₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تنها خواستۀ پیرزنی که در سردخانه زنده شد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » تنها خواستۀ پیرزنی که در سردخانه زنده شد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تنها خواستۀ پیرزنی که در سردخانه زنده شد

1489 بازدید، 8 پست، نویسنده: Jeegaram

• Jeegaram

یک پیرزن لهستانی پس از گذشت 11 ساعت از اعلام مرگ وی توسط پزشکی قانونی و انتقال به سردخانه بیمارستان، از "خواب" بیدار شد و یک فنجان چای گرم طلب کرد!

تصویر در دسترس نیست

تلویزیون دولتی لهستان اعلام کرد این زن 91 ساله که از اهالی اوسترو لوبلسکی در شرق این کشور بود، یازده ساعت پس از آنکه پزشک قانونی مرگ وی را تایید کرد و به سردخانه منتقل شد تا دفن شود، جلوی چشم کارکنان سردخانه در کیسه سیاهی که وی را قرار داده بودند شروع به تکان خوردن کرد.

برادر زاده این زن سالخورده در گفتگو با یک روزنامه محلی گفت، عمه اش ابدا چیزی را به یاد نمی آورد و زمانی که مجددا به خانه بازگشت، فقط از سرد بودن هوا شکایت کرد و یک فنجان چای گرم خواست.

پلیس لهستان هم تحقیقات را در این زمینه آغاز کرده و ممکن است پزشکی که مرگ این زن را تایید کرده، تحت پیگرد کیفری قرار بگیرد.

7 سپاس: lion1360، jaj، javad1020، pAshMak، علیرضا، ♥Rose♥، tiktik

• lion1360

نقل قول: Jeegaram
    برادر زاده این زن سالخورده در گفتگو با یک روزنامه محلی گفت، عمه اش ابدا چیزی را به یاد نمی آورد و زمانی که مجددا به خانه بازگشت، فقط از سرد بودن هوا شکایت کرد و یک فنجان چای گرم خواست.

منم بودم یک لیوان چای گرم میخواستم :4:

3 سپاس: Jeegaram، علیرضا، ♥Rose♥

• jaj

خانمه برای صد سال دوم ریست شده
    3 سپاس: علیرضا، ♥Rose♥، lion1360

• علیرضا

تنه اش خورده به یه نفر... :23:
    رفت عزرائیلو ضربه فنی کرد برگشت

1 سپاس: lion1360

• ♥Rose♥

229
    برکت خانوادشه

• lion1360

نقل قول: ♥Rose♥
    229
    برکت خانوادشه

از دست تو فاطمه :83:

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

نقل قول: lion1360
    از دست تو فاطمه :83:

واااااااااااااا مگه خنده داره :37:
    خب جدی گفتم دیگه ، مگه نشنیدی میگن بزرگترا من جمله سالمندان برکت خانواده شه :15:

• lion1360

نقل قول: ♥Rose♥
    229

263عکس گفتم فاطمه :62:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: