ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
سنگدلترین قاتلان صاحب حمام اسید
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
پازال یک سوپ سنتی مکزیکی است که از گوشت خوک، ذرت و ادویهجات تند تهیه میشود و زمان پخت بسیار طولانی دارد. سانتیاگو مزا لوپز را به این دلیل «پازال پز» میخوانند که علاقه فراوانی به تهیه این سوپ با سبک متفاوتی داشت. او برای این کار از بدن انسان و سودا استفاده میکرد. لوپز به عنوان یک «کارشناس پاکسازی» برای تیجوانا، رئیس کارتل موادمخدر کار میکرد. و طی مدت خدمتش بیش از ۳۰۰ جسد را اینگونه از بین برده بود. او برای خدماتش هفتهای ۶۰۰ دلار دستمزد دریافت میکرد.
به گفته ماموران فدرال، شیوه کار او اینگونه بود که یک دیگ ۲۰۰ لیتری را با آب پر میکرد، دو گونی سودا را درون آن میریخت و آن را گرم میکرد تا به جوش آید. آنگاه جسد را به محتویات دیگش میافزود و ۸ ساعت متوالی آن را می پخت. سپس باقی مانده را نیز با بنزین می سوزاند.
سالهای ۲۰۰۹-۲۰۱۲: اسید در «خانه وحشت» آلمان
▧ تصویر در دسترس نیست
اولین چیزی که توجه همسایهها را به خود جلب کرد، بوی عجیب و تندی بود که از خانه بزرگ سنگی در Tüddern آلمان به مشام میرسید. سرانجام هنگامی که پلیس سراغ این خانه رفت، چندین تانک بزرگ مملو از ماده پاک کننده green gloop و قطعاتی از استخوان انسان پیدا کرد که در اسید هیدروکلریک حل نشده بود.
اولین قربانی آلان گرگیری بود که در سال ۲۰۰۹ به قتل رسید. گلوی وی با یک میله یخ شکن دریده شده بود. قربانی دوم محمد الجادر بود که در سال ۲۰۱۱ با گلوله به قتل رسید. این خانواده آلمانی مدعی هستند که برای انتقام دست به این عمل زدهاند. زیرا آنها معتقدند که گرگیری به یکی از پسران آنها تجاوز کرده است و الجادر هم قصد داشته از آنها اخاذی کند. قاتلین (مادر و یکی از پسران) به ۱۵ و ۱۳ سال حبس محکوم شدند. پسر دیگر هم به دلیل معاونت، از بین بردن شواهد و آماده سازی اجساد ۳۰ ماه به زندان افتاد!
و در پایان بد نیست نظر دکتر اروین ویرویج از دانشمندان با سابقه موسسه پزشکیقانونی هلند را در این مورد بشنویم:
«به نظر میرسد پس از اپیزود اول سریال برکینگ بد، علاقه وحشتناکی به استفاده از اسید برای تجزیه جسد مقتولان شکل گرفته است. با استفاده از اسید مناسب این شیوه میتواند بسیار کارآمد باشد. اما باید توجه داشت که هیچگاه عالی و بینقص نیست. همیشه چیزهای برای شناسایی باقی میمانند. علاوه بر این، وحشت و ترس تجزیه بدن یک انسان در اسید آنقدر مهیب و سنگین است که شخص هیچگاه نمیتواند برای همیشه این راز را درون خود حبس کند. بدون شک شما یا همدستانتان اعتراف را بهترین راه خلاصی از این کابوس خواهید یافت. و پس از آن ما میدانیم که به دنبال چه چیزی بگردیم»
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
سعی می کنم اگه وقتم خالی بشه ببینمش
pAshMak
سعی می کنم اگه وقتم خالی بشه ببینمش
ترسناکه؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
همین؟
.
.
.
وحشتناکه
علیرضا
چند قسمه پارمیس جان؟
pAshMak
چند قسمه پارمیس جان؟
والله فعلا همین 4تاروپیداکدم که حمام اسیدداشتن البته دارم میگردم دنبالشون
اگه پیداکنم حتما میذارم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
وقتی بهشون فکرمیکنم وحشتتتتتت میکنم...دیشب یکی از دوستان خوبم داشت درمورداسید حرف میزد
یهویاداینا افتادم بدجوری دلم لرزید
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب بهش فکرنکن عزیزم... چرا اون روحیه ی لطیفتو درگیر این چیزا بکنی؟
pAshMak
بهرحال خواه ناخواه درگیرمیشه...دست خود انسان نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
یهویاداینا افتادم بدجوری دلم لرزید
امان ازدست شما دخملا
خوب چرا این چیزا میخونید یا می بینید که روی روحیتون تآثیر منفی بذاره خوب
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→