₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » جذاب ترین مرد 2014 به انتخاب مجله People
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آرایش، زیبایی، مد، لباس و ... » جذاب ترین مرد 2014 به انتخاب مجله People

بدون عکس

جذاب ترین مرد 2014 به انتخاب مجله People

4086 بازدید، 14 پست، نویسنده: زبل خان

• زبل خان

مجله آمریکایی "People" در ماه‌های پایانی سال میلادی یکی از ستارگان را به عنوان "جذاب‌ترین مرد" (S--iest Man Alive) برمی‌گزیند. انتخاب امسال،Chris Hemsworth، بازیگر استرالیایی است که با فیلم "ثور" شهرت جهانی یافت.

توضیح: هرجا جذاب‌ترین دیدین منظور همون س--- ترین هست.

نقل قول: دویچه وله فارسی
    تصویر در دسترس نیست

از سال ۱۹۸۵ میلادی به این سو مجله آمریکایی "People"در ماه‌های پایانی سال میلادی یکی از ستارگان را به عنوان "جذاب‌ترین مرد" (S--iest Man Alive) برمی‌گزیند. این مجله برای سال ۲۰۱۴ میلادی کریس همسورث را برگزید.

تصویر در دسترس نیست

این ستاره استرالیایی با فیلم ثور شهرت جهانی یافت. فیلم‌های دیگر او عبارتند از پول نقد، گریز بی نقص، انتقام جویان، سفید برفی و شکارچی و کابین در جنگل. عکس: کریس همسورث (سمت چپ) در صحنه‌ای از فیلم سفید برفی و شکارچی.

تصویر در دسترس نیست

آدام لوین در سال ۲۰۱۳ به عنوان جذاب‌ترین مرد سال انتخاب شد. این خواننده و ترانه‌سرا اهل ایالات متحده آمریکا و عضو گروه راک مارون فایو است. لوین همچنین یکی از داوران مسابقه استعدادیابی صدا "The Voice" است.

تصویر در دسترس نیست

در میان جذاب‌ترین مردان سال، جرج کلونی تنها ستاره‌ای نیست که دوبار این عنوان را کسب کرده است. او سه رقیب دیگر هم داشته است. کلونی یک‌بار در سال ۱۹۹۷ و یک بار هم در سال ۲۰۰۶ جذاب‌ترین مرد سال شد.

تصویر در دسترس نیست

جانی دپ از دیگر مردانی است که دوبار عنوان جذاب‌ترین مرد سال را کسب کرده‌. او یک‌بار در سال ۲۰۰۳ و بار دیگر در سال ۲۰۰۹ توسط مجله "People" به این عنوان انتخاب شد.

تصویر در دسترس نیست

ریچارد گی‌یر هم از ستارگانی است که دوبار در سال‌های ۱۹۹۳ و ۱۹۹۹ میلادی به عنوان جذاب‌ترین مرد سال برگزیده شده‌ است. از جمله فیلم‌های معروف او می توان به شیکاگو، زن زیبا، سامرزبای، بی‌وفا و هاچیکو اشاره کرد.

تصویر در دسترس نیست

برد پیت در سال‌های ۱۹۹۵ و ۲۰۰۰ میلادی به عنوان جذاب‌ترین مرد سال انتخاب شد. او تاکنون پنج‌بار نامزد دریافت جایزه اسکار و جایزه گلدن گلوب و یک‌بار برنده جایزه گلدن گلوب شده است. او با فیلم کمتر از صفر در سال ۱۹۸۷ بر پرده سینما ظاهر شد و اولین فیلمی که باعث شناخته‌شدن برد پیت شد، فیلم تلما و لوییز محصول سال ۱۹۹۱ بود.

تصویر در دسترس نیست

هیو جکمن در سال ۲۰۰۸ جذاب‌ترین مرد سال شد. او با ایفای نقش ژان والژان در فیلم موزیکال بینوایان نامزد جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد سال ۲۰۱۳ و برنده جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر مرد فیلم موزیکال یا کمدی برای همین نقش شد. او پیش از این در سال ۲۰۰۲ نامزد دریافت جایزه گلدن گلوب برای ایفای نقش در فیلم کیت و لئوپولد شده بود.

تصویر در دسترس نیست

بن افلک در سال ۲۰۰۲ به عنوان جذاب‌ترین مرد سال انتخاب شد. او در فیلم‌های شکسپیرعاشق، ویل هانتینگ خوب، آس‌های دودی، قاعده بازی، آرگو، بی‌باک، شهر، پرل هاربر، گیگلی و دختران جرسی ایفای نقش کرده است.

تصویر در دسترس نیست

پیرس برازنان در سال ۲۰۰۱ جذاب‌ترین مرد سال شد. او که در ۱۷ فیلم و سریال نقش آفرینی کرده، چهارمین هنرپیشه بعد از شون کانری است که در چهار فیلم از مجموعه فیلم‌های جیمز باند ایفای نقش کرده‌است.

تصویر در دسترس نیست

هریسون فورد در سال ۱۹۹۸ عنوان جذاب‌ترین مرد سال را بدست آورد. این ستاره کهنه‌کار از سال ۱۹۶۶ تاکنون در ده‌ها نقش ظاهر شده است. جنگ ستارگان و ایندیاناجونز از ماندگارترین فیلم‌های هریسون فورد هستند.

تصویر در دسترس نیست

دانسل واشنگتن در سال ۱۹۹۶ جذاب‌ترین مرد سال شد. او از دهه نود با حضورش در فیلم‌های مختلف و با به تصویر کشیدن زندگی واقعی بعضی از شخصیت‌ها همچون استیو بیکو، مالکوم ایکس، رابین کارتر، میلیون بی تالسون، فرنک لوکاس و هرمن بون توجه بسیاری را به سوی خود برانگیخت. واشنگتن تا به حال ۳ جایزه گلدن‌گلاب و ۲ جایزه آکادمی دریافت کرده است.

