₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » تحریف یک خبر: هر بوسه شامل 80 میلیون باکتری است
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » تحریف یک خبر: هر بوسه شامل 80 میلیون باکتری است

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

تحریف یک خبر: هر بوسه شامل 80 میلیون باکتری است

2088 بازدید، 12 پست، نویسنده: زبل خان

• زبل خان

براساس تحقیقات دانشمندان هلندی، هر بوسۀ [فرانسویِ] 10 ثانیه‌ای میتونه باعث انتقال 80 میلیون باکتری بشه. اونا نتایج رو براساس مشاهده رفتار 21 زوج (هر زوج شامل یک زن و یک مرد) منتشر کردن و ادامه ماجرا که در ژورنال Microbiome به چاپ رسیده!

لینک خبر در BBC

حالا ببینید ایسنا چه جوری خبر رو منتشر کرده: روبوسی چند ثانیه‌ای و انتقال 80 میلیون باکتری

والدین با بوسیدن دهان کودک منجر به انتقال بیماری‌های دندان در آنها می‌شوند.

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: zrnznn، علیرضا، ژنرال، levrone، دلشاد، ♥Rose♥، 313-KaMiKaZe

• zrnznn

نقل قول: زبل خان
    21 زوج (هر زوج شامل یک زن و یک مرد)

پَ سران احزاب چی؟؟؟
    والدین با بوسیدن دهان کودک منجر به انتقال بیماری‌های دندان در آنها می‌شوند.

خو راست میگه...آخه حالا والدین نه ولی یه فامیلی بیشعوری داریم که به این برادر زاده من بوس نمیدونم چی چی یاد میده و از لبش بوس میگیره.... یعنی دلم میخواد تکیه پاره اش کنم

2 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥

• دیااکو

هر بوسۀ [فرانسویِ] 10 ثانیه‌ای میتونه باعث انتقال 80 میلیون باکتری بشه

خدایی 80 میلیون باکتری که سهله، ایدز و هپاتیت و ابولا رو هم انتقال بده من با کمال میل ازش استقبال می کنم. سگ پدر از اصل ماجرا هم لذتش بیشتره.

5 سپاس: زبل خان، علیرضا، دلشاد، 313-KaMiKaZe، ماهی

• زبل خان

نقل قول: zrnznn
    پَ سران احزاب چی؟؟؟
    پسر عزب و دختر عزب هم یک زوج هستن دیگه :50:

زبل فرانسوی

• دلشاد

هر بوسه شامل 80 میلیون باکتری است

دیااکو,
    منم هستم :4:

1 سپاس: زبل خان

• زبل خان

نقل قول: دلشاد
    منم هستم
    وایسا ته صف :4:

زبل آسیاب به نوبت

2 سپاس: ♥Rose♥، دلشاد

• زبل خان

نقل قول: تقاطع
    نتایج یک تحقیق انجام‌شده بر روی ۲۱ زوج در آمستردام هلند نشان می‌دهد، هر باری که شما شریک جنسی‌تان را می‌بوسید، ۸۰ میلیون باکتری را به دهان او منتقل می‌کنید.
    این مطالعه که نتایج آن روز دوشنبه (۱۷ نوامبر-۲۶ آبان) در ژورنال تخصصی "میکروبیوم" منتشر شده، می‌گوید وقتی که دانشمندان از دهان زوج‌ها قبل و بعد از قفل شدن لب‌های‌شان در یکدیگر نمونه‌برداری کردند، در ترکیب باکتری‌های موجود در آن تغییر بزرگی نیافتند چرا که احتمالا این زوج‌ها پیش‌تر یکدیگر را بارها بوسیده بودند و باکتری‌های مشترکی را در دهان خود میزبانی می‌کردند.
    نویسندگان این تحقیق هم‌چنین سبک زندگی و رژیم غذایی مشابه کسانی را که عاشق هم می‌شوند، از دیگر عوامل موثر در تنوع میکروب‌های موجود در دهان آن‌ها دانسته‌اند.
    محققان برای تخمین تعداد باکتری‌هایی که در جریان یک بوسه منتقل می‌شود، از یکی از زوج‌ها خواستند تا مقداری ماست پروبایوتیک -که سرشار از باکتری‌هایی است که در دهان یافت نمی‌شود- بخورد و بلافاصله پس از آن زوج‌ها یک بار دیگر یکدیگر را بوسیدند.
    نتیجه این بار کاملا متفاوت بود و از انتقال نزدیک به ۸۰ میلیون باکتری از دهان زوج‌ها به یکدیگر حکایت داشت.
    به نوشته‌ی "میکروبیوم"، هرچند که این عدد به نظر خیلی زیاد می‌آید اما در مقابل حدود یک میلیارد باکتری که در دهان ما زندگی می‌کنند، آن‌چنان عدد بزرگی نیست.

زبل خبر تکمیلی

1 سپاس: ♥Rose♥

• ♥Rose♥

زبل خان,
    یادت رفت بنویسی : زبل محقق بوسه ها :bahone:
    اوه اوه یکی اون دوتارو از زیر بارون نجات بده، دارن غرق میشن، شایدم شدن :83:
    وایسا ته صف :4:

زبل آسیاب به نوبت

:83:
    بوسه هایتان مستدام

zrnznn,
    قدیمی ها میگن اگه لبای نوزادی که هنوز زبون باز نکرده رو ببوسین باعث میشه که دیرتر زبون باز کنن!
    من دو مورد تو فامیل دیدم که به واقعیت پیوسته، یکی از بچه ها دو سالشه فقط مامان و بابا و آب و یکی دو کلمه دیگه رو میگه
    نمایش یا پنهان متن
    دیدین بعضیا بوست میکنن و آب دهنشون صورتتو خیس میکنه :99:

• علیرضا

خبر بسیار جالبی بود ممنون زبل محقق

• SaMaN TaJ

پس ما الان بمب باکتریم :9:
    2 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥

• علیرضا

معمولا اگه یکی از زوجین مبتلا به یک بیماری میکروبی دهان و دندان بشه و به دکتر مراجعه کنه، دکتر توصیه می کنه همسر بیمار هم بدون معاینه از همون دارو ها استفاده کنه. دلیلش همون 80 میلیونه دیگه :104:
    علیرضا کاشف به عمل اومده

• ماهی

میکروباشم به جون می خریم :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: