هدیه دادند. بازیکنان تیم کویینز پارک رنجرز نیز یک پیراهن امضاء شده توسط تمام بازیکنان به این دختربچه بدشانس هدیه دادند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
zrnznn
این جایزه یکم خنده داره
pAshMak
چرااااااااا؟؟؟ خب مگه بده دوفصل کامل میتونه مجانی بازی هارونگاه کنه
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
البته اگر اینقده تحویلم میگرفتم ممکنه نظرم عوض بشه
pAshMak
همون پیرهن امضا شده میدونی چقدر قیمتشه؟
بخوان بذارن حراج کلیییییییییی پول میدن خریدارها
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
خیلی بده به خصوص در سرما
pAshMak
وااااااااااااااااای آررررررره...فکرکن صورتت یخ کرده باشه بعدیهوتوپ با سرعت بخوره بهت
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ولی خب مقداری هم شانس اورده ها
pAshMak
خب آخه ازکجامیدونستن که یهوووووووووتوووپ میادمیخوره توی صورتش
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بهرحال ب احتمال خیلی زیاد دور از صحنه بوده و امکان واکنش وجود داشته
pAshMak
اگرنسخه انگلیسی که گذاشتم رو ببینی وبری به سایت مرجعش از طریق نوشته انتهاش
اونجا فلش شوت واصابت ضربه روگذاشته میتونی ببینی چجوری بوده جریان
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اونجارفتم چیزی نیافتم ولی خب من بهت اعتماد دارم و حرفتو قبول دارم
pAshMak
روی این گزینه کلیک کن
See the whole story here
کمی صبرکن تاکاملا لوود بشه...خواهی دید
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
والا چندبارم رفتم توی اون سایته. لود هم شد ولی عکس خالیش رو میاره ولی چیزی نیست! حتی توی این سایته هم رفتم که ببینمش ولی باز نکرد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→