تصویر در دسترس نیست

نیک نولتی در سال ۱۹۹۲ جذاب‌ترین مرد سال شد. از فیلم‌ها یا حضور تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به جوخه گانگستر، هتل رواندا، آن سوی پرچین، نوح، ماجراهای اسپایدرویک، نگهبان باغ‌وحش، تنگه وحشت، هالک، آرتور، دور برگردان، روغن لورنزو، رنج و پارکر اشاره کرد.

تصویر در دسترس نیست

پاتریک سوویزی در سال ۱۹۹۱ به عنوان جذاب‌ترین مرد سال برگزیده شد. اوج معروفیت او با بازی در فیلم‌های رقص کثیف (۱۹۸۷) و روح (۱۹۹۰) و به وانگ فو، با تشکر برای همه چیز! جولی نیومر (۱۹۹۵) همراه بود. سوویزی در ۵۷ سالگی به علت ابتلا به سرطان درگذشت.

تصویر در دسترس نیست

تام کروز در سال ۱۹۹۰ جذاب‌ترین مرد سال شد. او تاکنون سه بار نامزد جایزه اسکار شده و ده‌ها جایزه مهم دیگر از جمله سه جایزه گلدن گلوب را به دست آورده است. کروز با بازی در فیلم تاپ گان (۱۹۸۶) به شهرت جهانی رسید و از آن پس، بیش از دو دهه است که همچنان فعالانه در فیلم‌های گوناگون حاضر می‌شود.

تصویر در دسترس نیست

شان کانری در سال ۱۹۸۹ عنوان جذاب‌ترین مرد سال را به‌دست آورد. او بیشتر به‌دلیل به‌تصویر کشاندن کاراکتر جیمز باند در هفت فیلم سینمایی شناخته می‌شود. شان کانری در سال ۱۹۸۸ جایزه اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای فیلم تسخیرناپذیران از آن خود کرد. همچنین وی سه جایزه گلدن گلوب و دو جایزه بافتا را در کارنامه خود دارد.

تصویر در دسترس نیست

انتخاب جذاب‌ترین مرد سال با انتخاب مل گیپسون در سال ۱۹۸۵ آغاز شد. او در سال ۱۹۹۵ میلادی، برای فیلم شجاع‌دل موفق به دریافت دو جایزه اسکار بهترین کارگردانی و اسکار بهترین فیلم از سوی آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک شد. مل گیبسون علاوه بر حرفه بازیگری و کارگردانی، فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده و دوبلور هم هست.

زبل جذاب :4:

9 سپاس: zrnznn، carlos، levrone، ♥Rose♥، Aramesh، javad1020، 313-KaMiKaZe، علیرضا، ژنرال

• zrnznn

اینا که جذاب نیستن!

کل جذابیت یه مرد تو شکم گنده اش و کچلی سرش و ..... (دیگه روم نمیشه مابقیشو بگم:9:)

2 سپاس: زبل خان، ♥Rose♥

• levrone

تو یکی از عکسا یه پرده ای لای یک دری گیر کرده!
    عمق نگاهو داشته باش!

• ♥Rose♥

بعضیاشون مثل جانی دپ اصلاً جذابیتی ندارند :4:
    نقل قول: levrone
    تو یکی از عکسا یه پرده ای لای یک دری گیر کرده!
    عمق نگاهو داشته باش!

عمق نگاهت مستدام :83:

2 سپاس: levrone، زبل خان

• levrone

نقل قول: ♥Rose♥
    بعضیاشون مثل جانی دپ اصلاً جذابیتی ندارند

جانی دپ جذابیت نداره؟!
    من خودم اگه دختر بودم باهاش دوس میشدم!

• زبل خان

levrone,
    گر پـرده بر افتد نه تو مانی و نه من :83:

زبل آیفون :4:

1 سپاس: levrone

• زبل خان

نقل قول: ♥Rose♥
    عمق نگاهت مستدام
    پاینده باشه که
    حالت معصوم چشاش، عمق نگاشو دوست دارم :4:

زبل معصوم :9:

1 سپاس: ♥Rose♥

• زبل خان

نقل قول: zrnznn
    دیگه روم نمیشه مابقیشو بگم
    خجالت نکش اینجا همه یا خودین یا نخودی. :4:

زبل شکم گنده و کچل و .... :83:

1 سپاس: zrnznn

• علیرضا

نقل قول: زبل خان
    سوویزی در ۵۷ سالگی به علت ابتلا به سرطان درگذشت
    ؟
    من همیشه فکر می کردم خیلی جوونتر در اثر ابتلا به تصادف درگذشته.
    امان از اطلاعات غلط

1 سپاس: زبل خان

• زبل خان

با سپاس از حضور دوستان
    مثبت ناقابلی تقدیم می‌گردد

زبل سپاسگزار

2 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥

• zrnznn

زبل شکم گنده و کچل و .... :83:

زبل سیبیلووووووووووووووو.....غذا که میخوری به سیبیلات نمیچسبه؟؟؟؟

• ماهی

آقا .. این جانی دپ رو به چشم برادری خیلی دوست می دارم :4:

• ♥Rose♥

اوه اوه چقدم طرفدار داره :83:
    نقل قول: levrone
    جانی دپ جذابیت نداره؟!
    من خودم اگه دختر بودم باهاش دوس میشدم!

بعضی از فیلماشو دوس دارم ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشینه تصویر در دسترس نیست
    خب برو تغییر جنست بده باهاش دوس بشو 351