ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تحریف یک خبر: هر بوسه شامل 80 میلیون باکتری است
زبل خان
لینک خبر در BBC
حالا ببینید ایسنا چه جوری خبر رو منتشر کرده: روبوسی چند ثانیهای و انتقال 80 میلیون باکتری
والدین با بوسیدن دهان کودک منجر به انتقال بیماریهای دندان در آنها میشوند.
zrnznn
پَ سران احزاب چی؟؟؟
خو راست میگه...آخه حالا والدین نه ولی یه فامیلی بیشعوری داریم که به این برادر زاده من بوس نمیدونم چی چی یاد میده و از لبش بوس میگیره.... یعنی دلم میخواد تکیه پاره اش کنم
دیااکو
خدایی 80 میلیون باکتری که سهله، ایدز و هپاتیت و ابولا رو هم انتقال بده من با کمال میل ازش استقبال می کنم. سگ پدر از اصل ماجرا هم لذتش بیشتره.
زبل خان
زبل فرانسوی
دلشاد
دیااکو,
منم هستم
زبل خان
زبل آسیاب به نوبت
زبل خان
این مطالعه که نتایج آن روز دوشنبه (۱۷ نوامبر-۲۶ آبان) در ژورنال تخصصی "میکروبیوم" منتشر شده، میگوید وقتی که دانشمندان از دهان زوجها قبل و بعد از قفل شدن لبهایشان در یکدیگر نمونهبرداری کردند، در ترکیب باکتریهای موجود در آن تغییر بزرگی نیافتند چرا که احتمالا این زوجها پیشتر یکدیگر را بارها بوسیده بودند و باکتریهای مشترکی را در دهان خود میزبانی میکردند.
نویسندگان این تحقیق همچنین سبک زندگی و رژیم غذایی مشابه کسانی را که عاشق هم میشوند، از دیگر عوامل موثر در تنوع میکروبهای موجود در دهان آنها دانستهاند.
محققان برای تخمین تعداد باکتریهایی که در جریان یک بوسه منتقل میشود، از یکی از زوجها خواستند تا مقداری ماست پروبایوتیک -که سرشار از باکتریهایی است که در دهان یافت نمیشود- بخورد و بلافاصله پس از آن زوجها یک بار دیگر یکدیگر را بوسیدند.
نتیجه این بار کاملا متفاوت بود و از انتقال نزدیک به ۸۰ میلیون باکتری از دهان زوجها به یکدیگر حکایت داشت.
به نوشتهی "میکروبیوم"، هرچند که این عدد به نظر خیلی زیاد میآید اما در مقابل حدود یک میلیارد باکتری که در دهان ما زندگی میکنند، آنچنان عدد بزرگی نیست.
زبل خبر تکمیلی
♥Rose♥
یادت رفت بنویسی : زبل محقق بوسه ها
اوه اوه یکی اون دوتارو از زیر بارون نجات بده، دارن غرق میشن، شایدم شدن
زبل آسیاب به نوبت
بوسه هایتان مستدام
zrnznn,
قدیمی ها میگن اگه لبای نوزادی که هنوز زبون باز نکرده رو ببوسین باعث میشه که دیرتر زبون باز کنن!
من دو مورد تو فامیل دیدم که به واقعیت پیوسته، یکی از بچه ها دو سالشه فقط مامان و بابا و آب و یکی دو کلمه دیگه رو میگه
نمایش یا پنهان متن
دیدین بعضیا بوست میکنن و آب دهنشون صورتتو خیس میکنه
علیرضا
SaMaN TaJ
علیرضا
علیرضا کاشف به عمل اومده
ماهی
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→