ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
زبل خان
مهمانها یکی یکی سالن را ترک میکردند تا جایی که من و پادشاه تنها ماندیم. آنگاه پادشاه با متانت بسیار از دو ازدواج پیشین خود سخن گفت. سپس خاموش شد. دست مرا در دست گرفت و در حالیکه در چشمانم مینگریست گفت حاضری با من ازدواج کنی؟
فورا جواب مثبت دادم. مطلقاً جای ِ تردید نبود. زیراکه او را دوست میداشتم و آماده زندگی با او بودم. پادشاه گفت: میدانی که ملکه در برابر مردم ایران مسئولیت سنگینی به عهده خواهد داشت. گفته او را تائید کردم. با مسئولیت آشنائی داشتم و با این روحیه بزرگ شده بودم.... پادشاه از من خواست موضوع را مخفی نگاه دارم، امّا آنچنان به هیجان آمده بودم که نتوانستم، پس از تعریف ماجرا برایِ مادر و خالهام به دوستم الی تلفن کردم:
-زود بیا منزل ما، خبر مهمی دارم
-چه خبر شده، همین جای بگو
-با تلفن ممکن نیست، یک تاکسی بگیر و بیا
-فرح دیوانه شده ای؟ چه خبر شده؟ داری عروسی میکنی؟
-آره!
-فوقالعاده است، با کی؟ من میشناسمش؟ اسمشو بگو
-گرفتاری همینجاست، نمیتونم بگم ولی اگه بیای اسمشو خواهی دونست، تا حالا هم ۵ دقیقه را از دست داده ای!
-منکه هم چین صبری ندارم
بعد شروع کرد نام بردن جوانان فامیل و همسایه
بعد از اینکه نام همه را برد یک دفعه به شوخی گفت دیگه کسی غیر از شاه نمونده !
-درسته، خودشه!
و تلفن از دست الی افتاد...
برگرفته از کتاب کهن دیارا، خاطرات شهبانو فرح دیبا پهلوی، برگه ۸۳،۸۴
تاجالملوك پهلوی (دومین همسر رضاشاه و مادر محمدرضا پهلوی)، محمدرضا پهلوی و فرح دیبا
▧ تصویر در دسترس نیست
زبل خاطره گو
jaj
♥Rose♥
شما هم اگه قرار بود ملکه بشی مطمئنـــــــــاً به جای یک نفر کل شهر رو خبر میکردی
نمایش یا پنهان متن
هربار که چشمم به شکلک این مودِ خسته میفته، میگم آخه این شکلک کجاش شبیه خسته هاس، بیشتر به افراد ناراحت شبیه تا خسته، ای داد بیداد، یه مود هم نمیتونه حال مارو نشون بدهzrnznn
Holtek
فورا جواب مثبت دادم
مسئله اينجاست : آيا جرات داشت نه بگه؟
زبل خان
زبل با جرات
Holtek
خودت چي؟
زبل خان
زبل ملکه ایران!
علیرضا
مهمونی چی بود؟ چرا شهبانو فرح اونجا حضور داشت؟ راستی ایشون هم اشراف زاده بودند یا از دختران معمولی؟ زبل جان چند صفحه قبلش هم میذاشتی دیگه
زبل خان
نسخه موبایل
زبل تکمیلی
zrnznn
سسس زلزله محبوب هر چی دلهههههههههه
استقلال سوراخههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
علیرضا
مرسی.
کتاب کهن دیارا هم خوندن لازم شد. ▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→